Kenen kanssa Malachi Barton seurustelee? TikTok Starin tyttöystävä vuonna 2022!

Treffit

WPR

Malachi Barton, teininäyttelijä, huhutaan näkevän Ariana Greenblattia. Barton, nuori amerikkalainen lapsilaulaja ja laulaja esiintyi elokuvassa Viimeinen kultainen kaupunki , Dora , ja jumissa keskellä.

Lisäksi hän on esiintynyt useissa mainoksissa ja promootiovideoissa. Barton tuotti myös mainoksia Kmartille, McDonald'sille ja Lay's Chipsille.

Elämäkerta
Oikea nimi Malachi Barton.
LimelightissaVillains of Valley View (2022).
AmmattiNäyttelijä.
Ikä15 vuotta vanha.
Syntymäpäivä10. maaliskuuta 2007.
SyntymäpaikkaVirginia Beach, Virginia, Yhdysvallat.
SukupuoliUros.
KansallisuusAmerikkalainen.

Nuori näyttelijä otti laulutavan vanhemmiltaan ja alkoi laulaa heidän kanssaan. Lomalla ja tapahtumissa hänen perheensä nähtiin usein yhdessä, ja he tukivat hänen ammattiaan.

Malachi Barton ja Ariana Greenblatt, kaksi Disney-näyttelijää, tapaavatko he?

Disney-näyttelijän, nimeltä Malachi Barton ja Ariana Greenblatt, huhutaan seurustelevan heidän läheisyytensä ja TikTok-videoidensa perusteella. Totuus on, että he ovat molemmat naimattomia eivätkä ole romanttisessa yhteydessä toisiinsa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Malachi Barton (@malachibarton)

Näyttelijä väitti, että hän tapasi ihmisiä näyttelijäuransa aikana ja että Malachi oli loistava ystävä, joka oli aina ystävällinen hänelle. Hän väittää, että Malachi huolehtii hänestä kuin isoveljestä.

Näyttelijä kertoo nauttivansa toistensa huolestuttamisesta, koska he ovat läheisiä ystäviä ja käyttäytyvät kuin sisarukset toisilleen. Ariannan suhteesta ei ole olemassa huhuja tai spekulatiivisia tarinoita. Hän on tällä hetkellä kirjoilla paikalliseen kouluun Foxyssa, Los Angelesissa.

Aiheeseen liittyvä: Seurusteleeko Nathan Fielder kenenkään kanssa? Mitä harjoitustähti on sanonut suhteistaan

Malachi Barton ja Ariana Greenblatt Ikäero ja etnisyys

Malachi Bartonin ja Ariana Greenblattin ikäero on yksi vuosi. 15-vuotias Malachi syntyi vuonna 2007 ja Ariana, joka on 14-vuotias, syntyi vuonna 2008.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Malachi Barton (@malachibarton)

Barton, joka on valkoihoista ja amerikkalaista syntyperää, kasvatti vanhempansa Virginia Beachissä. Hänen vanhempansa Loren ja Felica Barton ovat vaalineet häntä hänen syntymästään lähtien.

Felicia Barton on laulaja ja Loren Barton on taitava muusikko ja kitaristi. Laulu 'Satakieli' on omistettu hänelle ja sisältää hänen American Idol -esityksensä vuodelta 2009.

15-vuotias näyttelijä, joka on perheen ainoa lapsi, on aloittanut näyttelijänuransa ja luovuttanut vanhemmilleen vallan hänen työelämässään.

Malachi Bartonin syntymäpäivä ja vanhemmat

Malachi Barton, nyt 15-vuotias, syntyi vanhemmilleen Virginia Beachissä, Virginiassa, Yhdysvalloissa 10. maaliskuuta 2007. Hän on Loren Bartonin ja laulaja Felicia Bartonin lapsi.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Malachi Barton (@malachibarton)

Viisivuotiaasta asti Malakilla on ollut itsevarma käytös, ja hänen äitinsä oli tarpeeksi tarkkaavainen ymmärtääkseen, että hänen pojastaan ​​saattaa tulla taiteilija. Felicia pakotti Malan ilmoittautumaan draamakouluun, joka ei tehnyt virheitä.

6-vuotiaana hänen suloinen ulkonäkönsä sai hänet tv-mainoksiin, ja 7-vuotiaana pääsimme katsomaan häntä TV-ohjelmassa 'Työholikit'. Hän hyötyi esiintymisestä Comedy Centralissa sinä vuonna, koska hän teki yhteistyötä Alanna Ubachin kanssa elokuvassa 'See Dad Run'.

Näyttelijä hoitaa näyttelijätehtävät lukion aikana, mikä tekee hänen aikataulustaan ​​stressaavaa, mutta hän pitää elämäntyylistään.

Aiheeseen liittyvä: Ovatko Seth Macfarlane ja Anne Winters seurustelemassa vuonna 2022?

Malachi Bartonin nettoarvo

Malachi Bartonin nettovarallisuus, tulot ja palkkatiedot on annettu alla. Malachi Bartonin arvioitu nettovarallisuus vuonna 2020 on välillä 1 miljoona dollaria ja 5 miljoonaa dollaria (Noin.)

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR