Kenen kanssa Lola Tung seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Julkkis

WPR

Onko siellä poikia, jotka ovat valloittaneet Lola Tungin sydämen? On vaikea saada tarpeekseni The Summer I Turned Pretty -elokuvasta. He ovat kiinnostuneita kuulemaan hänen kasvatuksestaan, hänen vanhemmistaan ​​ja sisaruksistaan ​​sekä rakkauselämästään.

Amazon Prime Videon uusin julkaisu on The Summer I Turned Pretty. Tämän tv-sarjan inspiraationa on Jenny Hanin vuoden 2009 trilogia, joka tunnetaan parhaiten elokuvasta To All the Boys I've Loved Before.

Isabella 'Belly' Conklinin roolissa tulokas Lola Tung tekee debyyttinsä valkokankaalla. Teini-ikäinen Isabella (Christopher Briney) joutuu rakkauskolmioon perheensä ystäviensä Conradin (Jeremiah Lombardo) ja Jeremiahin (Jake Johnson) veljien kanssa ollessaan lomalla heidän viehättävässä merenrantakaupungissaan (Gavin Casalegno). Kun hän kulkee romaanin läpi, näemme hänen kasvavan ja ymmärtävän, kuka hän todella on.

Kenen kanssa Lola Tung seurustelee?

Katso tämä postaus Instagramissa

Lolan (@lola.tung) jakama viesti

Lola Tung on onnistunut pitämään suhteensa yksityiskohdat piilossa useimmilta ihmisiltä. Monet katsojat kiinnostivat Lolan tehokkuutta elokuvassa The Summer I Turned Pretty, jossa hän näytteli pääosassa.

Huolimatta siitä, että monet hänen faneistaan ​​ovat innokkaita oppimaan lisää hänen suhteestaan, näyttelijä on pysynyt mykkänä.

Hänen maineensa vuoksi yllättävänä näyttelijänä monet ihmiset uskovat, että hän piilottaa jonkun yleisöltä.

Hänen sosiaalisen median profiilinsa perusteella näyttää kuitenkin siltä, ​​että hänen pääpaino on hänen työssään. On mahdollista, että hän saattaa avata romanssistaan ​​lähitulevaisuudessa.

Elokuvassa 'The Summer I Turned Pretty' Lola näyttelee Bellyä. Jeremiah ja Conrad, kaksi veljestä, ihastuivat Bellyyn katsoessaan elokuvaa.

Tämä kilpailu Bellyn kiintymyksestä voi myös johtaa väärintulkintaan ja konfliktiin veljien välillä. Ensimmäinen kausi päättyy siihen, että Belly tunnustaa rakkautensa Conradille.

Lue myös: Kenen kanssa Gavin Casalegno seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Lola Tungin suhteen aikajana

Katso tämä postaus Instagramissa

Lolan (@lola.tung) jakama viesti

Lola Tung on onnistunut pitämään rakkauselämänsä poissa julkisuudesta. On mahdollista nähdä hänet Bellynä kohtauksessa Kesä, josta tuli kaunis .

Belly, romaanin nainen, herättää kahden veljen kiinnostuksen. Belly ja hänen äitinsä menevät joka kesä rantataloon ja asuvat äidin parhaan ystävän ja hänen kahden lapsensa luona, joihin Belly on ihastunut.

Conradille vatsa on aina ollut luotettava viihteen lähde. Ensimmäisen kauden alussa Belly lähtee etsimään rakkautta ja kiinnittää lapsuudenystävien Conrad ja Jeremiah Fisherin huomion.

Bellyn veljet kilpailevat hänen kiintymyksistään romantiikkaa, kommunikaatiohäiriöitä ja sekasortoa. Belly päättää lähteä Conradin kanssa ensimmäisen kauden lopussa.

Lue myös: Dr Dre Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Lola Tungin nettoarvo

kuka seurustelee lola tung

Tällä hetkellä CAA:n edustaman Lola Tungin nettovarallisuus on alle 100 000 dollaria .

Belly Conklinia näyttelevä Lola sanoi Brief Take -lehden haastattelussa ohjelman julkaisun jälkeen, että se oli hienoin ensimmäinen kokemus, jonka hän olisi voinut toivoa ruudulla. Lola Tung oli teatterilapsi lukiossa ja korkeakoulussa, ja hän tunnusti esityksen siitä, että hän antoi hänelle mahdollisuuden oppia kaikilta kuvauksissa.

Hän valmistui Fiorello H. LaGuardia High School for the Performing Artsista New Yorkissa. Toisen vuoden opiskelija Carnegie Mellon Universityn School of Dramatic Artsissa, hän suorittaa nyt näyttelijän ja musiikkiteatterin tutkintoa.

Muunkin kuin näyttelijätyönsä vuoksi Lola on toiminnan nainen, joka puhuu sosiaalisen median alustalla useista pikapainikkeista, kuten aseiden hallinnasta ja ilmastonmuutoksesta.

Lue myös: Kenen kanssa Viveca Paulin seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Lola Tungin perhe

Pia Tung, Lola Tungin äiti, on ainoa hänen lähisukulaansa tällä hetkellä tunnettu. Pia työskenteli aiemmin grafiikkateknikona. Murray Hill oli äiti ja tytär -joukkueen koti. Kansainvälisenä naistenpäivänä vuonna 2018 hän sanoi Instagramissa: 'Mamma, rakastan sinua. En koskaan unohda sinua.' Pyrin jonain päivänä vastaamaan huonokuntoisuustasosi.

Lola kertoi PopSugarille, että ensimmäinen asia, jonka hän teki, kun hän sai osan, oli soittaa äidilleen. Kun pääsin kotiin, soitin äidilleni itkien, iloisena ja hämmästyneenä. Pystyimme tekemään sen puhelimitse.

Saatuaan osan Pia osti koko kirjasarjan. Tung muistaa saaneensa kolmannen kirjan valmiiksi rakennuksensa katolla. 'Olen lukenut ne kaikki', hän sanoo. Tämän seurauksena olin kyyneliin asti tunteiden vallassa. Bellyn tarinan herättäminen henkiin oli minulle unelmien täyttymys.

Katso tämä postaus Instagramissa

Lolan (@lola.tung) jakama viesti

Kun Lola oli mukana ASPCA-johtajuusohjelmassa vuonna 2014, New York Post haastatteli Piaa. Ohjelma sopi täydellisesti Lolalle, joka etsi jotain tekemistä koulun ulkopuolelta auttaakseen häntä saavuttamaan itsetietoisuutta ja itsevarmuutta.

Lola sanoi, että siitä oli todella hyötyä hänen työssään pentujen kanssa. Tämä kokemus osoitti minulle, että minulla on ääni ja voin hyödyntää sitä.

Harjoittelun aikana Pia näki tyttärensä vahvistuvan. Lola 'vähemmän pelkää lausua ajatuksiaan [nyt]', Pia huomautti. 'Hän on enemmän tietoinen todellisuudesta, että hän voi aidosti vaikuttaa', sanoo hänen äitinsä.

Timothy Tung, Brigit Tung, Ting Tung, Chi Ho Pung ja Mary E Tung ovat kaikki Tung-perheen jäseniä.

Se, että Lola ei maininnut tai näyttänyt kuvia isästään, nostaa esiin mahdollisuuden, että vain hänen äitinsä kasvatti hänet. Sitä ei kuitenkaan ole vielä varmistettu.