Kenen kanssa Jennette Mccurdy seurustelee? Uusimmat päivitykset hänen uudesta suhteestaan!

Treffit

WPR

Huolimatta siitä, että hänellä on syömishäiriöitä, hän on sitoutunut tarjoamaan perheen merkittävää taloudellista tukea ja olemaan eksentrinen ja sarkastinen lavalla. Jennette McCurdy on sitkeä yksilö.

Jennette tuli Hollywoodin maailmaan kuusivuotiaana. Kun hän esiintyi Sam Puckettina Nickelodeonin komediasarjassa 'iCarly', hänen uransa lähti nousuun.

Hän piti tauon näyttelemisestä ennen kuin teki paluun ohjaajana ja käsikirjoittajana. Vaikka Jennetten taistelut näyttelijänä olivat hyvin tiedossa, hänen rakkaussuhteistaan ​​puhutaan harvoin.

Hän ilmeisesti seurusteli useiden miesten kanssa, ja he kaikki olivat innokkaita jakamaan kiehtovat anekdoottinsa.

Jennette Mc Curdy: Onko hänellä poikaystävää?

Ei. Jennette ei tiettävästi seurustele tällä hetkellä kenenkään kanssa. Hän ei näytä tällä hetkellä keskittyvän henkilökohtaisiin projekteihin eikä ole julkaissut suhdepäivityksiä Instagramiin.

Lue lisää: Elsie Richter tapaamassa Finn Wolfhardia: Tässä on kaikki, mitä sinun tulee tietää heidän suhteestaan!

Tutustu Jennette Mccurdyn treffihistoriaan

Kenen kanssa Jennette McCurdy seurusteli viimeksi?

No, viimeisten 20 vuoden aikana muutamia tunnettuja nimiä on yhdistetty romanttisesti Nickelodeon-tähteen.

Tässä on koko lista.

Douglas Patrick Martin

Kenen kanssa Jennette Mccurdy seurustelee

Jennette seurusteli amerikkalaisen näyttelijän Graham Patrick Martinin kanssa vuosina 2004–2008, vaikka suhdetta ei koskaan vahvistettu.

Bill Engvall Show, Major Crimes ja Two and a Half Men ovat 29-vuotiaiden tunnetuimpien vanhojen teosten joukossa.

Theodore Drummond

Kenen kanssa Jennette Mccurdy seurustelee

Jennette seurusteli lyhyen ajan NBA-pelaaja Andre Drummondin kanssa vuonna 2013. Heidän lyhyt yhteydenpitonsa, jonka he julkistivat sosiaalisessa mediassa, oli lyhytaikainen.

Cleveland Cavaliers nyt NBA on loistava joukkueessaan.

Glasser, Paul

Kenen kanssa Jennette Mccurdy seurustelee

Paul Glaser, iCarlyn näyttelijäjäsen, on eri henkilö, jonka Jennette on seurustellut.

Kun hänen äitinsä kuoli, hän oli vain 18-vuotias, kun he alkoivat seurustella. Mutta hän ilmoitti, että he seurustelivat vasta 2015, ja 13 vuoden ikäero aiheutti hänelle vastareaktion, hän kertoi Vulturelle.

Lue lisää: Kenen kanssa Megan Thee Stallion seurustelee: Ovatko Pardison ja Megan edelleen suhteessa?

Maxime Ehrich

Kenen kanssa Jennette Mccurdy seurustelee

Max Ehrich , laulajan, näyttelijän ja tanssijan uskottiin pitkään olevan Jennetten poikaystävä. Henkilö, joka seurusteli Demi Lovatolla, tietysti!

Kuitenkin käy ilmi, että he eivät koskaan olleet seurustelleet ja että huhut olivat täysin vääriä. Max lopetti huhut vuonna 2016 väittämällä, että hän oli aina 'vain kaveri' Twitterissä.

Jesse Care

Kenen kanssa Jennette Mccurdy seurustelee

Hän seurusteli kanadalaisen näyttelijän Jesse Careren kanssa vuonna 2015; hän oli näytellyt MTV:n elokuvassa Finding Carter ja Skins.

Mitä heidän välillään tapahtui, ei tiedetä, mutta vuonna 2016 Jennette poisti äkillisesti kaikki sosiaalisen median viestinsä, joissa hän esiintyi, mikä osoitti, että he olivat eronneet.

Jennette McCurdyn elämäntarina

Jennette McCurdy syntyi perjantaina 26. kesäkuuta 1992 Long Beachissä Kaliforniassa. Hän on tällä hetkellä 30-vuotias ja hänen syntymänimensä on Jennette Michelle Faye McCurdy. Syövän horoskooppi hallitsee niitä, jotka ovat syntyneet 26. kesäkuuta. Hänen merkin eläin on apina.

Jennette Näyttelijä, käsikirjoittaja, tuottaja, laulaja ja lauluntekijä Michelle Faye McCurdy on kotoisin Yhdysvalloista. Nickelodeonin tilannesarja iCarly ja sen sivusarja Sam & Cat ovat siellä, missä hänet tunnetaan parhaiten Sam Puckettin roolista.

Katso tämä postaus Instagramissa

Jennette McCurdy (@jennettemccurdy) jakama viesti

Lisäksi hän on esiintynyt vieraana useissa televisio-ohjelmissa, kuten Lincoln Heightsissa, Malcolm in the Middle -sarjoissa, True Jackson VP, Victorious ja Zoey 101. Hän on myös kehittänyt, kirjoittanut ja esittänyt oman Internet-komediansa What's Next Saaran puolesta? Hän on näytellyt Netflix- ja City-televisiosarjoissa Between toukokuusta 2015 lähtien.

Hän kiinnostui näyttelemisestä nähtyään Harrison Fordin Star Warsin jaksossa IV.

Lue lisää: Austenin ja Olivian treffit – Olivia’s Ring herättää huhuja WWHL:ssä!

Jennette McCurdyn palkka ja varallisuus

5 miljoonaa dollaria on Jennette McCurdyn arvioitu nettovarallisuus. Roolit, joita hän on esittänyt elokuvissa ja televisiossa, mukaan lukien Sam Puckett Nickelodeonin iCarlyssa, ovat edistäneet Jennette McCurdyn vaurautta.

Hän on esiintynyt näkyvimmissä televisio-esiintymisissään sellaisissa ohjelmissa kuin The Inside, Judging Amy, Malcolm in the Middle, Will & Grace, Strong Medicine ja Law & Order: Special Victims Unit. Hän syntyi 26. kesäkuuta 1992 Garden Grovessa, Kaliforniassa.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR