Kenen kanssa Khloe Kardashian seurustelee? Katso viimeisimmät päivitykset hänen yksityiselämästään!

Treffit

WPR

Khloe Kardashianilla ei ole kiire aloittaa seurustelu uudelleen.

Kardashians-tähti kantaa Tristan Thompsonin lasta sijaissynnyttäjän kautta, aiemmin tällä viikolla ilmestyneiden uutisten mukaan. Pariskunta ei ole palannut yhteen; he ovat vain puolisovanhempia.

Mikä on Khloen nykyinen deittailutila?

Khloe seurustelee satunnaisesti, mutta 'se ei ole vakavaa', lähde kertoo yksinomaan E! Uutiset.

Kesäkuussa E! Uutiset kertoivat asiasta Khloe Kardashian tapasi pääomasijoitusliikemiehen, jonka hän oli tavannut illallisilla sisarensa Kim Kardashianin kautta. Ihmisten mukaan 'suhde on alkuvaiheessa'.

Toisen Khloelle läheisen lähteen mukaan, joka puhui yksinomaan E! News, Good Americanin toinen perustaja kävi muutaman treffeillä sijoittajan kanssa. Toinen sisäpiiriläinen kuitenkin varoittaa olettamasta kaiken etenevän nopeasti, koska 'hän on ollut hillitty eikä ole seurustellut paljon viime aikoina'.

Kenen kanssa Khloe Kardashian seurustelee?

Toisen sisäpiiriläisen viimeinen lausunto on, että 'Khloe on ehdottomasti erittäin avoin seurustelulle, mutta ei painosta mitään.'

TMZ:n hankkimissa kuvissa ja videoissa Tristan näkyy kävelemässä käsi kädessä tuntemattoman naisen kanssa lomallaan Kreikassa.

Tämän havainnon jälkeen Instagram-fanisivu julkaisi videon Tristanin ja naisen hauskanpidosta. Viestin kuvauksessa todettiin: 'Kaikille, jotka ovat järkyttyneitä tästä videosta Tristanista Kreikassa toisen tytön kanssa, Khloe ja Tristan ovat molemmat sinkkuja.'

Kenen kanssa Khloe Kardashian seurustelee?

Emme tiedä Khloen sijaislapsen eräpäivää, joten en ymmärrä miksi se olisi hullua Tristan Thompson olla toisen naisen kanssa niin kauan kuin hän on mukava vanhempi tälle lapselle, fanisivu sanoi.

Lisäksi näyttää siltä, ​​​​että Khloe on samaa mieltä viestin kanssa, koska hän ilmaisi sen hienovaraisesti tykkäämällä viestistä.