Kenen kanssa Juliette Porter seurustelee? Sisäinen tarina hänen suhteestaan ​​Clark Drumiin!

Julkkis

WPR

Juliette Porter, pitkäaikainen Siesta Key -esiintyjä, on nauttinut elämästään kumppaninsa Clark Drumin kanssa siitä lähtien, kun hän erosi entisen Sam Loganin kanssa elokuussa 2021.

”Hän haluaa vain olla kanssani… Hän vain välittää siitä. Hän haluaa vain olla onnellinen; hänellä ei ole egoa; hän on vain upea. Hän todella muistaa, mitä sanon. Hän on harkittu. Life & Stylen eksklusiivisessa videohaastattelussa MTV-tähti, 24, pursuaa: 'Hän on yksinkertaisesti fantastinen.'

'Emme vain koskaan lopettaneet puhumista siitä hetkestä lähtien, kun tapasimme ensimmäisen kerran.' Juliette sanoo: 'Näytti siltä, ​​kuin olisimme seurustelleet tapaamisestamme lähtien.' 'Tarkoitan, että olemme yhdessä joka viikonloppu, joten meidän on oltava tosissamme', hän sanoo, 'mutta mielestäni olemme vielä nuoria, eikä meille ole tällä hetkellä kiirettä.' Yritämme vain olla onnellisia juuri nyt.'

Juliette on optimistinen, että Clark pystyy pitämään kiinni Siesta Keyssä. 'Hän oli ilmeisesti Bravon kesämökillä. Hän näytti olevan kohtauksen taustalla. 'Luulen, että hän selviää', floridalainen sanoo. 'Isäni sanoo, että hänen kanssaan on helpompi puhua kuin Samille koskaan.'

Clark työskentelee kiinteistönvälittäjänä Fort Lauderdalen alueella Floridassa, ja hän nauttii matkustamisesta uusille alueille Instagram-syötteen mukaan. Hän on jakanut kuvia itsestään vieraillessaan merkittävissä turistikohteissa, kuten Monte Carlossa Antiguassa ja Mykonosissa Kreikassa.

Lue myös: Kenen kanssa Ella Mai seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää, on täällä!

Clark Drum on Juliette Porterin uusi poikaystävä

Kuka seurustelee Juliette Porterilla

Juliette on seurustellut Clarkin rumpu lokakuun 20. päivästä 2021 lähtien, jolloin Juliette ilmoitti heidän suhteensa Instagramissa. Emme tiedä, milloin he alkoivat seurustella, mutta ei olisi voinut olla kauan, koska hän ja Sam olivat juuri eronneet edellisenä elokuussa.

Clark on lisensoitu jahtivälittäjä ja työskentelee kiinteistönvälittäjänä perheensä kiinteistöyhtiössä Fort Lauderdalessa, Floridassa, LinkedIn-profiilinsa mukaan. Instagram-tilinsä mukaan hän nauttii matkustamisesta ja ulkoilusta. Hänet kuvattiin useissa paikoissa, kuten Pariisissa, Ranskassa, Monte Carlossa, Monacossa, Mallorcalla, Espanjassa ja Tulumissa, Meksikossa. Hänellä näyttää olevan läheinen suhde äitiinsä ja veljiinsä, koska häntä kuvataan jatkuvasti heidän kanssaan.

Huolimatta siitä, että Clark ei ole julkaissut Juliettesta yhtään valokuvaa Instagramissa ja hän on julkaissut vain muutamia kuvia, pariskunta näyttää olevan tyytyväinen. Juliette puhui Life and Style Magazinelle uudesta miehestään ennen Siesta Key -kauden 4B alkua. 'Hän haluaa vain olla kanssani', MTV-persoonallisuus väittää. Hän haluaa vain olla onnellinen, eikä hänellä ole egoa.'

Huolimatta siitä, että he näyttävät voivan hyvin, 24-vuotias sanoo, ettei heillä ole kiire päästä alttarille. 'Tarkoitan, että olemme yhdessä joka viikonloppu', Juliette selitti. 'Uskon kuitenkin, että olemme vielä nuoria, eikä meidän tarvitse kiirehtiä nyt.' Haluamme vain olla onnellisia.'

Juliette selitti, miksi hän ja hänen entinen poikaystävänsä Sam lopettivat suhteensa.

Kuka seurustelee Juliette Porterilla

Juliet Porter paljasti kaiken erostaan ​​Samin kanssa US Weekly -lehden haastattelussa.

'Kun rakastat jotakuta, haluat saada asiat toimimaan', hän selitti, 'mutta olin onneton, emotionaalisesti tyhjentynyt ja väsynyt, enkä asettanut itseäni etusijalle.' Ensinnäkään minun ei olisi pitänyt joutua valitsemaan itseni ja hänen välillään. 'Se oli yksinkertaisesti sanottuna kauhea suhde', hän huomautti.

Hän on tällä hetkellä elämänsä parhaassa kunnossa, eikä hän pelkää verrata uutta poikaystäväänsä ilkeäseen entiseen. 'Clark on juuri sitä mitä vaadin.' Se ei ollut edes välttämätöntä – minulla oli kaikki mitä halusin… Hän on kaikkea mitä Sam ei ole. Hänellä ei ole massiivinen ego… On hienoa olla sellaisen kanssa, joka aidosti välittää tunteistasi ja kiinnittää sinuun huomiota.”

Lue myös: Kevin Samuelsin treffit: Hänen entiset vaimonsa ja huhutut tyttöystävänsä 'rakkausguru' kuoli 56-vuotiaana

Clark Drumin henkilökohtainen elämä

Kuka seurustelee Juliette Porterilla

Clark työskentelee perheensä Fort Drum Realty -yrityksessä neljännen sukupolven lisensoituna osakkaana. Clark aloitti työnsä rekrytointiammattilaisena Alabaman yliopistossa vuonna 2014. Tämän jälkeen rumpu työskenteli NFL:n pelaajatilastojen laadunvarmistusanalyytikkona vuosina 2017–2018.

Vuodesta 2019 alkaen Clark työskenteli Murphy O’Brien LLC:ssä multimediamarkkinoinnin valvojana. Hän meni kotiin vuoden kuluttua hoitamaan perheensä liiketoimintaa, ja siitä lähtien hän on työskennellyt myyjänä Fort Lauderdalen alueella. Clark on myös Kitsom Yachts -myynnin välittäjä.

Clark ei ole naimisissa eikä sinkku. Clark puolestaan ​​on Juliette Porterin uusi rakastaja. Hänen eronsa jälkeen Logan itse , hän alkoi seurustella hänen kanssaan.

Juliette Porter Deittailuhistorian luettelo

Kuka on Juliette Porter Datingq

Juliette Porter on ollut suhteessa Robert Hayes (2019), Alex Kompothecras (2017 – 2019) ja Garrett Miller.