Kenen kanssa Kevin Gates seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Julkkis

WPR

Avioeron jälkeen vaimostaan ​​Drekasta Kevin Gates nähdään ulkona uuden naisen, Jojo Zarurin kanssa.

Huhut Love and Hip Hop Miami -tähden ja Baton Rouge -räpparin suhteesta ovat kiertäneet jo jonkin aikaa. Heidät nähtiin nauttimassa illallista New Yorkissa tiistaina, ensimmäistä kertaa yhdessä julkisesti. Syödessään Kevin Gates päätti käydä Instagramissa muutaman minuutin ajan, ja Zarur oli aivan hänen edessään.

Heidät nähtiin myöhemmin kädestä pitäen heidän kävellessä kaduilla, kun Gates pysähtyi poseeraamaan selfieitä ihailijoiden kanssa turvatoimien ympäröimänä. Lähteiden mukaan nämä kaksi ovat vasta alkaneet tutustua toisiinsa ja katsovat mihin se tästä eteenpäin. Heidän suhteensa kerrotaan kehittyneen muutaman viikon kuluessa, koska hänen suhteensa vaimoinsa näyttää huonontuvan.

Kevin Gatesin treffit

Tällä hetkellä he 'vain seurustelevat ja pitävät hauskaa toistensa seurasta nauttien, molemmat ovat vapaamielisiä ja erittäin onnellisia toistensa seurassa', sisäpiiriläiset kertovat meille.

Love and Hip Hop Miami -franchise Jojo välttämätön on näyttelijäryhmän jäsen. Sen lisäksi, että hän on julkkisstylisti, hän väittää olevansa libanonilaista ja meksikolaista syntyperää äitinsä ja isänsä kautta. Äiti: libanoni-arabia; Isä: meksikolainen. Stylistina Zarur on työskennellyt A-listan julkkisten kanssa, mukaan lukien Young Thug ja Nicki Minaj .

Tällä hetkellä näyttää siltä, ​​että pariskunnan Instagram Live -debyytti on vakuuttavin todiste heidän suhteensa.

Katso tämä postaus Instagramissa

The Shade Roomin (@theshaderoom) jakama viesti

Muutama viikko sen jälkeen, kun Urban Islandz väitti, että räppäri ja hänen vaimonsa olivat lomalla Jamaikalla Kevin Gatesin 36-vuotissyntymäpäivänä, huhut heidän erostaan ​​alkoivat kiertää Internetissä.

Lähes kahden vuosikymmenen ajan Kevin ja Dreka Gates ovat olleet yhdessä ja naimisissa noin seitsemän vuotta. Kahdentoista vuoden seurustelun jälkeen pariskunta päätti mennä naimisiin vuonna 2015. Kun Dreka muisteli heidän 17-vuotisjuhliaan vuonna 2020, hän muisteli aikaa parina.

Lue myös: Kenen kanssa Rebbie Jackson seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

'Bae-bee, hyvää vuosipäivää! :)' Kun hän jakoi kuvan itsestään ja Kevin Gatesista, hän kommentoi: '17 vuotta, 5 vuotta avioliittoa ja kaksi pientä ihmistä myöhemmin', hän kirjoitti. Se, että olet puolisoni ja lähin ystäväni, täyttää minut edelleen ylpeydellä ja onnella. Koska tiedät jo, millainen suhteemme on, en mene tässä yksityiskohtiin. Sinulla on ikuinen kiintymykseni, enkä malta odottaa, mihin tämä tie meidät vie.

Katso tämä postaus Instagramissa

Dreka Gatesin (@drekagates) jakama viesti