Kenen kanssa Lori Harvey seurustelee? Suhteen aikajana tässä!

Julkkis

WPR

Koomikko ja televisiopersoonallisuuden Steve Harveyn tytärpuolen Lori Harveyn kerrotaan eronneen vuoden ikäisestä poikaystävästään, näyttelijä Michael B. Jordanista.

25-vuotias malli on seurustellut useiden suosittujen henkilöiden kanssa, mukaan lukien muusikko Future ja hip-hop-moguli Sean 'Diddy' Combs, mutta viimeksi hän seurusteli People-lehden 'Seksikkäin elossa oleva mies'.

Lori Harveyn treffit

Tässä on täydellinen yhteenveto Lorin aiemmista suhteista siltä varalta, että unohdat sen…

Michael B. Jordan

Lori Harveyn treffit

Lori Harvey ja Michael B. Jordanin kerrotaan eroavan vuoden seurustelun jälkeen kesäkuun 2022 alussa.

Pariskunta oli juuri juhlinut vuosipäiväänsä sosiaalisessa mediassa muutama viikko ennen eroa.

'Se on ollut hullu vuosi!!!' Black Panther -tähti kuvateksti sarjan kuvia heistä Instagram-tarinoihinsa. Myöhemmin pariskunta nautti romanttisen illallisen kahdelle vuoden vuosipäivän muistoksi.

Lori paljasti suhteensa Michael B. Jordan tammikuun 2021 alussa julkaisemalla Instagramissa joitain rakastettuja kuvia. Tähti myös latasi kuvia itsestään uuden rakastajansa kanssa.

Lori Harvey havaittiin jättävän lentokoneen Michael B. Jordanin kanssa marraskuun 2020 lopulla, kun he saapuivat hänen kotikaupunkiinsa Atlantaan ennen kiitospäivää.

Sekä Harvey että Black Panther -tähti nähtiin poistuvan koneesta lenkkeilyhousuissa, missä auto odotti hakemaan heidät.

Heidät kuvattiin poistumassa toisesta koneesta yhdessä kuukautta myöhemmin, tällä kertaa Utahissa, juuri ennen uudenvuodenaattoa.

Jordanin deittailuelämä on pysynyt suhteellisen hiljaisena vuosien ajan, kun taas Lorin suhteet ovat jatkuvasti olleet valokeilassa.

Lue myös: Kenen kanssa Erik Per Sullivan seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Abu Thiam

Lori Harveyn treffit

Erotessaan Futuresta Lori Harveylla oli romanttinen yhteys Abou 'Bu' Thiamiin, muusikko Akonin veljeen.

Lorin havaittiin lähestyvän levyjohtaja Abouta Miamin yökerhossa lokakuussa 2020, vain viikkoja ennen kuin hänet yhdistettiin Michael B. Jordaniin.

On epäselvää, kuinka vakavista asioista tuli Aboun ja Kanye Westin uraa jonkin aikaa johtaneen Lorin välillä, eikä kumpikaan ole puhunut julkisesti väitetystä suhteestaan.

Tulevaisuus

Lori Harveyn treffit

Lori ja Future, 'Mask Off'n takana oleva räppäri, alkoivat seurustella huhujen kanssa vuoden 2019 lopulla, pian hänen eronsa jälkeen Diddystä.

Future kehui Loria 'virheettömäksi' Instagram-tarinassa, ja he viettivät uudenvuodenaaton yhdessä ennen kuin vahvistivat suhteensa seuraavana tammikuussa romanttisella lomalla Jamaikalla Lorin 23-vuotissyntymäpäivänä.

Huhut erosta alkoivat kuitenkin kiertää kesän aikana, kun pariskunta näytti lopettaneen toistensa seuraamisen Instagramissa, ja heidän uskotaan eronneen elokuussa.

Future'n kerrotaan alkaneen seurustella räppäri Dess Diorin kanssa, kun taas Lorin kerrotaan seurustelevan Michael B. Jordanin kanssa.

Lue myös: Kenen kanssa Victoria Pedretti seurustelee? Sisäinen tarina hänen suhteestaan ​​Dylan Arnoldiin!

Sean 'Diddy' Combs

Lori Harveyn treffit

Lori alkoi seurustella Sean 'Diddy' Combsin kanssa tämän vuoden heinäkuussa huhujen mukaan.

Väitetyn romanssinsa aikana kaksikkoa kuvattiin yhdessä useita kertoja Italiassa, Meksikossa, New Yorkissa ja Atlantassa.

Lori nähtiin kätensä Diddyn ympärillä illallisella Lorin isäpuolen Steve Harveyn kanssa heidän lomansa aikana.

Christian Combs, Diddyn poika, jopa paljasti jotain heidän suhteestaan ​​punaisella matolla esiintyessään, sanoen: 'He ovat melko hyviä. He vain ovat… Aikaa itsellesi… Kaikki on heistä kiinni.”

Huolimatta siitä, että pari ei koskaan virallisesti keskustellut suhteestaan, heidän uskotaan eronneen tämän vuoden lokakuussa.

Justin Combs

Lori Harveyn treffit

Kun huhut Lorin suhteesta Diddyn kanssa alkoivat kiertää, nousi esiin toinen huhu: Lori tapaili Diddyn poikaa, Justin Combs .

Muut sosiaalisen median käyttäjät alkoivat pilkata Justinia hänen isänsä uudesta kirjasta, kun Lori ja Diddy tekivät aaltoja 27 vuoden ikäerollaan.

Lori ja Justin eivät ole koskaan käsitelleet huhuja julkisesti.

Trey Songz

Lori Harveyn treffit

Lori ja Trey Songz sekä R&B-muusikko aloittivat seurustelun vuoden 2018 lopulla.

Pariskunta nähtiin yhdessä useaan otteeseen, mukaan lukien koruliikkeestä poistumassa ja tanssimassa yökerhossa.

Lorin 22-vuotissyntymäpäivien juhliminen tammikuussa 2019 näki heidät toistensa sosiaalisen median tileillä useita kertoja, ja he näyttivät olevan melko rakastuneita.

Treyn väitettiin pyytäneen Meek Millia kirjoittamaan uudelleen sanat kappaleeseensa 'Going Bad', jossa hän räppäilee: 'Minulla oli toivelistallani Lori Harvey.'

Meek sanoi Twitterissä: 'Se on minun mäyräkoirani. 'Minun täytyy ottaa hänet pois silloin tällöin, Trey, kaverini, en voi vain olla huolimaton', hän jatkoi ja lisäsi, 'hän on tulipalo!'

Lori näytti poistavan kaikki Treyn jäljet ​​Instagramistaan, ja he erosivat myöhemmin.

Lue myös: Roman Reigns -treffihistoria: Hänen exensä ja suhteidensa aikajana!

Lewis Hamilton

kuka seurustelee lori harveylla

Lorin kerrottiin tekevän F1-voittajan kanssa Lewis Hamilton juhlissa Super Bowl -viikonlopun aikana vuonna 2019 pian sen jälkeen, kun hän erosi Trey Songzista.

Kumpikaan osapuoli ei kuitenkaan koskaan vahvistanut huhuja.

Memphis Depay

lori harvey tapailee

Lori alkoi seurustella hollantilaisen jalkapalloilijan Memphis Depayn kanssa tammikuussa 2016.

Lorin isäpuoli Steve twiittasi tuolloin: 'He kihlautuivat kesäkuussa 2017 Memphisin kosimisen jälkeen.'

”Marjorie ja minulla on ilo ilmoittaa Lorin kihlauksesta Memphis Depayn, nuorimman tyttäremme kanssa. Tämä nuori mies on hyvä! Onnittelut!'

Parin kerrotaan kuitenkin eronneen myöhemmin samana vuonna, ja Lori kuvattiin ilman kihlasormusta vuonna 2018.