Kenen kanssa Malia Obama seurustelee? Astu ulos komean mysteerimiehen kanssa toista kertaa viikossa!

Treffit

WPR

Sikäli kuin voimme sanoa, Malia Obamalla on uusi kaunotar. Levytuottaja Dawit Eklund on mies, jonka kanssa hänet on kuvattu kolme kertaa viikossa. Lue eteenpäin saadaksesi selville, kenen entinen ensimmäinen tytär seurustelee.

Milloin Malia Obama aloitti seurustelun Dawit Eklundin kanssa?

Milloin he tarkalleen aloittivat seurustelun, ei ole tiedossa. Heinäkuun 28. päivänä Malia ja Dawit nähtiin ensimmäistä kertaa noutavan. Elokuun 2. päivänä lounaan syömisen jälkeen heidät nähtiin ulkona yhdessä, nauraen ja hauskanpitoon.

Elokuun 4. päivänä Malian ja Dawitin ensimmäinen julkinen PDA-esitys tapahtui pariskunnan aamuvierailun aikana Los Angeles County Museum of Artissa. Kun he kaksi kävelivät yhdessä, he kietoivat kätensä toistensa ympärille ja pitivät kiinni rakkaasta elämästä.

Paljastiko Michelle Obama, että tyttärellä Malia Obamalla oli poikaystävä?

Huhtikuussa 2022 esiintyessään Ellen DeGeneresin päiväkeskusteluohjelmassa entinen ensimmäinen nainen vahvisti, että hänen molemmilla tyttärillä, Malialla ja Sasha Obamalla, oli poikaystäviä. Nuo ihmiset olivat suuria Jonas Brothersin faneja.

kuka seurustelee malia obama

Michelle vitsaili: 'Ennen se oli vain pop-bändejä. Nyt he tuovat aikuisia miehiä kotiin.' He molemmat löysivät äskettäin poikaystäviä ja ovat alkaneet asettua asumaan. Dawit Eklund, 32-vuotias levytuottaja, on usein 24-vuotiaan Malia Obaman kumppani.

Lue lisää: Kuka on Julie Bowenin poikaystävä 2022? Seurusteleeko hän jonkun kanssa?

Kuvassa yhdessä Los Angelesissa Malia Obama ja musiikkituottaja Dawit Eklund. The Daily Mail julkaisi kuvat Malia Obaman, 24, ja itsenäisen levy-yhtiön pomon, 33, torstaista vierailusta Los Angeles County Museum of Artissa.

Vaikka Eklund valitsi alaston T-paidan ja vihreitä shortseja, joiden vasemmassa jalassa oli kuva Bob Marleysta, entinen ensimmäinen tytär piti asiat rentoina valkoisessa crop-toppisessa ja väljässä vihreissä housuissa.

Vaikka heitä ei kuvattu suutelemassa, Obaman ja tuottajan nähtiin jakamassa valokuvissa lämmintä syleilyä Eklundin käsi lepääessä Obaman vyötäröllä tämän silittäessä hellästi tämän niskaa.

Alun perin Washington DC:stä (missä Malia nykyään asuu) Eklund perusti levy-yhtiön 1432 R yhdessä Joyce Limin ja Sami Yenigunin kanssa.

Daily Mail väittää, että tämä on pariskunnan kolmas julkinen esiintyminen yhdessä heinäkuun 26. päivän lounasmatkan ja 2. elokuuta kaupunkikävelyn jälkeen.

Malia Obama astuu ulos komean mysteerimiehen kanssa toista kertaa viikossa

Jos Malia Obamalla on uusi poikaystävä, kuka hän on? Entinen ensimmäinen tytär, joka seurusteli Rory Farquharsonin kautta Harvard-vuosiensa ajan, asuu nyt Los Angelesissa, missä hänet kuvattiin äskettäin toisen kerran viikossa komean mysteerimiehen kanssa.

kuka seurustelee malia obama

Nopealla lounastreffellään 2. elokuuta pariskunta pukeutui rennosti. Malia, 24, nähtiin syövän pussiruokaa ja juovan marjanväristä smoothieta, kun hänen 24-vuotias seuralaisensa siemaili teepullosta.

Myöhemmin, kun he kävelivät LA:n läpi, he tallensivat kameraan nauramassa ja hymyilemässä yhdessä. Malia ja hänen mysteerimiehensä pukeutuivat kumpikin rennon pukeutumiseen, ja Malia valitsi hupullisen collegepaidan ja reippaat farkut.

Hän oli juuri ajellut päänsä ja hänellä oli yllään musta huppari ja löysät vihreät housut, mikä teki hänen komealle ystävälleen erittäin viehättävän kokonaisuuden.

Heidät on kuvattu yhdessä kahdesti viimeisen viikon aikana. Torstaina 28. heinäkuuta pariskunta valokuvattiin tilaamassa noutoruokaa.

Malia oli pukeutunut kuin hän olisi juuri tullut kuntosalilta, ja hänen mustat leggingsit ja urheiluliivit sopivat täydellisesti yhteen. Hänen matkakumppaninsa pukeutui T-paitaan ja housuihin, mutta hän oli aiemmin tummien hiusten peitossa.

Malia ei ole koskaan lähettänyt yksityiskohtia romanttisesta elämästään. Ei tiedetä, tapaako hän edelleen yliopistopoikaystäväänsä Rorya.

Harvardissa ollessaan hän seurusteli huikean brittiläisen kanssa, ja vuonna 2017 Harvard-Yalen jalkapallo-ottelun juhlissa he jäivät kameraan jakavan ensimmäisen intohimoisen suudelmansa. Vuonna 2020, kun COVID-19-pandemia esti Rorya palaamasta Englantiin, hän asetettiin karanteeniin Obaman luona.

Entinen presidentti Barack Obama muistutti tämän Bill Simmons Podcastin joulukuun 2020 jaksossa ja sanoi: 'Kuten mielestäni monet perheet, kävimme läpi ensimmäisen kuukauden, jolloin pelasimme pelejä joka ilta ja teimme vähän taidetta ja taidetta. askarteluprojekteja, ja sitten he alkoivat pikkuhiljaa kyllästyä meihin.”

Lue lisää: Austenin ja Olivian treffit – Olivia’s Ring herättää huhuja WWHL:ssä!

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut ☆꧁Malia Obama꧂☆ (@obama.malia)

Hän jatkoi: ”Ehkä opetti patioita Malialle ja Sashalle ja Malian poikaystävälle, joka oli kanssamme jonkin aikaa. Pelaaminen patakierroksella päättääksesi kaiken. Opettaa heitä roskapuheiden ja korttien sekoittamisen hienoimmista kohdista.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR