Kenen kanssa Kathryn Dennis seurustelee? Kuka on Kathryn Dennisin nykyinen poikaystävä?

Treffit

WPR

Kathryn Dennis, Southern Charmin tähti, on ollut valokeilassa siitä lähtien, kun hän teki televisiodebyyttinsä sarjassa 21-vuotiaana opiskelijana.

Siellä hän tapasi ensimmäisen kerran Thomas Ravenelin, jonka kanssa hänellä oli jatkuva suhde heidän eroon saakka vuonna 2016.

Monet ihmiset ovat nyt uteliaita tietämään, kenen kanssa Kathryn Dennis seurustelee vuonna 2022. Joten tässä postauksessa selvitämme, ketä Kathryn Dennis näkee nyt ja kuka hänen poikaystävänsä on juuri nyt.

Kuka on Kathryn Dennis?

6. elokuuta 1991 Kathryn Dennis syntyi Charlestonissa, Etelä-Carolinassa. Southern Charmin 30-vuotias tähti on ollut mukana ohjelmassa sen debyytistä lähtien. Ohjelman ensimmäinen kausi alkoi vuonna 2014, ja kahdeksas kausi debytoi vuonna 2022.

Katso tämä postaus Instagramissa

Kathryn Dennis (@kathryndennis) jakama viesti

US Weekly -lehden mukaan Denniksellä ja hänen entisellä poikaystävällään Thomas Ravenelilla on kaksi yhteistä lasta, Kensie ja Saint. Tällä hetkellä Dennisillä on yli 940 000 seuraajaa sosiaalisen verkostoitumisen alustalla. Televisionäyttelijä jakaa usein henkilökohtaisia ​​tietoja fanilaumoineen.

Hänen elämänsä on ollut 'täynnä ylä- ja alamäkiä viimeisen vuosikymmenen aikana', hänen Bravo TV -biografiansa mukaan. Kun hän alun perin esiintyi ohjelmassa, hän oli vain 21-vuotias ja opiskelija.

Aiheeseen liittyvä: Jay Cutler-treffit: Tapaileeko Kristin Cavallari Jay Cutleria uudelleen heidän eronsa jälkeen?

Kenen kanssa Kathryn Dennis seurustelee vuonna 2022?

Kathryn Dennis ei ole seurustellut kenenkään kanssa ja on tällä hetkellä sinkku vuodesta 2022 lähtien. Eronsa jälkeen ex-poikaystävästään Thomas Ravenelista hän on kuitenkin siirtynyt eteenpäin, tavannut uuden kumppanin ja lopettanut suhteensa myös tähän.

Dennis on tavannut Chleb Ravenellin noin vuoden ajan hänen Bravo-bioksensa mukaan. Ennen kuin asiat menevät pieleen, pariskunta muuttaa yhteen sarjan kahdeksannella tuotantokaudella.

kuka seurustelee kathryn dennisissä

Ennen kuin pari muutti yhteen ja häämatkavaihe katosi, kaikki heidän välillään sujui Bravon mukaan täydellisesti.

Lähteet vahvistivat, että pariskunta oli eronnut marraskuussa 2021. Näyttää siltä, ​​että Dennis on tällä hetkellä naimaton ja viettää itsekin jonkin aikaa yksin. Tuolloin lähde sanoi: 'Hän erosi hänestä eivätkä he enää asu yhdessä.' 'He eivät ole lainkaan vihamielisiä toisiaan kohtaan.'

Kuka on Kathryn Dennisin nykyinen poikaystävä?

Kathryn Dennis ei seurustele tällä hetkellä kenenkään kanssa. Mutta Chleb Ravenell oli henkilö, jonka hän seurusteli viimeksi. Chleb Ravenell syntyi ja kasvoi Etelä-Carolinassa. Lisäksi hän asui hetken Arizonassa ja Michiganissa. Debbie, Ravenellin äiti, on läheinen ystävä ja sanoo usein suoraan, mikä on parasta hänen pojalleen.

Ravenell ei kuitenkaan ollut koskaan osallistunut tosi-tv:hen ennen Southern Charmia. Hän meni ohjelmaan entisen tyttöystävänsä Kathrynin kanssa vahvistaakseen heidän yhteyttään ja selvittääkseen, mitä heidän tulevaisuutensa saattaa tuoda tullessaan.

kuka seurustelee kathryn dennisissä

Kuntoharrastajana hän opiskeli Georgia Military Collegessa kokopäiväisesti kadettina, jossa hän suoritti Associate's tutkinnon viestintä- ja mediatutkimuksesta vuonna 2009. Hän osallistui myös yleisurheiluun päätoimisesti Western Michiganin yliopistossa.

Hänen LinkedIn-profiilissaan sanotaan, että hän 'järjesti lasten urheiluleirejä Western Michigan Universityssä ja sai Mid American (MAC) All-Conference Player -palkinnon vuosina 2009-2011'. Hän pelasi myös Little Caesars Bowl Gameissa (2011) Purdue Universityä vastaan.

Valmistuttuaan yliopistosta vuonna 2012 Bachelor of Arts (B.A.) viestintä- ja mediatutkimuksessa, hän aloitti työskentelyn myyntikonsulttina American Honda Motor Company, Inc:ssä.

Työskenneltyään siellä yli vuoden, hän lähti Kenneth Beatrice Clothingin luovana johtajana joulukuussa 2012. Hän jakoi tietämyksensä Calgary Stampedersin kanssa maaliskuusta 2015 heinäkuuhun 2017 ennen kuin aloitti kokopäivätyön tuotteena. Applen asiantuntija.

Kuka oli Kathryn Dennisin entinen poikaystävä?

Kathryn Dennisillä oli satunnainen suhde Thomas Raveneliin ennen kuin tapasi Chleb Ravenellin. Amerikkalainen poliitikko ja tosi-tv-tähti Thomas Jonathan Jackson Ravenel on kotoisin maasta. Arthur Ravenel Jr., entinen Etelä-Carolinan edustaja, on hänen isänsä.

kuka seurustelee kathryn dennisissä

Hän esiintyi Bravo-tosi-sarjassa Southern Charm viiden vuoden ajan, toimi valtionrahastonhoitajana kuusi kuukautta, oli riippumaton Yhdysvaltain senaatin edustajana Etelä-Carolinassa vuonna 2014 ja republikaanina Yhdysvaltain senaatin esivaaleissa vuonna 2004. Hän osallistuu myös ranskalaiseen hugenottikirkkoon Charlestonissa.

Pariskunnalla oli kaksi yhteistä lasta, Kensington ”Kensie” Calhoun ja St. Julien Rembert Ravenel muutaman kauden jaksoittaisen seurustelun jälkeen, ennen kuin he erosivat laillisesti vuonna 2016. Eronsa jälkeen hänellä oli lyhyt romanssi kantrimuusikko Hunter Pricen ja kongressiedustaja Joseph Abruzzon kanssa. .

Aiheeseen liittyvä: Kristin Cavallarin treffihistoria: entiset poikaystävät ja paljon muuta

Ovatko Chleb ja Kathryn edelleen yhdessä?

Huolimatta siitä, että he seurustelivat kerran ja jakoivat kodin, Chlebin ja Kathrynin suhde on päättynyt Southern Charmin kauden 8 alusta. Us Weekly kertoi marraskuussa 2021, että lähde on vahvistanut parin eron vuoden seurustelun jälkeen.

Hän purki heidän suhteensa, eivätkä he enää asu yhdessä, sisäpiiriläinen väittää. Heidän välillään ei ole vihamielisyyttä tai pahuutta.

Katso tämä postaus Instagramissa

Kathryn Dennis (@kathryndennis) jakama viesti

Erään lähteen mukaan he erosivat, koska heillä oli erilaiset käsitykset tulevaisuudesta. Kathryn toivoi 'vakavaa sitoutumista', mutta Chleb ei ollut valmis sitoutumaan samalla tavalla, jos sinulla on jo lapsia.

Hän tarvitsi tulevan miehensä olevan todellinen sitoutuminen hänelle ja loistava isä lapsilleen, ja [Chleb] ei vain ollut sitä”, eräs henkilö väitti. Hänen ystävänsä huomasivat, että heidän välillään ei ollut oikeaa tunnelmaa. Hänen rakkaat lapsensa ovat tällä hetkellä täynnä rakkautta.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR