Kenen kanssa Kountry Wayne seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Julkkis

WPR

Taiwanilainen näyttelijä ja YouTube-julkkis Amber-Tai vahvisti romanssinsa sydäntä lämmittävällä videolla Instagramissa.

He ovat esiintyneet kymmenissä komediasarjoissa yhdessä, mutta nyt he ovat päättäneet, että se ei ollut tarpeeksi sitoutunut heiltä. Ensimmäistä kertaa uskomme, että Kountry Wayne ja Amber ovat suhteessa.

Youtuber jakoi muutama päivä sitten lyhyen videon pariskunnan halailusta yhdessä, ja vaikka monet ovat ihastuneet, jotkut ovat skeptisiä, että se voisi johtua toisesta sketistä!

Olemme varmoja, että he ovat huomanneet heidän kahden välisen kemian jo pitkään. Mike toisaalta ei ole tyytyväinen, kuten useat fanit ovat huomauttaneet.

Aikainen elämä:

Kenen kanssa Kountry Wayne seurustelee

Waynesborosta Georgian osavaltiosta kotoisin oleva Wayne Colley sai nimen Wayne Colley 9. joulukuuta 1987. Vuonna 2022 hän täyttää 34 vuotta.

Kountry, joka puhuu afrikkalaisamerikkalaisen vetäytyneenä, asui viiden veljen perheessä. Prinssi Tayn jälkeen Crenshaw Coley ja D'Arby ovat prinssi Tayn veljiä.

Kun hän puhuu vanhemmistaan, hän ei pidättele. Teini ei maininnut ketään Kountryn perheenjäsentä.

Hänen isänsä oli kuitenkin vangittuna jonkin aikaa, ja sen tiedämme. Valmistuttuaan Jenkins Country High Schoolista Georgiassa tutkintotodistus kädessään Wayne päätti menemättä yliopistoon.

Lue myös: Rob Gronkowski ja Camille Kostek treffit? Täydellinen suhteen aikajana tässä!

Ura:

Kenen kanssa Kountry Wayne seurustelee

Pitkään aikaan, Maatry Wayne hänellä oli toiveita mennä musiikkialalle. Hän kuitenkin epäonnistui musiikkiteollisuudessa, joten hän kääntyi standup-komedian pariin ansaitakseen elantonsa.

Vuonna 2014 Kountry yleistyi ensimmäisellä komediavideollaan, jonka hän julkaisi Facebookiin.

Loppu on hänelle historiaa; hän on ansainnut elantonsa stand-up-koomikkona siitä lähtien. Hän jatkoi pelaamista useissa korkean profiilin tapahtumissa ja sai paljon huomiota.

Hän on esiintynyt myös muissa elokuvissa, kuten Holliday Heartbreak, The Turnaround ja Brazilian Wavy.

Wild 'N Out ja DJ Smallz Eyes ovat kaksi Kountryn aiempia tv-tekstejä.

Hän on tullut tunnetuksi lyhyiden komediasketsien tuottamisesta, ja hän latasi äskettäin sellaisen, jonka otsikko on 'Kun äiti-vauva-autosi hajoaa tien reunassa! Sittemmin video on kerännyt yli 800 000 katselukertaa.

Country Wayne on suosittu YouTuber, jolla on yli 477 tuhatta seuraajaa.

Lue myös: Draken ja viikon treffit? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Kenen kanssa Kountry Wayne seurustelee?

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Amber-Tai (@amber_tai)

Amber-Tai näyttelijä Amber-Tai vahvisti romanssinsa Kountry Waynen kanssa Instagramissa sydäntä lämmittävällä videolla.

He ovat tehneet yhdessä tonnin humoristisia sketsejä, mutta he ovat yhtäkkiä päättäneet, että se ei riitä! Toivomme, että Amber ja Country Wayne seurustelevat nyt.

Monet ihmiset ovat kiinnostuneita, mutta toiset ovat skeptisiä, koska YouTuber julkaisi lyhyen videon pariskunnan kotoutumisesta edellisenä päivänä.

Vaikka emme voi olla varmoja, heidän ystävyytensä on pitkään ollut keskustelunaihe suuren yleisön keskuudessa. Useat fanit ovat huomauttaneet, että Mike ei tule olemaan siitä iloinen!

Sketseistään tunnetuin koomikko Wayne Colley saavutti menestystä lyhyillä videoillaan sosiaalisen median Instagram-alustalla. Vuosi sitten hän perusti YouTube-kanavan, ja hänellä on nyt yli 220 000 tilaajaa.

34-vuotias 10 lapsen isä aiemmista suhteista julkaisee Facebookissa rutiininomaisesti hauskoja perhekuvia.

Kirjoitushetkellä hänellä on yli 7 miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Vain viisi hänen kolmesta kuuteentoista ikäistä lastaan ​​tunnetaan hänen sosiaalisen median tileillään.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut DeWayne Colley (@kountrywayne)

Kountry Wayne on esiintynyt tuotannossa, kuten Holiday Heartbreak, The Turnaround ja Brazilian Wavy alalle murtautumisestaan ​​lähtien.

Lähteet arvioivat hänen nettovarallisuutensa 2,5 miljoonaksi dollariksi.

Hän meni naimisiin mallin ja näyttelijän Genna Colleyn kanssa vuonna 2017. Vaikka heillä oli kaksi yhteistä lasta, pari erosi vuoden avioliiton jälkeen. Sen jälkeen vuonna 2019 hän alkoi nähdä Jessica Mooren, MTV:n Wet and Wildin tähden. Tästä huolimatta pari hajosi nopeasti.

Wayne näyttää olevan ihastunut Amberiin ja tihkuu onnellisuutta, mutta leikkiikö hän tunteillamme ja vaarantaako hän satuttaa sydäntämme?

Lue myös: Kenen kanssa Lola Tung seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Aiemmat suhteet

Hän meni naimisiin Genna Colley , näyttelijä ja malli, vuonna 2017. Vuoden avioliiton jälkeen pari päätti erota.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut @itsgenarenee

Heillä oli kaksi yhteistä lasta. Siitä lähtien hän on seurustellut Wet and Wild -tähti Jessica Mooren kanssa. Lyhyen ajan kuluttua he kuitenkin erosivat.

Voivatko he leikkiä meitä tyhmiksi ja johtaa meidät särkyneisiin sydämiin saamalla meidät uskomaan, että Wayne on ihastunut Amberiin?

Se on paljon tyytymättömiä katsojia, sillä videolla on noin 250 000 tykkäystä!

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR