Kenen kanssa John Mayer seurustelee? Katso hänen huhuttu tyttöystävänsä!

Treffit

WPR

'Gravity'-laulaja oli uransa alussa vauhdissa ja tapasi sellaisia ​​tähtiä kuin Jennifer Love Hewitt ja Jessica Simpson.

Mutta kun hän kohtasi kritiikkiä lukuisista nyt kuuluisista kertovahaastatteluista suhteistaan ​​A-listan tähtiin, hänen rocktähti-mentaliteettinsa sai hänet nopeasti kiinni.

Mayer sanoi Rolling Stone -lehden haastattelussa tammikuussa 2010, että hänen ihanteellisella naisellaan täytyi olla 'upea vagina', jolle hän voisi 'pystää teltan ja vain leiriytyä vaikka viikonlopuksi'.

Vain muutamaa viikkoa myöhemmin hän kohotti kulmakarvojaan, kun hän vertasi suhdettaan Simpsoniin 'crack-kokaiiniin' ja kertoi Playboylle: 'Tuo tyttö on minulle kuin crack-kokaiinia' ja käytti termiä 'seksuaalinen napalmi' kuvaamaan sitä. Oletko koskaan ilmaissut haluavasi lopettaa olemassaolosi ja yksinkertaisesti haukkunut sinua? Alkaisin myymään kaikki s-t:ni vain pitääkseni sinut, jos vaatisit minulta 10 000 dollaria.

Grammy-voittaja ei ensin pyytänyt anteeksi. Nuori mies täällä. Nautin naisista. Haluan naisen hyväksynnän. The New York Timesin maaliskuussa 2017 julkaisemassa profiilissa hän totesi: 'Haluan säveltää musiikkia ja minua pidetään houkuttelevana.

Kenen kanssa John Mayer seurustelee?

Kun laulaja-lauluntekijä John Mayer valokuvattiin Los Angelesissa näyttelijä Kiernan Shipkan kanssa, näyttää siltä, ​​​​että Hollywoodilla on uusi pari kaupungissa.

Raporttien mukaan torstaina 10. helmikuuta heidän kaksi nähtiin hauskanpidossa. Pian sen jälkeen verkkoon ilmestyi kuvia kahdesta halaamassa toisiaan, mikä sai kielen heilumaan hetkessä.

Kenen kanssa John Mayer seurustelee

Kuvissa, jotka otettiin nauttiessaan hauskasta Hollywoodin hotspotin Tower Barissa Sunset Tower -hotellin sisällä, John ja Shipka näyttivät tulevan hyvin toimeen viimeisimmällä retkellään Daily Mailin mukaan.

Suuri ikäero Johnin, 44, ja näyttelijän välillä, joka tunnetaan parhaiten roolistaan ​​elokuvassa 'Chilling Adventures of Sabrina', johti kuitenkin paljon Johnin verkkouisteluun.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Kiernan Shipka (@kiernanshipka)

Twitterin käyttäjät loukkasivat Johnia vitsailemalla hänen olevan käytännössä hänen isänsä ikäinen, kun taas toiset kehottivat häntä pysymään erossa 22-vuotiaasta näyttelijästä.

Lue lisää: Kenen Chantel seurustelee nyt? Huhutaanko Chantel Everettin tapaavan toisen tosi-tv-tähden!

John Mayerin treffien historia

Jill Love Hewitt

Kenen kanssa John Mayer seurustelee

Heidän suhteensa aikana vuonna 2002 taiteilija väitti kirjoittaneen kappaleen 'Your Body Is a Wonderland' I Know What You Did Last Summer -näyttelijästä.

Kehoni on kaukana ihmemaasta', Hewitt väitti Entertainment Weeklylle vuonna 2007 yrittääkseen minimoida osuutensa menestyksestä. Kehoni on enemmän kuin tavarakauppa. Jos katsoisit tarkkaan, olisit epäilemättä innoissasi, koska siinä on yhdistetty monia kiehtovia elementtejä, mutta ensi silmäyksellä ei niin paljon.

Simpson, Jessica

Kenen kanssa John Mayer seurustelee

He olivat romanttisesti yhdessä vuosina 2006–2007, mutta Mayer ei paljastanut tunteitaan 'With You' -laulajaa kohtaan julkisesti ennen edellä mainittua vuoden 2010 Playboy-haastattelua.

Jessica Simpson paljasti vuoden 2020 omaelämäkerrassaan, Open Book, että hän ja laulaja pitivät alun perin yhteyttä avioeron jälkeen, mutta Playboyn kerronnan jälkeen hän pyyhki pois hänen puhelinnumeronsa huolissaan isoäitinsä mielipiteestä.

Lue lisää: Kenen kanssa Leonardo Dicaprio seurustelee? Leonardo DiCaprio tapasi 24-vuotiaan mallin ja näyttelijän!

Neiti Kelly

Kenen kanssa John Mayer seurustelee

Vuoden 2007 suhde Mayerin ja Friday Night Lights -alunan välillä oli lyhyt.

Aniston, Jennifer

Kenen kanssa John Mayer seurustelee

Vuosina 2008–2009 kitaristilla ja Friends-alunalla oli satunnaisia ​​suhteita. Pidätessään tauon Anistonista hän myönsi Playboylle, että hän oli harrastanut seksiä 'neljän tai viiden' eri naisen kanssa ja olisi 'aina pahoillaan, että se ei kestänyt' näyttelijän kanssa. Vuonna 2020 lähde paljasti Us Weeklylle, että entisillä rakastajilla on nyt 'ihana ystävyys'.

Taylor Swift

Kenen kanssa John Mayer seurustelee

Lyhyen aikaa vuosina 2009 ja 2010 Mayer seurusteli kantripoplaulajan kanssa. Raporttien mukaan hän perustui kappaleeseensa 'Dear John' heidän epäonnistuneeseen suhteeseensa, jota Mayer kutsui 'todella kauheaksi asiaksi hänelle'. Vastaus käyttäjältä Taylor Swift ? Hän huomautti Glamourille: 'Kuinka ylimielistä.' 'En koskaan kerro kenellekään kappaleeni kertomisesta.'

Lue lisää: Kenen kanssa Chris Martin seurustelee? Dakota Johnson jakaa epätavallisia yksityiskohtia suhteestaan ​​Chris Martinin kanssa!

Kirby Perry

Kenen kanssa John Mayer seurustelee

Teenage Dreamin laulaja ja jäsen Dead & Company aloitti seurustelun vuonna 2012 ja erosi vuonna 2014. Perry vannoi, ettei hän tuo enää esiin entistä poikaystäväänsä, kun hän oli kertonut Chelsea Handlerille, että 'sinun täytyy käydä läpi kaikki tämä, jotta saat käsityksen elämästä.'

Elokuussa 2014 hän kertoi Rolling Stonelle: 'En halua olla epäkunnioittava häntä kohtaan, koska se puree minua aina perseeseen.' Mayer puolestaan ​​väitti kirjoittaneensa kappaleensa 'Still Feel Like Your Man' Perrylle The New York Timesin haastattelussa vuonna 2017.