Kenen kanssa Kit Connor seurustelee? Katso hänen nykyinen tyttöystävänsä, treffit ja rakkauselämä

Julkkis

WPR

Kit Connor on tunnettu näyttelijä Isossa-Britanniassa. Kit Sebastian Connor syntyi Lontoossa, Englannissa, 8. maaliskuuta 2004. Hän syntyi Purleyssa ja osallistui Kenley's Hayes Primary Schooliin ennen Whitgift Schoolia.

Kit Connor debytoi ruudulla kahdeksanvuotiaana, ja hän teki pieniä rooleja Sky One's Chickensissä, televisioelokuvassa Seikkailu avaruudessa ja ajassa sekä saippuaoopperassa Casualty.

Get Santa, Rocketman, Little Joe, CBBC-sarja Rocket's Island, War & Peace, SS-GB, BBC One ja HBO -sarjat His Dark Materials ja Netflix-sarja Heartstopper ovat kaikki näytelleet Kit Connorin. Donmar Warehousessa hän debytoi lavalla elokuvassa Welcome Home, Captain Fox!

Kit Connor on esiintynyt myös elokuvissa The Mercy, The Guernsey Literary ja Potato Peel Pie Society, Slaughterhouse Rulez, Grandpa’s Great Escape sekä Fanny & Alexander, Rocketman ja Little Joe Old Vic Theatressa.

Kenen kanssa Kit Connor seurustelee?

Kuka on Kit Connorin treffit

”Heartstopperin” fanit ovat kokoontuneet ”lähettämään” pääosia, jotka näyttelevät Charlien (Joe Locke) ja Nickin romanssia (Kit Connor).

Puhumattakaan Kitin ja Joen paikan päällä olevasta kemiasta, joka vain lisää heidän fanien ihailua. Näytössä oleva pariskunta yhdessä näyttelijöiden Yasmin Finneyn ja Will Gaon kanssa oli esillä Attitude-lehden touko-kesäkuun painoksen kannessa, jossa he käsittelivät kaikkea noloimmista hetkistä kummallisimpiin tapoihin.

Kitin mukaan Joen kahviriippuvuus johti joihinkin vähemmän kuin ihanteellisiin smoosseihin, jotka ansaitsivat heidän ihailijoidensa suosionosoitukset. Vaikka kameraa ei olisi lähellä, Joe ja Kit eivät uskalla näyttää rakkauttaan toisiaan kohtaan yksityisesti.

Tämän seurauksena lähetysprosessi saatiin päätökseen; kuitenkin, Kit Connor on tällä hetkellä naimaton eikä seurustele kenenkään ohjelman kanssa, niin suloiselta kuin se näyttääkin. Samaan aikaan ei ole tietoa hänen aikaisemmista suhteistaan, jos hänellä oli sellaisia.

Lue myös: Seurustelevatko Chrishell ja Jason? Tutustu Sunset Starsin treffi- ja rakkauselämän myyntiin

Onko Kit Connor homo?

Kuka on Kit Connorin treffit

Sen jälkeen, kun Kit esitti täydellisen Nicholas 'Nick' Nelsonin brittiläisessä rakkausdraamassa Heartstopper, monet luulivat, että Connor oli homo. Toisin kuin muut huumeisiin, väkivaltaan ja muihin vastaaviin aiheisiin keskittyvät lukion draamat, Heartstopper on sitoutunut tuomaan esiin LGBTQ+-yhteisön ja niitä, joiden on voitettava useita vaikeuksia tullakseen yhteiskunnan tunnustetuksi.

Romaanin edetessä Kit rakastuu Charlieen, avoimesti homoseksuaaliseen opiskelijaan, ja alkaa kehua suhdettaan Charlieen välittämättä yleisestä mielipiteestä. Huolimatta esiintymisestä useissa homoaiheisissa elokuvissa, Connor, toisin kuin hänen hahmonsa Nick, ei ole julkisesti tunnustanut seksuaalista suuntautumistaan ​​tosielämässä.

Tästä huolimatta näyttelijä on kertonut avoimesti tunteistaan ​​Nickiä, kuvaamaansa Netflix-hahmoa kohtaan. Connor ymmärtää Nickin tarinan merkityksen hänen aiemmin mainitsemistaan ​​syistä, varsinkin kun otetaan huomioon, kuinka vähän biseksuaalit ovat saaneet huomiota televisio-ohjelmissa, elokuvissa ja muissa tarinankerrontamuodoissa.

Sarja ylisti myös Heartstopperia ainutlaatuisena konseptina, joka edusti menestyksekkäästi biseksuaalin hahmon kamppailua ja kypsymistä koko tarinan ajan.

Ovatko Kit Connor ja Joe Locke yhdessä?

Ei, Kit tai Joe eivät ole julkisesti ilmoittaneet seurustelevansa, eikä ole mitään syytä uskoa, että he eivät olisi.

Parin näytöllä näkyvä kemia on varmasti herättänyt kiinnostusta heidän tosielämään. Valitettavasti Netflix Life sanoo, että taitavat esiintyjät ovat vain ystäviä - huolimatta heidän selkeästä kyvystään ilmaista rakkauden liekkejä.

Tämän lisäksi on epäselvää, ketä Joe näkee, kun taas Pop Buzz raportoi olevansa läheisiä ystäviä Sebastian Croft , toinen hänen Heartstopper-tovereistaan ​​(joka esittää Beniä).

Myös Kit Connor pitää henkilökohtaisen elämänsä yksityisenä. Yksityinen. Vaikka heidän molempien sosiaalisen median tilinsä osoittavat olevansa sinkkuja, fanit eivät todennäköisesti lopeta niiden toimittamista lähiaikoina.

Lue myös: Seurustelevatko Katy Perry ja John Mayer tosielämässä? Katso hänen nykyinen tyttöystävänsä, treffit ja rakkauselämä

Kit Connorin ura

Kuka on Kit Connorin treffit

Connor teki vähäisiä esiintymisiä Sky One's Chickensissä, televisioelokuvassa Seikkailu avaruudessa ja ajassa sekä saippuaoopperassa Casualty kahdeksanvuotiaana. Hän esiintyy toistuvasti CBBC-sarjassa Rocket’s Island Archie Becklesin roolissa ja joulukomediassa Get Santa Tom Andersonina vuonna 2014.

Connor näytteli nuorta Petya Rostovia ja Bob Sheehania minisarjassa War & Peace ja SS-GB. Hän teki debyyttinsä lavalla Tervetuloa kotiin, kapteeni Fox! Donmar Warehousessa.

BBC Onessa Connor näytteli elokuvissa The Mercy, The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society, Slaughterhouse Rulez ja Grandpa’s Great Escape. Hän näytteli Alexanderia Old Vic -teatterin Fanny ja Alexander -tuotannossa.

Vuonna 2019 Connor näytteli teini-ikäisenä musiikkielokuvassa Rocketman Elton John , ja elokuvassa Little Jo Joe Woodardina. Samana vuonna hän alkoi äänittää Pantalaimonia BBC One- ja HBO-fantasiasarjoissa His Dark Materials.

Connor näyttelee Joe Locken rinnalla Netflix-sarjassa Heartstopper, joka perustuu Alice Osemanin samannimiseen verkkosarjakuvaan ja graafiseen romaaniin huhtikuussa 2021.

Kit Connorin perhe

Kuka on Kit Connorin treffit

Richard Connor on Kitin isä ja Caroline Connor on Kitin äiti. Hän ei ole vanhempiensa ainoa lapsi; hänellä on vanhempi veli nimeltä Ned Connor. Connorin isä on ammattisuunnittelija, joka työskentelee tunnetussa Lontoon toimistossa AMVBBDOssa, kun taas hänen äitinsä on kotiäiti.

Connor on ollut luotettava esiintyjä taaperosta lähtien, ja hän aloitti opettamisen ollessaan vielä lapsi. Hänen isänsä ja äitinsä olivat tukeneet hänen asiantuntijavalintaansa, ja sen seurauksena hän sai ensimmäisen leikkauksensa kahdeksanvuotiaana. Basil ja Sybil ovat hänen kaksi koiratoveriaan.