Kenen kanssa Marcus Jordan seurustelee vuonna 2022? Tarkista!

Julkkis

WPR

Entinen College of Central Florida Knights of the American Conferencen koripalloilija Marcus James Jordan, joka tunnetaan myös nimellä Marcus Jordan. Hän kuului C-USA All-Freshman Teamiin vuonna 2010 ja C-USA All-Academic Teamiin vuonna 2011.

Chicagossa syntyi Marcus Jordan. Illinois Michael Jordan, 29-vuotias NBA-veteraani, syntynyt 24. joulukuuta 1990, on Kauris. Hän on Yhdysvaltojen kansalainen ja afrikkalaista syntyperää oleva henkilö.

Kenen kanssa Marcus Jordan seurustelee?

Katso tämä postaus Instagramissa

Marcus Jordanin (@heirmj523) jakama viesti

On mahdollista Marcus Jordan on nyt sinkku eikä ole koskaan ollut kihloissa. Marcus Jordan ei ole vielä löytänyt rakkautta Syyskuussa 2022.

Marcus Jordanin aikaisemmat suhteet ovat meille tuntemattomia tällä hetkellä. Voit auttaa meitä kehittämään Marcus Jordanin deittailuhistoriaa!

Kun Jordan päätti lähteä UCF:n koripallojoukkueesta saman vuoden elokuussa, hän teki niin vielä ilmoittautuessaan siellä opiskelemaan.

Lue lisää: Seurustelevatko Carla Marie ja Anthony? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Marcus Jordanin nettoarvo

Marcus Jordan on varakas ja hyvin pidetty Jordan-perheen jäsen. Wikipedian, Forbesin ja Business Insiderin perusteella Marcus Jordanin nettovarallisuuden arvioidaan olevan 1,5 miljoonaa dollaria.

Hän johti Whitney Young High School Dolphinsin Illinois State 4A Championshipin voittoon lukiopelaajana ja hänet äänestettiin turnauksen MVP:ksi.

marcus jordan seurustelu

Amerikkalainen entinen korkeakoulukoripalloilija Marcus James Jordan (s. 24. joulukuuta 1990) pelasi UCF Knights of the American Athletic Conference -joukkueessa. Hän on Michael Jordanin toiseksi vanhin poika ja entinen NBA-tähti.

Eric Gordon näytteli Jordania vuoden 1996 elokuvassa Space Jam. Huhut liikkuivat vuosia elokuvan debyytin jälkeen, että näyttelijä oli Eric Gordon , NBA-pelaaja.

Lue lisää: Kenen kanssa Oracene Price seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Marcus Jordanin korkeus

marcus jordan seurustelu

Marcus Jordan on 6 jalkaa 4 tuumaa pitkä ja painaa tuntemattoman määrän; hänen pituutensa ja painonsa odotetaan vapautuvan jossain vaiheessa lähitulevaisuudessa.

Adidas lopetti sponsorointisopimuksensa Keski-Floridan yliopiston kanssa, koska hän halusi käyttää Nike Air Jordania kunnianosoituksena isälleen.

Whitby-Young Dolphins voitti Illinois State 4A -mestaruuden 22. maaliskuuta 2009. Whitney Young voitti Waukeganin 69–66 Jordanin 19 pisteen ansiosta.

Lue lisää: Kenen kanssa Nnamdi Asomugha seurustelee? Sisäinen tarina hänen suhteestaan ​​Kerry Washingtoniin!

Faktaa & Triviaa

marcus jordan seurustelu

Oman perheen huippujäsen. Mukana myös ulkomailla syntyneiden tunnettujen amerikkalaisten eliittiryhmään. Joka 24. joulukuuta juhlitaan Marcus Jordanin syntymäpäivää.

Kun Jordan twiittasi, että hän oli käyttänyt 35 000 dollaria Las Vegasin yökerhossa ollessaan alaikäinen, aloitettiin tutkinta. Jordania puolestaan ​​syytettiin häiriökäyttäytymisestä, pidätyksen vastustamisesta ja oikeuden estämisestä Omahassa Nebraskassa vuonna 2012.

23. toukokuuta 2016 Jordan perusti 'Trophy Room' -kenkäkauppansa. Kun hän ja hänen isänsä käyttivät pelipaidan numeroita, päivämäärä valittiin heidän kunniakseen. Se sijaitsi Orlandossa, Floridassa Disney Worldin Disney Springs -ostoskeskuksessa. 31.5.2019 kaupan fyysinen sijainti suljettiin ja kaikki myynti siirrettiin verkkosivuille.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR