Kenen kanssa Judah Lewis seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Julkkis

WPR

Yksi Amerikan nousevista tähdistä, Judah Lewis, syntyi vuonna 2000 tai 2001. Lapsenvahti, sen jatko-osa The Babysitter: Killer Queen ja Demolition ovat vain osa elokuvista, joissa hän on näytellyt.

Elämä & Ura

Judah Lewisin treffit

Hän on näyttelemisen opettajien Hara ja Mark Lewisin poika. Hän on juutalainen. Deliverance Creek, elinikäinen elokuva, oli Lewisin rooli vuonna 2014.

Lewis oli yksi kuudesta näyttelijästä, jotka koe-esiintyivät toukokuussa 2015 tulevan Spider-Man: Homecoming -reboot-elokuvan päärooliin.

Sivuosan näyttelijänä Lewis esiintyi komedia-draamaelokuvassa Demolition vuonna 2015. Hän esiintyi myös Point Break -remakessa nuorempana Johnny Utahina, tosin vain muutaman sekunnin.

Katso tämä postaus Instagramissa

Judah Sun Lewisin (@judah_lewis) jakama viesti

Lewis esiintyi komedia-kauhuelokuvassa The Babysitter vuonna 2015 nuorena miehenä, jota hänen lapsenvahtinsa vainoaa. 13. lokakuuta 2017 Netflix osti valmiin elokuvan ja julkaisi sen.

Summer of 84, kanadalainen kauhumysteeritrilleri, jossa on mukana Lewis, julkaistiin vuonna 2018. The Christmas Chronicles, Netflixin perheelokuva, sisälsi Lewisin tukiosassa. Tänä vuonna suurella näytöllä hän näytteli trillerissä Minä näen sinut näyttelijänä.

Lapsenvahti: Killer Queen , komedia-kauhu-jatko-osa hänen pääosassa, julkaistaan ​​Netflixissä vuonna 2020. Jatko-osassa, The Christmas Chronicles 2, hän palasi rooliinsa Teddynä.

Lue myös: Kuka Persia White deittailee? Sisäinen tarina hänen suhteestaan ​​Joseph Morganin kanssa!

Onko Judah Lewis parisuhteessa tällä hetkellä?

Katso tämä postaus Instagramissa

Judah Sun Lewisin (@judah_lewis) jakama viesti

Kun The Babysitter: Killer Queen -traileri julkaistiin, monet ihmiset olivat uteliaita tietämään, oliko Judah Lewisin hahmolla Colella tyttöystävää elokuvassa. Tässä on luettelo Judah Lewisin todennäköisistä yhteyksistä, joka on saatu monista lähteistä, jotta voidaan vastata monien Lewisin ihailijoiden kysymyksiin 'Judah Lewisin tyttöystävälistalla'.

Distractifyn mukaan Judah Lewisin suhteen tila on edelleen tuntematon. Hän kuitenkin latasi Instagramiinsa kuvan Skye Petersistä poseeraamassa sensuellisti joissakin valokuvaussessioissa.

Mitä tulee useimpiin Judah Lewisin Instagram-kuviin, hän julkaisee ensisijaisesti kulissien takana olevia otoksia elokuvanteosta ja selfieitä eri paikoista, joissa hän kuvaa. Ilmeisesti Judah Lewis on naimaton julkkisten treffiportaalien mukaan.

Lue myös: Kenen kanssa Victoria Pedretti seurustelee? Sisäinen tarina hänen suhteestaan ​​Dylan Arnoldiin!

'Killer Queen': Judah Lewis elokuvassa 'The Babysitter'

The Babysitter: Killer Queen -elokuvassa Judah Lewis toistaa roolinsa Cole Johnsonina. Hänen nähdään selviytyvän lukiosta, koska kukaan ei usko häntä siitä, mitä tapahtui viimeisessä elokuvassa, jossa hänen lapsenvahtinsa yritti murhata hänet.

Katso tämä postaus Instagramissa

Judah Sun Lewisin (@judah_lewis) jakama viesti

Cole ja hänen kaverinsa joutuvat kohtaamaan verikultin vielä kerran, kun he lähtevät viettämään yötä kaupungissa. Sarjakuvassa horror-slasher-elokuvassa hän on myös kiinnostunut Melaniesta.

Samaran kudonta esittää Beetä, saatanallista lapsenvahtia, joka tuo kulttijäsenensä Colen (Judah Lewis) taloon suorittamaan saatanallista rituaalia hänen vanhempiensa ollessa poissa. Samara Weaving esittää Beetä elokuvan ensimmäisessä osassa.