Kenen kanssa Jules LeBlanc seurustelee? Youtuberin henkilökohtainen elämä

Treffit

WPR

Amerikkalainen YouTuber, näyttelijä, laulaja ja entinen voimistelija Julianna Grace LeBlanc; syntynyt 5. joulukuuta 2004 [parempi lähde tarvitaan]), joka tunnetaan myös nimellä Jules LeBlanc ja Annie LeBlanc.

Business Insider mainitsi hänet joulukuussa 2018 yhdeksi 'maailman kuuluisimmista teinistä'. Hän on neljävuotiaasta lähtien ollut Bratayleyn YouTube-kanavan säännöllinen kirjoittaja ja kasvattanut huomattavan paljon nettifanijoukkoa.

Kuka on Jules LeBlanc?

Jules LeBlanc , joka tunnettiin aiemmin nimellä Annie, syntyi 5. joulukuuta 2004. Hänen nuoremman veljensä sanotaan olleen hänelle lempinimi Annie Juliannasta lähtien, hänen koko nimeään on vaikea sanoa.

Hänen faninsa vastasivat, että jotkut heistä olivat hämmentyneitä, kun hän muodollisesti muutti nimensä Julesiksi sosiaalisen median profiileissaan vuonna 2020.

Katso tämä postaus Instagramissa

julianna (@julesleblanc) jakama viesti

Jules selvensi tilannetta Instagramissa kirjoittamalla: ”Niin monet teistä saattavat olla jo tietoisia, että olen alkanut mennä Julesin ohi. Olen alkanut käyttää nimeä Jules, vaikka oikea nimeni on Julianna.

'Tein muutoksia TikTokiini, ja yllättäen monet käyttäjät arvostivat niitä. En ollut valmistautunut tähän. Ihmiset näyttävät olevan vihaisia ​​minulle, että tein sen, jostain syystä minusta tuntuu.

kenen kanssa phoebe bridgers seurustelee?

Julesin perhe on ladannut voimistelijasta videomateriaalia YouTubeen tämän neljän vuoden iästä lähtien, mutta tähti on kasvattanut itsekseen suuren fanikunnan.

Hänellä on enemmän kuin 4,4 miljoonaa YouTube-tilaajat, 18,5 miljoonaa TikTok-tilaajia ja 9,5 miljoonaa Instagram-tilaajaa. Business Insider kutsui häntä yhtenä 'maailman kuuluisimmista lapsista' joulukuussa 2018.

Aiheeseen liittyvä: Nicholas Galitzine ja Sofia Carson: tapaavatko he juuri nyt?

Seurustelevatko Jayden Bartels ja Jules Le Blanc?

Katso tämä postaus Instagramissa

julianna (@julesleblanc) jakama viesti

Huolimatta siitä, että monet heidän faneistaan ​​ovat 'lähettäneet' kaksi näyttelijää, Jayden Bartels ja Jules LeBlanc ovat yksinkertaisesti hyviä ystäviä. Näytöllä ja tosielämässä kaksi 17-vuotiasta näyttelevät lähimpien ystävien rooleja.

Marraskuussa 2020 Nickelodeon isännöi Side Hustle -ohjelmansa maailmandebyyttiä.

Heidän tehtävänsä on selvittää, kuinka he voivat maksaa vahingot, joita he aiheuttivat heidän ystävänsä Munchyn perheveneelle näyttelyssä. Kaverit päättävät kehittää Kid-DINGin, sovelluksen, joka yhdistää heidät niihin, jotka tarvitsevat apua pienissä tai satunnaisissa töissä.

kenen kanssa phoebe bridgers seurustelee?

Girls’ Lifen mukaan koronavirusepidemian tuoman osavaltion vuoden 2020 karanteenin keskellä Jayden ja Jules lähentyivät entisestään. Tällä hetkellä Jayden huomautti: ”Luulen, että tämä kaikki on auttanut meitä ymmärtämään, että me todella tarvitsemme toisiamme. 'Olemme kokeneet paljon asioita yhdessä.'

He keskustelevat siitä, kuinka he usein keskustelevat pojista ja antavat toisilleen treffineuvoja keskustelun aikana. Keskustelussaan Julesin kanssa Jayden sanoi: 'Luulen, että [Julesin] ihanteellinen poika on aina joku, joka on kohtelias kaikille ja on hänen tukenaan riippumatta siitä, mitä. 'Koska arvostat kunnioitusta ja ansaitset sen', puhuja sanoi.

Onko Jules LeBancilla poikaystävää?

Jules ei seurustele kenenkään kanssa eikä ole naimisissa, kuten olemme jo todenneet. Hänellä ei siis ole tällä hetkellä miestä tai poikaystävää. Hän voi etsiä ihanteellista miestä tai naista, jota rakastaa.

Vaikka Jules viettää usein aikaa miespuolisten ystävien ja näyttelijöiden kanssa, hän ei koskaan kutsunut heitä poikaystäväkseen, kumppanikseen tai mahdolliseksi avioliitoksi.

kenen kanssa phoebe bridgers seurustelee?

Jos Jules menisi naimisiin tai alkaisi tapailla kuumaa miestä tulevaisuudessa, hän varmasti ilmoittaisi faneilleen. Jules sitä vastoin eivät vaikuta hänen henkilökohtaiseen tai työelämäänsä liittyvät huhut tai kiistat.

Jules Leblancin edellinen suhde

Hayden Summerallilla ja Julesilla oli romanssi menneisyydessä. Hayden on tunnettu muusikko. Heille kehittyi läheinen ystävyys, ja vuonna 2017 he aloittivat virallisesti seurustelun. Heidän rakkautensa oli kuitenkin lyhytaikaista, ja vuonna 2018 he erosivat.

Jonkin ajan kuluttua Jule törmäsi näyttelijä Ashar Angleen, ja The Two rakastui välittömästi. Tuntemattomat tekijät johtivat heidän suhteensa hajoamiseen.

Aiheeseen liittyvä: Kenen kanssa Matt James seurustelee? Voisiko hän kosia Rachael Kirkconnellille| Tarkista tästä kaikki tiedot

Mitä eroa Jules Leblancin ja Annie LeBlancin välillä on?

Katso tämä postaus Instagramissa

Annie Leblanc (@annieleblanc7474) jakama viesti

Sama Henkilö On Jules Leblanc ja Annie Leblanc . Annielta Jules otti uuden nimen lokakuussa 2020. Hänen lempinimensä oli Annie, vaikka hänen oikea nimensä on Julianna.

Koska hänen nuoremman veljensä piti Juliantaa vaikeasti sanottavana, jotkut hänen seuraajistaan ​​väittävät, että Annie meni Julesilla.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR