Kenen kanssa Kanye West seurustelee nyt? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Julkkis

WPR

Kanye Westin rakkauselämä on äskettäin noussut valokeilaan sen jälkeen, kun hän erosi Kim Kardashianista.

Uudessa kappalevideossaan Eazy 44-vuotias levytuottaja, joka tunnetaan nyt nimellä Ye, näyttää hautaavan Kardashianin poikaystävän Pete Davidsonin.

West ja Julia Fox erosivat äskettäin, ja Uncut Gems -tähti ampui alas huhut, että hän oli järkyttynyt erosta.

kuka seurustelee kanye westillä

33-vuotias nainen havaittiin lähtemässä Los Angelesin kansainväliseltä lentokentältä (LAX), ja häntä kuvailtiin 'kyyneliseksi' lähdön aikana.

Fox puolestaan ​​​​käsitteli syytökset nyt poistetussa Instagram-tarinassa.

Nyt liikkuu huhuja, että räppäri seurustelee jonkun tuoreen ihmisen kanssa. Kenen Kanye West seurustelee maaliskuussa 2022?

Kuka on Kanye Westin uusi rakkauskohde?

kuka seurustelee kanye westillä

Kanye West näyttää seurustelevan Chaney Jones , 24-vuotias COO ja Instagram-vaikuttaja Delawaren Doverista maaliskuussa 2022.

Ulkonäöltään vahvan samankaltaisuutensa vuoksi monet fanit vertaavat Westin uutta tyttöystävää hänen entiseen vaimoonsa.

Mirrorin mukaan pariskunta ilmoitti romanssistaan ​​helmikuussa 2022.

Vaikuttaja paljasti äskettäin faneilleen muutaman tiedon itsestään, mukaan lukien hänen kansallisuutensa, työnimikkeensä ja syntymäpäivänsä.

Jones kirjoitti tarinassaan 'Joitakin faktoja minusta.'

'Olen eurooppalainen, ranskalainen, saksalainen, länsiafrikkalainen, nigerialainen ja ghanalainen', hän sanoi Twitterissä.

'Olen First State Behavioral Healthin COO', Jones jatkoi.

'Suoritan nyt neuvonnan maisterin tutkintoa 4,0 GPA:lla.'

Samassa artikkelissa hän selvensi leikkaushistoriaansa kirjoittaen: 'Ei, en ole koskaan leikannut kasvojani, synnyin tällaisena.'

Hän paljasti myös, että hänen syntymäpäivänsä on 28. elokuuta, mikä tekee hänestä neitsyt.

Lue myös: Seurustelevatko Jennifer Gray ja Matthew Broderick? Katso hänen nykyinen tyttöystävänsä, treffit ja rakkauselämä

Kimin reaktio Kanyen tapailemiseen samankaltaisen kanssa:

kuka seurustelee kanye westillä

Se on epäilemättä suurin. Kim Kardashian kertoi hänelle tunteistaan ​​Kanye Westin uutta tyttöystävää Chaney Jonesia kohtaan. Vaikka Chaneylla on silmiinpistävä samankaltaisuus Kimin kanssa (häntä on kutsuttu samankaltaiseksi), Skimsin luoja ei näytä olevan huolissaan.

Kim kertoi Amanda Hirschille 12. huhtikuuta 2022 'Not Skinny But Not Fat' -podcastin jaksossa exänsä uudesta tyttöystävästä: 'Haluan vain hänen olevan onnellinen ja hän näyttää suloisimmalta – mikä tekee sinut onnelliseksi, en ei välitä mikä se on.' 'Uskon, että sillä on vaikutusta elämääsi ja työhösi sekä siihen, miten olet vanhempana. Siitä välitän niin kauan kuin hän on tyytyväinen. Todella.'

Lue myös: Seurustelevatko Jennifer Gray ja Matthew Broderick? Katso hänen nykyinen tyttöystävänsä, treffit ja rakkauselämä

Samassa haastattelussa Kim keskusteli avioeron jälkeisestä suhteestaan ​​Kanyen kanssa ja sanoi: 'Avioeron alussa kestimme noin kahdeksan kuukautta edes puhumatta toisillemme.' Sitten, tiedät, yhdistimme uudelleen ja menin Dondan ensi-iltaan.

The Keeping Up with the Kardashians -tähti totesi myös, että hän ja hänen ex-miehensä ovat nyt ystävällisissä väleissä. 'Emme oikeastaan ​​kommunikoi, mutta mielestäni se on joskus hyvä, ja luulen, että selvitämme sen.' 'Olemme aina siellä', Kim pohti. 'Vietin vuosikymmenen elämästäni tämän henkilön kanssa ja ihailen häntä.' Joten se ei muutu, mutta se ei tarkoita, että he olisivat oikeat sinulle, ja se on täysin hyvä.'

Kanyen yhteys Chaneyyn paljastui vain kaksi kuukautta hänen erottuaan Julia Foxin kanssa helmikuussa 2021. Kanye ja Chaney ovat lähentyneet niin läheisiksi, että isoäitinsä syntymäpäivänä huhtikuussa 2022 Kanye esittelee Chaneyn laajemmalle perheelleen.