Kenen kanssa Joe Keery seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Julkkis

WPR

Stranger Thingsin Steve Harringtonilla on yksi sarjan parhaista hahmokehityksistä houkuttelevalla ja monimutkaisella rakkauselämällä, mutta entä häntä näyttelevä Joe Keery?

Keery herätti Steve Harringtonin roolin henkiin vuonna 2016, kun Stranger Thingsin ensimmäinen tuotantokausi julkaistiin Netflixissä maailmanlaajuisesti ihaillen. Noin vuotta myöhemmin hän tapasi Hollywood-näyttelijän ja ammattileijalautailijan Maika Monroen juhlissa Los Angelesissa.

Joe Keery seurustelee

Monroe , joka on vuoden 2014 erittäin menestyneen kauhuelokuvan It Follows tähti, oli juuri julkaissut kaksi elokuvaa, Independence Day: Resurgence ja The 5th Wave. Samana vuonna he tapasivat, Keery ja Monroe jatkoivat työskentelyä yhdessä elokuvassa After Everything, elokuvassa kahden nuoren rakastumisesta. Pian elokuvan kuvaamisen jälkeen Monroe ja Keery julkistivat suhteensa ja esiintyivät käsi kädessä Stranger Things -sarjan toisen kauden punaisen maton ensi-illassa.

Sosiaalisessa mediassa suhde Keery ja Monroe on pidetty hiljaa. Keery, jolla ei ole tätä kirjoitettaessa Instagram-tiliä, julkaisi toisinaan kuvia Monroesta, kun hänellä oli sellainen, mutta Monroen tilillä on vain muutama harva kuva Keerystä, eikä mikään niistä ole kahdesta yhdessä.

Katso tämä postaus Instagramissa

Joe Keeryn (@joekeerypage) jakama viesti

Tämä ei tarkoita, etteivätkö he saisi paljon huomiota, kun heidät kuvataan yhdessä. Itse asiassa asia on juuri päinvastoin. Heidän suhteensa alusta vuonna 2017 pariskunta on tukenut toisiaan suuresti, ja kumpikin on esiintynyt toisen punaisen maton tapahtumassa. Kun he julkistivat suhteensa vuonna 2017, Keery tuki Monroeta hänen elokuvansa The Tribes of Palos Verdes ensi-illassa samana vuonna.

Muutama kuukausi The Tribes of Palos Verdesin jälkeen Keery ja Monroe esiintyivät yhdessä vuoden 2018 SAG Awards -gaalassa ja näyttivät tuoreilta mustassa puvussa ja punaisessa mekossa. Keery ja hänen Vieraita asioita näyttelijät oli ehdolla Erinomaisen suorituskyvyn draamasarjassa. Myöhemmin samana vuonna he esiintyivät yhdessä vuoden 2018 Emmy Awards -gaalassa, tällä kertaa sinisessä puvussa ja valkoisessa mekossa.

Lue myös: Roman Reigns -treffihistoria: Hänen exensä ja suhteidensa aikajana!

Stranger Things 3:n ensi-iltansa lisäksi he ovat olleet myös vuoden 2020 SAG Awardsissa ja 2020 Paris Fashion Week -tapahtumassa monien muiden joukossa. Ja sitten tietysti COVID-19-pandemia iski ja kaikki julkiset ulkoilut pysähtyivät huutaen.

Katso tämä postaus Instagramissa

Joe Keeryn (@joekeerypage) jakama viesti

Kuten muutkin pariskunnat, Keery ja Monroe joutuivat sietämään yhteistä karanteenia, mikä ei ole pieni saavutus niille viihdemaailman edustajille, joiden työaikataulut joskus osuvat yhteen. Mutta Keerylle on mukavaa, että hänellä on joku, joka ymmärtää, millaista on olla Hollywoodissa. Hän avasi hiljattain GQ -lehteä siitä, millaista se oli.

Pariskunta ei vain selvinnyt karanteenista yhdessä, vaan myös laajensi uraansa. Näyttelijätyönsä lisäksi Keery esittää musiikkia myös taiteilijanimellä Djo. Tänä lukituksen aikana Monroe kuvasi Keeryä kotona, ja tuimme täysin taiteellisia kuvia.

Lue myös: Kenen kanssa Charlie Heaton seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Kun COVID-19-rajoitukset höllentyivät ja maailma alkoi jälleen avautua, Keery ja Monroe palasivat näyttelijätehtäviinsä, joihin Keerylle sisältyi Stranger Things -elokuvan odotetun neljännen kauden kuvaaminen ja Monroen jännittävä trilleri Watcher, jossa hän näyttelee nuorta. näyttelijä jäi kiinni sarjamurhaajan läheisyydestä. Vuonna 2022 he kävelivät punaisella matolla Saint Laurentin kanssa ennen Oscareja ja jälleen Vanity Fairin Oscar-juhlissa seuraavana vuonna.

Vaikka heidän sosiaalisen median läsnäolonsa on ohuempaa kuin useimmat julkkikset, Keery ja Monroe näyttävät menevän vahvoina ja jatkavan kovaa työtä. Heille teot puhuvat enemmän kuin sanat, ja heidän tekonsa luovat kuvan jatkuvasta tuesta, olipa kyseessä punaisen maton ensi-ilta tai kotikuvaus.