Kenen kanssa Leonardo Dicaprio seurustelee? Leonardo DiCaprio tapasi 24-vuotiaan mallin ja näyttelijän!

Treffit

WPR

Kukaan ei kiistä sitä tosiasiaa, että Leonardo DiCaprio on sukupolvensa yksi, ellei paras näyttelijä. Taitojensa avulla hän on pystynyt esittämään erilaisia ​​rooleja, mukaan lukien Gilbert Grapen elokuvassa What's Eating Gilbert Grape?

Jack Titanicissa, ja Calvin Candie pelissä Django Unchained. Viiden ehdokkuuden jälkeen hän voitti lopulta ensimmäisen Oscar-palkintonsa vuonna 2016 elokuvasta The Revenant. Hän näyttelee nyt Jennifer Lawrencen rinnalla Netflixin alkuperäisessä elokuvassa Don't Look Up.

DiCaprio varttui vaarallisella alueella, kun hän kasvoi Hollywoodissa, Kaliforniassa. Hän kamppaili saadakseen ystäviä; hänen kerrotaan huomauttavan syntyvuosiensa Paradelle: 'En koskaan kuulunut.'

Esiintyään lapsena muutamissa mainoksissa hän sai roolin Robert De Niron elokuvassa This Boy's Life 17-vuotiaana, ja hänestä on sittemmin tullut huippuluokan tähti. Vaikka hänen filmografiansa on yksi maailman arvostetuimmista, hänen rakkauselämänsä on sanottu, että joskus on naurettu.

On olemassa juoksuvitsi, että hän seurustelee vain blondien mallien (ja satunnaisesti näyttelijöiden) kanssa, ja Reddit-käyttäjä jopa teki kaavion, joka näyttää osoittavan, että vaikka hän on lähes 50-vuotias, häntä ei ole koskaan nähty yli 25-vuotiaan naisen kanssa.

DiCaprio, joka tunnetaan yksityiselämänsä yksityiskohdista pitämisestä, ei koskaan tuo tyttöystäviä haastatteluissa. Hän huomautti kerran: 'Pidin siitä, kun menit elokuvaan etkä tiennyt kaikkea näyttelijästä.'

Katso tämä postaus Instagramissa

Leonardo DiCaprion (@leonardodicaprio) jakama viesti

Ehkä se selittää, miksi hänen nykyinen suhde tyttöystävänsä Camila Morroneen on hämmentynyt. Kuten monet hänen entiset vaimonsa, hän on malli ja näyttelijä, mutta hän on myös brunette.

Lisäksi heidän suhteensa on jatkunut vahvana jo jonkin aikaa ja näyttää olevan vakaalla pohjalla. kuka hän sitten on? Lue lisää Leonardo DiCaprion nykyisestä tyttöystävästä, Camila Morrone , sekä muita naisia, joiden kanssa hän on seurustellut aiemmin jatkamalla lukemista.

Aiheeseen liittyvä: Kenen kanssa Chris Martin seurustelee? Dakota Johnson jakaa epätavallisia yksityiskohtia suhteestaan ​​Chris Martinin kanssa!

Kuka on Leonardo DiCaprion tyttöystävä?

Vuonna 1997 - samana vuonna kuin Titanic julkaistiin - Morrone syntyi Kaliforniassa argentiinalaisten vanhemmille. Hänen äitinsä Lucia Solá on näyttelijä, kun taas hänen isänsä Maximo oli aiemmin malli. Hän ei ollut kiinnostunut Hollywoodin elämäntyylistä nuorempana.

The Los Angeles Timesille puhuneen Morronen mukaan 'Näin heidän taistelevan koko elämänsä ollakseen taloudellisesti riippumattomia näyttelijöitä, ja kun he kävivät sen läpi, olin jotenkin uupunut siitä.'

kuka seurustelee leonardo dicaprio

Epävarmuus seuraavasta palkasta oli suuri stressin lähde näyttelijöille, ja se oli usein keskustelunaihe. Sanoin itselleni: 'Menen yliopistoon.' Teen normaalia 9-5 työtä. Luonnollisesti minusta tuli heidän kaltaisensa.

Hän käveli Moschinolle ensimmäisellä kiitoradallaan ja on siitä lähtien työskennellyt Coachin, Victoria's Secretin, Sports Illustratedin ja Vogue Turkeyn kanssa. Hänellä on myös 2,7 miljoonaa Instagram-seuraajaa, ja julkkikset, kuten Cindy Crawford ja Lily Aldridge, ovat kommentoineet hänen julkaisujaan siellä.

Morrone on vasta äskettäin aloittanut näyttelemisen; Vuoden 2021 lopulla Internet Movie Database listaa vain kahdeksan hänen näyttelijäntyötään. Hänen tähän mennessä merkittävin esiintymisensä oli vuoden 2019 riippumattomassa elokuvassa Mikki ja karhu, kun hän näytteli lukion vanhempaa, joka hoitaa isäänsä.

Hänen työstään San Diegon kansainvälisellä elokuvajuhlilla sinä vuonna hänelle myönnettiin Rising Star Award. Hän myöntää, että aluksi hän tunsi hieman syyllisyyttä mallina menneisyydestään. Hän myönsi niin paljon vuonna 2019.

kuka seurustelee leonardo dicaprio

'Kun aloitin näyttelemisen, tunsin todella häpeää mallitaustaani, joten yritin piilottaa tämän puolen elämästäni, koska en halunnut, että minua pidettäisiin liian viettelevänä hahmolle', hän sanoi.

Reese Witherspoonin Daisy Jones & The Six -kirjan sovitus, josta tulee minisarja Amazon Prime Videolle, on nyt se, mitä hän kuvaa. Hän julkaisi Instagramissa kuvan itsestään ja tähdistänsä ja kirjoitti siihen: ”Maaliskuussa 2020 meidät suljettiin viikkoa ennen tuotantoa.

'Aloitamme vihdoin innokkaasti odotetun ensimmäisen päivän tässä näyttelyssä puolentoista vuoden jälkeen. Haluamme tarjota sinulle rock and rollia, huumeita, seksiä ja paljon draamaa.

Hän tietää, että hänen ja kuuluisan rakastajansa välinen 23 vuoden ikäero herättää kysymyksiä. Vuonna 2019 hän sanoi: 'Luultavasti minäkin olisin kiinnostunut siitä.' Morrone kuitenkin uskoo, että 'jokaisella pitäisi olla oikeus seurustella kenen tahansa kanssa.'

Hän myös ennakoi päivää, jolloin ihmiset tunnistaisivat hänet hänen työstään romanttisten suhteiden sijaan. Tunnen yhdistyksen, mutta olen varma, että siitä tulee pois ja siitä tulee vähemmän keskustelunaihe, hän lisäsi.

Kuinka Leonardo DiCaprio tapasi Camila Morronen?

Morronen, joka oli 19-vuotias, kun he tapasivat ensimmäisen kerran, oletetaan olevan DiCaprion ikuista rakkautta Cannesin elokuvajuhlilla. Al Pacino, DiCaprion ystävä, on kuitenkin seurustellut Morronen äidin kanssa; Morrone kutsuu häntä isäpuolena.

Heidän tapaamisensa Barneyn kaupassa joulukuussa 2017 Us Weekly kyseenalaisti julkisesti ensimmäistä kertaa, olivatko DiCaprio ja Morrone tekemisissä. Siitä lähtien he ovat seurustelleet.

kuka seurustelee leonardo dicaprio

Koska hän harjoittaa nyt yhtä banaalimmista toiminnoista, johon rakastaja voi osallistua – ottaa valokuvia tyttöystävänsä sosiaalisen median tileille – DiCapriosta on tullut jopa meemi. Kun hänet havaittiin ottavan kuvia Morronesta vuonna 2019, häntä kutsuttiin 'Instagram-poikaystäväksi'.

Myöhemmin Morrone myönsi VanityFairille: 'Näin meemin.' Häntä kutsutaan Instagram-poikaystäväksi, köyhäksi. Hän on elokuvatähti ja ympäristönsuojelija, mutta se ei merkitse mitään!

Aiheeseen liittyvä: Kenen kanssa Ariana Grande seurustelee? Kaikki mitä sinun tulee tietää hänen aviomiehestään

Mikä on Leonardo DiCaprion nettovarallisuus ja palkka?

Amerikkalainen näyttelijä, tuottaja, filantrooppi ja kampanjantekijä nimeltä Leonardo DiCaprio. Leonardo DiCapriolla on 260 miljoonaa dollaria nettovarallisuus. Leonardo DiCaprio tienasi noin 300 miljoonaa dollaria pelkästään palkoista ja taustapisteistä 25 vuoden aikana vuosina 1995–2020.

kuka seurustelee leonardo dicaprio

Esimerkiksi huolimatta siitä, että hän saisi peruspalkan 2,5 miljoonaa dollaria Vuoden 1997 elokuvasta Titanic hän ansaitsi lopulta 40 miljoonaa dollaria 1,8 prosentin osuuden vuoksi bruttotakapisteistä. Lisäksi hän on ansainnut kymmeniä miljoonia dollareita riskipääomasijoitusten, kiinteistöomistusten ja sponsoroinnin kautta.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR