Kenen kanssa Jennifer Hudson seurustelee? Miksi hän salailee suhteitaan

Treffit

WPR

Jennifer Hudsonin syntymäpäivä on 12. syyskuuta, ja hän syntyi Chicagossa, Illinoisissa, Yhdysvalloissa.

Jennifer Hudsonin elämäkerta

Jennifer Kate Hudson on hänen etunimensä, mutta häneen viitataan yleisimmin etunimellään Jennifer. Hän täyttää 41 vuotta tasan 46 päivän kuluttua, ja tällä hetkellä hän on 40-vuotias. Vieraile Web-sivustolla BirthdayDetails saadaksesi lisää kiehtovaa tietoa ei vain tästä päivämäärästä vaan myös omasta syntymäpäivästäsi.

Jennifer on Millennials Generationin jäsen; hänen eläinradan eläin on kukko; hänen henkieläimensä on karhu, ja hän syntyi vuonna 2000. Äänitystaiteilija, joka kilpaili American Idolin kolmannella tuotantokaudella ja pääsi finaaliin.

Sen jälkeen hän siirtyi näyttelijän uralle ja voitti parhaan naissivuosan Oscar-palkinnon roolistaan ​​Effie Whitena vuonna 2006 julkaistussa Dreamgirls-elokuvassa.

Huoltoinsinööri James Peyton oli hänen poikaystävänsä vuodesta 1999 vuoteen 2007, jolloin he olivat yhdessä. Vuonna 2008 hän aloitti suhteen WWE-paini David Otunga , ja vuonna 2009 pariskunta toivotti tervetulleeksi pojan nimeltä David Daniel Otunga, Jr.

Aiheeseen liittyvä: Kenen kanssa Whitney Cummings seurustelee? Kuka on hänen poikaystävänsä?

Kenen kanssa Jennifer Hudson seurustelee?

Amerikkalainen pop-laulaja, joka on nyt 40-vuotias ja esiintyy pop-genressä, on tällä hetkellä tietojemme mukaan mitä todennäköisimmin sinkku. Jennifer Hudson pitää matalaa profiilia puhuessaan yksityiselämästään, ja hän pitää ensisijaisena tavoitteenaan välttää median huomio.

Jennifer saattaa nähdä jonkun suljettujen ovien takana, vaikka hän ei julkisesti tapaa ketään muuta, mutta näitä yksityiskohtia ei ole vielä julkistettu. Siksi ei todennäköisesti ole hyvä idea tehdä hätiköityjä johtopäätöksiä.

Katso tämä postaus Instagramissa

Jennifer Hudsonin (@iamjhud) jakama viesti

Emme voi koskaan sanoa täydellisellä varmuudella, keitä Jennifer Hudsonin rakastajat ja kumppanit menneisyydessä olivat, koska tiedot heistä vaihtelevat. Varmistaaksemme, että tarjoamamme deittailua koskevat tiedot ja tosiasiat ovat oikeita, tutustumme useisiin verkkolähteisiin, mukaan lukien DatingRumor.com, muiden julkisesti saatavilla olevien tietojen lisäksi.

Tarkoituksenamme on tarjota treffitietoja, jotka ovat sekä tarkkoja että ajan tasalla. Viimeisimmät deittailutiedot ja uutiset lisättiin tälle sivulle kesäkuussa 2022, kun sitä viimeksi päivitettiin. Lähetä meille sähköpostia, jos sinulla on tuoretta tietoa henkilöstä, jonka kanssa Jennifer Hudson seurustelee tällä hetkellä.

Jennifer Hudsonin nettoarvo

Jennifer Hudson on Yhdysvalloista kotoisin oleva levytaiteilija, näyttelijä ja tiedottaja. Jennifer Hudsonilla on useiden lähteiden mukaan 30 miljoonan dollarin omaisuus. Hän nousi kuuluisuuteen osallistuttuaan tosi-tv:hen 'American Idol' ja hän on sittemmin luonut kukoistavan uran sekä musiikki- että näyttelijäteollisuudessa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Jennifer Hudsonin (@iamjhud) jakama viesti

Hänen pääasiallisena vaurautensa ovat olleet voitot, joita hän on saanut elokuva- ja televisioteollisuudesta panoksensa ansiosta. Lisäksi hän oli kerännyt suuren summan hänen kolmen suuren albuminsa tuloista.

Jennifer Hudson ja Marlon Wayans tapaavat

Kysymys kuuluu nyt, alkavatko Jennifer Hudson ja Marlon Wayans romanttisen suhteen vuonna 2021? Uudessa Aretha Franklinin elämäkertaelokuvassa, nimeltään Respect, Jennifer Hudson näyttelee Franklinia, kun taas Marlon Wayans ottaa roolin hänen entisen aviomiehensä ja managerinsa Ted Whiten roolissa.

Aretha Franklinin elämään perustuvan elämäkertaelokuvan julkaisun jälkeen näytti siltä, ​​että pariskunta oli aloittanut ruudun ulkopuolisen suhteen näytöllä jakaman kemian seurauksena.

Jennifer Hudsonin ja Marlon Wayansin suhde

Vaikuttaa siltä, ​​että Jennifer Hudson ja Marlon Wayans yhdistettiin ensimmäistä kertaa YouTubeen ladatussa videossa, jonka otsikko oli 'Jennifer Hudson ja Marlon Wayans julkistavat romanttisesta suhteestaan'. Jotkut ihmiset ovat käyttäneet Twitteriä ilmaisemaan ajatuksiaan siitä, että he ovat seurustelleet viikonlopusta lähtien.

Nämä ihmiset ovat spekuloineet, että he ovat tavanneet viikonlopusta lähtien. Huolimatta siitä, että Marlon Wayans oli laajalti tunnettu pitkästä suhteestaan ​​Angelica Zacharyn kanssa, hän ei ole vieläkään naimisissa tässä vaiheessa elämäänsä.

jennifer hudson seurustelee

Pari oli ollut naimisissa hieman yli kaksikymmentä vuotta, kunnes he lopulta erosivat vuonna 2013. Wayans ja Zachary ovat olleet naimisissa jonkin aikaa ja heillä on kaksi lasta: tytär nimeltä Amai Zackary Wayans ja poika nimeltä Shawn Howell Wayans. Koska Jennifer Hudson on ollut hyvin yksityinen romanttisesta elämästään viime vuosina, ei tiedetä, onko hän tällä hetkellä suhteessa vai ei.

Häntä on kuitenkin aiemmin liitetty Hudsoniin, joka tunnetaan parhaiten kihlastaan ​​entisen ammattipainijan David Otungan kanssa. Heidän suhteensa oli yleisölle tiedossa. Vuonna 2008 Hudson ja Otunga tapasivat ensimmäisen kerran, ja he ilmoittivat kihlastaan ​​myöhemmin samana vuonna.

Seuraavana vuonna pari toivotti David Daniel Otunga Jr.:n tervetulleeksi maailmaan. Huolimatta siitä, että pari oli ollut yhdessä yhdeksän vuotta ennen kuin he ilmoittivat erostaan ​​vuonna 2017, yhdeksän vuoden avioliiton jälkeen.

Aiheeseen liittyvä: Kenen kanssa Jeffree Star seurustelee tällä hetkellä? Jeffree Star Gay -huhut ja muut viimeaikaiset uutiset

Jennifer oli sitoutuneessa suhteessa David Otungan kanssa

I Love New York 2 teki Davidista tunnetuksi osallistumisestaan ​​ohjelmaan, ja hän tunnetaan parhaiten tästä. Jenniferin 27-vuotissyntymäpäivän kunniaksi hän kosi häntä Neil Lanen suunnittelemalla timanttisormuksella. David on valmistunut Harvardin yliopisto sekä entinen ammattipaini, joka kilpaili NXT:llä.

Jennifer synnytti esikoisensa David Otunga Jr., elokuussa 2009, tasan vuosi sen jälkeen, kun pari ilmoitti kihlauksestaan. Tästä huolimatta Jennifer ja David julkistivat vuonna 2017 uutisen, että he olivat purkamassa kihlaansa.

jennifer hudson seurustelee

Älkäämme unohtako, että laulajan entinen lanko William Balfour murhasi hänen äitinsä, veljensä ja veljenpoikansa vain kuukauden kihloissa. (Hänet todettiin syylliseksi murhiin ja hän istuu tällä hetkellä kolmea erillistä elinkautista vankeutta peräkkäin.)

Glamourin haastattelussa hän kertoi seuraavaa: 'Minä muuttuin tädistä, äidistä ja lapsesta äidin puuttumiseen, äidiksi ja oman lapseni kasvattamiseen.' 'Sinä pelastit henkeni', sanon pojalleni Davidille koko ajan, 'sanon hänelle sen koko ajan.'

Jennifer ei ole keskustellut deittailuelämästään julkisesti eron jälkeen. Kunnioitamme suuresti sitä, että hän on asettanut lapsensa hyvinvoinnin kaiken muun etusijalle. Hän jakoi ajatuksiaan ja tunteitaan koskien kokemuksiaan äitinä.

Hän kertoi vanhemmilleen seuraavan lausunnon: 'Kaiken, mitä näen, katson nyt äidin silmin.' Kerron yleensä ihmisille, että jos sinulla ei ole omaa lasta, et koskaan ymmärrä, kuinka paljon vanhempasi rakastivat sinua, ennen kuin teet niin.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR