Kenen kanssa Madison Bailey seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Julkkis

WPR

Madison Bailey, lesbo Outer Banksista, nousi kuuluisuuteen näytetyään teinien draamasarjassa Kiara.

Nuoruudestaan ​​huolimatta hän on rakentanut saavutustensa ansiosta huomattavan fanikunnan. Pelkästään Instagramissa homoseksuaalilegendalla on yli 6,7 miljoonaa fania.

Bailey keskustelee ammatillisesta ja henkilökohtaisesta elämästään ihailijoidensa kanssa sivustolla. Näyttelijä keskustelee myös suhteestaan ​​rakastajaansa päivittäin sosiaalisen median tileillään.

Kenen kanssa Madison Bailey seurustelee? Mikä on hänen suhteensa?

Mariah Linney , koripalloilija North Carolinan yliopistosta Charlottessa, on Baileyn tyttöystävä. Kesäkuussa 2020 julkaistulla lyhyellä videolla he tekivät Instagramin ja TikTokin virallisia.

Hänet voidaan nähdä huutelevan puheenvuoron mukana, toistuvasti väittäen: 'I'm not falling' ennen kuin hän lopulta myöntää rakastuneensa Linneyn astuessa näytölle.

Kenen kanssa seurustelee Madison Bailey

TikTokin kautta Bailey tutustui tyttöystäväänsä. Yksi Linneyn TikTokeista kiinnitti Outer Banksin näyttelijän huomion.

Bailey paljasti ET:lle, että katsottuaan videon hän lähti etsimään Linneyn Instagramia. He alkoivat vaihtaa suoria viestejä ennen kuin suostuivat tapaamaan henkilökohtaisesti.

'Majoituin hotellissa Charleston ja sanoi: 'Tule viettämään aikaa kanssani.' Voimme keskustella ja rentoutua yhdessä. 'Kaikki on kiinni, joten emme voi mennä minnekään', hän selitti. 'Sitten hän muutti Los Angelesiin.'

Bailey jatkoi selittäessään, miksi he päättivät julkistaa suhteensa sosiaalisessa mediassa.

'Se on suuri ongelma. 'Tapahtuipa mitä tahansa, tulet olemaan elämässäni ikuisesti', ajattelin itsekseni, kun julkaisin sen sosiaalisessa mediassa. Olen melko huolissani hänestä… 'Uskon, että olen löytänyt sielunkumppanini.'

Lue myös: Kenen kanssa John Travolta seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Madison Baileyn ja tyttöystävän suhde

Kenen kanssa seurustelee Madison Bailey

Madison Bailey ja hänen tyttöystävänsä olivat kokeneet paljon heidän suhteensa sen jälkeen, kun he alkoivat seurustella.

Bailey ja Linney käyttivät molemmat Instagramia tapahtumien muistoksi. Hän julkaisi useita kuvia itsestään ja Linneystä yhdessä Facebookissa 8. kesäkuuta 2021.

Hän kirjoitti kuvan tekstiksi '365 kanssasi' ja lisäsi perhosen ja mustan sydämen emojin.

Linney seurasi seuraavana päivänä postausta, joka paljasti, että he olivat viettäneet koko viikonlopun juhlimaan vuosipäivää.

Bailey totesi myös, että mitä enemmän he viettivät aikaa yhdessä, sitä syvemmäksi hänen tunteensa Linneytä kohtaan kasvoivat.

Madison Bailey kumppani

Koripalloilija Mariah Linney seurustelee Madison Baileylla. Kyynärvarsissaan parilla oli identtiset tatuoinnit.

Lue myös: Kenen kanssa Noah Schnapp seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Madison Baileyn vanhemmat

Kenen kanssa seurustelee Madison Bailey

Madison Bailey adoptoitiin lapsena valkoisilta vanhemmilta, jotka kasvattivat hänet. Hänen biologisten vanhempiensa nimet ovat edelleen tuntemattomia.

Madison Bailey Instagramissa

Madison Baileyn Instagram-tilillä on yli 5,4 miljoonaa seuraajaa, ja hän käyttää alustaa lähettääkseen suurimman osan videoistaan ​​ja kuvistaan.

Tulossa ulos

Yksityiselämänsä lisäksi Bailey on puhunut avoimesti seksuaalisen identiteetin tutkimisesta.

Hän sai lapsen 18-vuotiaana, mutta hän veti silti poikia. Hän luuli olevansa biseksuaali tämän seurauksena, mutta muutti mielipiteensä seurusteltuaan transpojan kanssa, jonka hän tapasi työskennellessään tuotannossa.

Hän tajusi olevansa panseksuaali tapahtuman jälkeen. Hän pelkäsi ensin tulla ulos ja kertoa äidilleen. Kun hän kertoi vanhemmilleen, he eivät olleet huolissaan.

Kenen kanssa seurustelee Madison Bailey

Bailey väittää, että ulostulo sai hänet tuntemaan olonsa 'vähemmän raskaaksi'. Hänestä oli ”ihanaa”, että hän pystyi kertomaan avoimesti henkilökohtaisesta elämästään ja päästämään seuraajansa sisään.

Näyttelijä säästyi myös julkiselta nöyryytyksellä seksuaalisuutensa vuoksi. Samasta syystä hän pitää itseään onnekkaana, koska toisin kuin useimmat LGBTQ-ihmiset, hän ei ole koskaan kokenut tuen puutetta.