Kenen kanssa Lala Kent seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää, on täällä!

Julkkis

WPR

Hyvin julkisuuden saaneen eronsa Randall Emmettin kanssa Lala Kent on palaamassa deittailupooliin.

31-vuotias 'Vanderpump Rules' -tähti kertoi Amazon Live Friday -kanavalla, että hän on menossa tuplatreffeille 'helpottaakseen' tapaansa takaisin seurustelemiseen.

'Minulla on treffit huomiseksi illaksi.' Se on sosiaalinen kokoontuminen. 'Olen sanonut miljoona kertaa podcastissani, että en ole valmis treffeille', hän jatkoi, 'mutta minusta tuntuu, että tämä helpottaa minua, koska kyseessä on ryhmätilanne.' 'Hän on kunnossa.'

Kent kertoi myöhemmin webcast-lähetyksessä muutamia lisätietoja mysteeripoikaystävästään, joka sisälsi cameon hänen tyttärensä Oceanilta.

Randall Emmett jakaa syy entisen vaimon Lala Kentin kanssa

'One Mother's Battle', Randall Kent sanoi äskettäin kommenttiosiossa. Tässä viestissä hänet valittiin viikon narsistiksi. Hän oli raskaana yksin, ja tämä vaivaa häntä eniten. Randall oli vain kahden päivän päässä muuttamasta yhteen uuden tyttöystävänsä kanssa. Hänen uuden rakastajansa henkilöllisyys ei ole vielä tiedossa, ja hän saattaa ilmoittaa sen myöhemmin. Kävi ilmi, että häntä oli petetty Nashvillen matkalla lokakuussa 2021.

Lue myös: Kenen kanssa Tom Pelphrey seurustelee? Ota selvää Kaley Cuocon uudesta poikaystävästä

Randall Emmettin treffihistoria

Kenen kanssa Lala Kent seurustelee

Randall Emmett, kuten muutkin julkkikset, pitää henkilökohtaisen ja rakkauselämänsä salassa, joten tarkista jatkuvasti uusia deittailuhuhuja ja -uutisia.

Randall Emmett naimisissa Ambyr Childers vuonna 2009 ja he erosivat vuonna 2017. Hänellä oli ainakin kaksi aikaisempaa suhdetta ennen kuin tapasi Lala Kentin. Randall Emmett ei ole koskaan ollut naimisissa. Tällä hetkellä tarkastelemme aiempia päivämääriä ja tapaamisia.

Randall Emmettin treffihistoria on herättänyt paljon uteliaisuutta Internetissä. On helppo selvittää, kuka seurustelee Randall Emmettin kanssa, mutta hänen näkemyksensä, seurustelujensa ja erojen pysyminen on paljon vaikeampaa. Jokaisen julkkisten treffisivuston ja aikajanan perässä pysyminen on paljon haastavampaa. Jos jokin Randall Emmettiä koskevista tiedoista on epätarkkoja, ilmoita siitä meille.

Randall Emmettin elämäkerta

Randall Emmett syntyi Miamissa, Floridassa 25. maaliskuuta 1971. Randall Emmett oli hänen syntymänimensä, ja hän on tällä hetkellä 50-vuotias. Maaliskuun 25. päivänä syntyneet kuuluvat Oinaan merkin alle. Hänen horoskooppimerkkinsä on sika.

Randall Emmett on yhdysvaltalainen elokuva- ja televisiotuottaja. Emmett/Furla/Oasis Films on hänen tuotantoyhtiönsä, jonka perustaja hän oli mukana. Hänen tunnetuimpia elokuviaan ovat 2 Guns, Lone Survivor ja Silence.

Hänen ensimmäinen panos tuottajana oli vuoden 1995 Eyes Beyond Seeing.

Seuraavalla sivulla kerrotaan Randall Emmettin nettovarallisuudesta, kuumista trendeistä, uusista videoista ja muusta.

Lue myös: Kenen kanssa Post Malone seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää täältä!

Kenen kanssa Lala Kent on seurustellut?

Kenen kanssa Lala Kent seurustelee

Lala Kentin aiemmat romanssit ja kumppanit ovat tuntemattomia. Vaikka on yleensä helppo selvittää, ketä Lala näkee, on vaikeampaa pitää kirjaa kaikista hänen kosketuksistaan, yhteyksistään ja eroistaan. Jopa vuonna 2022 julkkikset hämmästyttävät meitä edelleen sillä, kuinka he pitävät henkilökohtaisen elämänsä yksityisenä.

Lala Kent ei ole koskaan ollut naimisissa. James Kennedy ja Lala Kent seurustelivat vuosina 2015–2016. Tutkimusten mukaan yli 40 % miehistä sanoo 'rakastan sinua' puolisolleen ensimmäisen kerran parisuhteen ensimmäisen kuukauden aikana, mutta miehet odottavat keskimäärin 90 päivää ja naiset 134 päivää. Hän on lapseton.

'Vanderpump Rules' -tähdet James Kennedy ja Lala Kent ovat molemmat juuri sinkkuja.

Lala Kentin kihla elokuvatuottaja ja ohjaaja Randall Emmettin kanssa katkesi äskettäin. Pari on ollut yhdessä lähes viisi vuotta ja heillä on tytär nimeltä Ocean.

Kent on puhunut erosta ja siitä, kuinka hän tunsi olevansa 'niin kertakäyttöinen' ja 'kiiltävä esine' entiselle sulhaselleen aviorikosepäilyjen keskellä.

James Kennedy päätti kihlauksensa Vanderpump Rules -näyttelijän kanssa Rachel Levis pian sen jälkeen, kun tieto Kentin erosta puhkesi. Kauden 9 jaksossa pari kihlautui Coachella-aiheisissa juhlissa, jotka Kennedy järjesti.

5. joulukuuta, pian kauden 9 jälleennäkemisen kuvaamisen jälkeen, Kent ja Leviss ilmoittivat erostaan ​​yhteisessä Instagram-viestissä.

'Näiden viiden hämmästyttävän yhteisen vuoden jälkeen tajusimme, että meillä on kaksi erillistä tavoitetta ja päätimme peruuttaa kihlauksen', lausunnossa todettiin. 'Rakastamme toisiamme paljon, mutta emme ole enää rakastuneita.' Haluamme vain parasta toisillemme, joten ajattele positiivisesti. 'Rakkaudella.'

Lue myös: Kenen kanssa Joe Locke seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää, on täällä!

James Kennedy ja Lala Kent ovat molemmat raittiita alkoholista

Kenen kanssa Lala Kent seurustelee

Fanit haluavat Kennedyn ja Kentin kokoontuvan yhteen, koska heillä on yksi keskeinen piirre: he ovat molemmat alkoholittomia. Vanderpump Rules -sarjan lukuisten kausien aikana katsojat näkivät, kuinka reality-tähdet navigoivat suhteensa alkoholiin.

Kennedy juhli kaksi vuotta alkoholitonta elämää 6. heinäkuuta Instagram-julkaisulla. 'Olen TÄNÄÄN 2 VUOTTA RAITTI', Kennedy kirjoitti kuvan, jossa hän halaa koiranpentuaan taustalla numeron kaksi muotoisella mustalla ilmapallolla. 'Tässä on vielä monta vuotta alkoholitonta #forlife kaikille kamppaileville, luota minuun, lopussa valo on kirkkaampi kuin olisin voinut kuvitella.' ja jos minä pystyn saavuttamaan sen, pystyt sinäkin.'

22. lokakuuta Kent juhli kolmatta raittiusvuottaan Instagram-julkaisulla. ”Tänään tulee kuluneeksi kolmatta vuotta raittiudestani. Olen sanaton. 'Olen äärimmäisen kiitollinen tästä tiestä, jonka Jumala ja edesmennyt isäni asettivat eteeni', Kent kirjoitti sydämelliseen tekstikseen.

'Se on päivä kerrallaan', hän jatkoi, 'mutta sanon, etten ole koskaan tuntenut olevani vahvempi raittiudessani.' Äidiksi tulemisen lisäksi se on ylpein asia, jonka olen koskaan saavuttanut. Raittiuteni on aina ykkösprioriteettini. Se tulee ensin, koska olen hyödytön ilman sitä. Ihailen teitä kaikkia. #hyvää syntymäpäivää minulle