Kenen kanssa Kid Laroi seurustelee? Sisäinen tarina hänen suhteestaan ​​Katarina Demen kanssa!

Julkkis

WPR

The Kid Laroi, australialainen räppäri, merkittiin äskettäin Instagram-viestiin Katarina Demen kanssa heidän vuosipäivänsä muistoksi. 'Juhlimme vuotta kanssasi...' sanoi kuvateksti 24. heinäkuuta julkaistussa viestissä.

The Kid Laroi seurustelee Katarina Demen kanssa, joka on tunnettu suosiostaan ​​TikTokissa, jossa hänellä on yli 820 000 seuraajaa ja seitsemän miljoonaa tykkääjää. Videonjako-alustalla Demen materiaali sisältää usein parodiaa ja huulisynkronointia populaarimusiikkiin. Hän työskentelee myös mallina kotikaupungissaan Los Angelesissa.

Katarina Demellä, oikealla nimellä Demetriades, on lähes 980 000 Instagram-seuraajaa. Hänen yhteistyönsä The Kid Laroin kanssa on kerännyt yli 300 000 tykkäystä ja 880 kommenttia.

Deme ja Kid Laroi tapasivat yhteisten ystävien kautta heinäkuussa 2020. Räppäri, jonka oikea nimi on Charlton Kenneth Jeffrey Howard, muutti Los Angelesiin Sydneystä Australiasta, missä hän tapasi Katarinan.

Kuka on Kid Laroi?

Kenen kanssa Kid Laroi seurustelee

The Kid LAROI on räppäri, laulaja, lauluntekijä ja musiikkituottaja, joka syntyi elokuussa 2003 New South Walesissa, Australiassa.

Hänen koko nimensä on Charlton Kenneth Jeffrey Howard, mutta hän valitsi nimimerkin 'The Kid LAROI' aboriginaalien esi-isiensä, Kamilaroi-heimon, vuoksi.

LAROI the Kid on vasta 17-vuotias, mutta hän on työskennellyt musiikin parissa vuodesta 2018. SO DONE, TRAGIC, Without You, Reminds Me of You, ja Diva on hänen kappaleissaan.

Lue myös: Kenen kanssa Chris Collette seurustelee? Sisäinen tarina hänen suhteestaan ​​Alyssa Ellmaniin!

Kid Laroin ja Katarina Demen suhde

'Vuosi kanssasi ja olen onnellisempi kuin koskaan, aika rientää', Kid Laroi kirjoitti Instagramissa.

The Little One Laroi on noussut Australian albumilistan kärkeen ensimmäistä kertaa sooloartistina. Hänellä on myös kappale nimeltä Stay with Justin Bieber joka on viime aikoina löytänyt vetoa TikTokissa. Machine Gun Kelly, Juice WRLD ja Marshmello ovat kaikki tehneet yhteistyötä Laroin kanssa.

Without You, Reminds Me of You, ja Diva on yksi Kid Laroin suosituimmista kappaleista. Helmikuussa hän esiintyi Kyle and Jackie O Showssa, kun hän myönsi seurustelevansa Katarina Demesin kanssa.

Kenen kanssa Kid Laroi seurustelee

Radio-ohjelman aikana Laroi mainitsi, että kun hän tapasi Demesin ensimmäisen kerran, hän 'ei ollut rakkauden tuulella'.

'Rakkaus tulee vastaan ​​oudoimpina aikoina', sanoi Kyle Sandilands, radio-DJ. Katarina Deme ja The Kid Laroi ovat molemmat seitsemäntoista. Kiistettyään syytökset seurustelemisesta Addison Raen kanssa The Kid Laroi on vaiennut yhteydestään Katarina Demes .

Kid Laroi sai suuren tauon 'jäämällä'

Lapsi Laroi , jonka todellinen nimi on Charlton Kenneth Jeffrey Howard, on ollut musiikkiteollisuudessa vuosia, vaikka on vain 18-vuotias. Hänen tähän mennessä suosituin kappaleensa on 'Stay', jonka hän kirjoitti yhdessä Justin Bieberin kanssa.

Staysta tuli Laroin eniten listattu single Yhdysvalloissa, ja se saavutti Hot 100 -listan ykköseksi. Vuoden 2021 VMA Awards -tilaisuudessa hän esitti kappaleen Justin Bieberin kanssa, josta hänet oli ehdolla parhaaksi uudeksi artistiksi ja Push Performance of the Theatre -kategoriaan. Vuosi hänen kappaleelleen 'Without You'.

Daily Mailin mukaan 'Stay' on pysynyt Billboard Hot 100 -listan kärjessä kuusi viikkoa. 'Stay' on viettänyt kuusi viikkoa Hot 100 -listan kärjessä ja sijoittui kolmanneksi pisimpään kappaleeseen, jossa on kaksi tai useampia miesesiintyjiä listan 63-vuotisen historian aikana.

Kenen kanssa Kid Laroi seurustelee

Kid Laroi korvasi Scooter Braunin, joka edustaa myös Justin Bieberiä Adam Liver , joka edustaa Miley Cyrus ja Lil Nas X. Laroi oli tuskin ollut Braunin kanssa kolme kuukautta, kun hän päätti vaihtaa yritystä.

Lue myös: Kenen kanssa Ferne Mccann seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Australialainen räppäri on seurustellut tyttöystävänsä Katarina Demen kanssa yli vuoden

Lapsi Laroi ei ole ollut häpeällinen tunteistaan ​​Demeä, rakastajaansa kohtaan. Hän näyttää olevan ihastunut malliin, koska hän julkaisee jatkuvasti kuvia naisesta sosiaalisen median tileillään.

Laroi juhli vuosipäiväänsä Demen kanssa Instagram-kuvaparilla heinäkuun 24. päivänä. Ensimmäisessä Deme hymyilee lämpimästi Laroille katsellen häntä tiiviisti aurinkolasien läpi. Deme tuijottaa kameraan ja esittelee seeprakuvioisia kenkiään, kun taas Laroi vilkaisee maahan toisessa kuvassa.

Kenen kanssa Kid Laroi seurustelee

'1 vuosi kanssasi ja olen onnellisempi kuin koskaan, aika lentää lapsi', hän kuvateksti.

Deme jakoi kuvasarjan Instagramissa seuraavana päivänä vuoden 2021 MTV:n VMA:n jälkeen, ja hän näytti hänet punaisella matolla Laroin kanssa. 'Tämä oli pohjimmiltaan meidän juhlat', hän kuvateksti valokuvien.