Kenen kanssa Malaak Compton Rock seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Julkkis

WPR

Malaak Compton on liikenainen, joka johtaa voittoa tavoittelematonta StyleWorksia. Hänen hyväntekeväisyystyönsä ja lahjoituksensa ovat ansainneet monien ihmisten sydämet. Sen lisäksi Malaak on The Angel Rock Projectin alullepanija.

Angel Rock Project, liikenainen ja säätiön perustaja, perustettiin 13. kesäkuuta 1969 Oaklandissa, Kaliforniassa. Hänen horoskooppi on Kaksoset. Malaak Compton Rock on afroamerikkalaista syntyperää ja väittää olevansa Yhdysvaltain kansalaisuus.

Koulutus ja varhaiskasvatus

Malaak syntyi Yhdysvalloissa, Oaklandin kaupungissa. Hän vietti varhaisvuotensa Brooklynissa, New Yorkissa muutettuaan New Jerseyyn.

Malaak sen sijaan on pysynyt melko yksityisenä perheestään. Tämän seurauksena hänen vanhemmistaan ​​tai sisaruksistaan ​​tiedetään vain vähän.

Malaak suoritti kandidaatin tutkinnon taiteen hallinnassa Howard Universitystä Washingtonissa, D.C.:ssä, yksityisessä yliopistossa.

Kuka on Malaak Compton Rock-treffit

Myöhemmin hän meni Fairleigh Dickensonin yliopistoon hakemaan tohtorin tutkintoa. Toukokuussa 2008 Fairleigh Dickinson University myönsi hänelle kunniatohtorin arvon.

Lue myös: Kenen kanssa Marcus Jordan seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Työelämä

Mallakilla on siteitä useisiin voittoa tavoittelemattomiin järjestöihin. Hän perusti myös Angel Rock Projectin, verkkokylän, joka kannustaa osallistumiseen, sosiaaliseen vastuuseen ja pitkän aikavälin muutokseen. Mallak keskittyy nuorten naisten kouluttamiseen ja voimaannuttamiseksi.

Hän toisaalta on voittoa tavoittelemattoman StyleWorksin perustaja ja johtaja. Tämä täyden palvelun salonki tarjoaa ilmaisia ​​palveluita hyvinvoinnista työhön siirtyville naisille.

Hän on myös merkittävän järjestön Champions for Children -komitean perustaja. Sen tavoitteena on lisätä tietoisuutta lasten hyväksikäytöstä ja ehkäistä sitä.

Avioliitto, avioero Chris Rockin kanssa

Kuka on Malaak Compton Rock-treffit

Mallak Comptonin aviomies ei ole kukaan muu kuin Chris Rock, tunnettu stand-up-koomikko, joka oli äskettäin mukana kiistassa Will Smithin kanssa arvostetun Oscar-gaalan suorassa lähetyksessä hänen vaimonsa Jada Pinkett Smithin pilkkaamisesta.

23. marraskuuta 1996 pari solmi solmun. Lola Simone ja Zahra Savanna ovat Chrisin ja Mallakin kaksi lasta. Hänellä oli myös kolmas tytär Ntombi, jonka hän adoptoi.

Heidän avioliittonsa ei kuitenkaan kestänyt, ja pari erosi kahden vuosikymmenen läheisyyden jälkeen. Chrisillä oli suhde toisen naisen kanssa, mikä aiheutti heidän eronsa. Yksi heistä on Rolling Stonen haastattelun mukaan näyttelijä Rosario Dawson.

Lue myös: Kenen kanssa Sarah Catherine Hook seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Onko Malaak Compton Rock suhteessa?

Hän oli sinkku yli kolme vuotta erottuaan Chris Rockista. Uudenvuodenpäivänä hän hämmästytti kaikkia ilmoittamalla uudesta poikaystävästään Instagramin kautta ja kirjoittamalla kuvan 'Hyvää uutta vuotta!' ja kahdella sydänemojilla tehdäkseen Atitlanista, Guatemalasta.

Kuka on Malaak Compton Rock-treffit

Hän vahvisti Lake Atitlanin kumppanikseen viikon kuluttua. 'Hyvää syntymäpäivää rakkaalleni, suloinen, ystävällinen, rakastava, romanttinen, seikkailunhaluinen, hauskanpitoa rakastava, tiedusteleva, antava ja hengellinen', hän kirjoitti kuvan uudesta kaunottarestaan ​​9. tammikuuta 2021.

Hän oli fantastinen mies. ystävä. Fantastinen isä. Ja hän on loistava kumppani. Kahdessa ja puolessa vuodessa matkustin ympäri maailmaa ja palasin.

Mikä on Malaak Compton Rockin huippu?

Malaak Compton seisoo jyrkästi 5'8' korkealla. Malaakin paino on noin 60 kiloa. Hän ei ole julkistanut vartaloaan, pukukokoaan tai kengän koostaan. Hänen silmänsä ovat kauniin mustasävyiset, ja hänen hiuksensa ovat kiiltävän mustat.

Lue myös: Kenen kanssa Jay Park seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Hän seurustelee poikaystävänsä kanssa, mutta hän on naimisissa?

Kuka on Malaak Compton Rock-treffit

Chris Rockin entinen vaimo oli ollut sinkku yli kolme vuotta, kun hän hätkähti kaikki ilmoittamalla uudesta kaunottarestaan ​​uudenvuodenpäivänä.

Tammikuun 1. päivänä 2021 hän julkaisi valokuvan Instagramissa kommentilla 'Hyvää uutta vuotta!' kahdella sydänemojilla, jotka tekevät Atitlanista, Guatemala

Hänen fanit spekuloivat, ja noin viikon kuluttua hän vahvisti uutiset julistamalla hänet kumppaniksi julkisesti.

Hän toivotti uudelle kaunolleen oikein hyvää syntymäpäivää 9.1.2021.