Kenen kanssa Jenna Ortega seurustelee vuonna 2022? Seurustelevatko Jenna Ortega ja Isaak Presley todella?

Treffit

WPR

Kukapa ei ihaile söpöä, lahjakasta ja vaatimatonta naisnäyttelijää tai -näyttelijää? Monet tunnetut näyttelijät ovat yrittäneet muistuttaa Kylie Jenneria, mutta Jenna Ortega on ainutlaatuinen.

Hän esiintyy elokuvissa Iron Man 3, Insidious: Chapter 2 ja Jane the Virgin. Hän on nuoresta iästään huolimatta saanut Imagen Award -palkinnon parhaasta televisiosarjan näyttelijästä. Hän on myös saanut useita ehdokkuutta erilaisiin palkintoihin.

Mitä tulee suhteisiinsa ja henkilökohtaiseen elämäänsä, Jenna on melko yksityinen. Hän on paljon söpömpi sen takia! Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että hänestä tulee nimetön, koska voimme silti määrittää heidän suhteensa.

Jenna Ortegalla ei koskaan näyttänyt olevan poikaystävää

Jenna Ortega on tunnettu sekä elokuvistaan ​​että suloisista Instagram- ja Twitter-kuvistaan. Hän jakaa usein kuvia itsestään Instagramissa, jossa hänellä on lähes 7 miljoonaa seuraajaa.

Koska Jenna kuitenkin antaa harvoin viitteitä suhteistaan ​​sosiaalisessa mediassa, on vaikea määrittää, kenen kanssa hän voisi seurustella siellä.

Jenna ansaitsee kuitenkin kaikki seitsemän miljoonaa kehua faniltaan. Näemme hänen poluistaan ​​ja hänen tähän mennessä saavuttamistaan, että hän on nuori näyttelijä, jolla on paljon lahjakkuutta ja intoa.

Hänen viimeisin huomattava esiintymisensä tuli You-sarjan toisella tuotantokaudella, kun hän soitti Ellie Alves.

Katso tämä postaus Instagramissa

Jenna Ortegan (@jennaortega) jakama viesti

Hän sai myös paljon uusia mahdollisuuksia roolistaan ​​The Babysitter -elokuvassa: Tappajakuningatar . Elokuvan menestyksen jälkeen Jenna jatkoi pääosassa sekä sivurooleissa myöhemmissä tuotannossa.

Siksi on ymmärrettävää, miksi monet ihmiset ovat aina olleet kiinnostuneita onnekkaasta miehestä, joka voittaisi Jennan sydämen.

Hänen nimeensä liittyy monia tunnettuja nimiä. Jenna kuitenkin väitti, ettei hän ole koskaan seurustellut kenenkään kanssa, joka olisi ollut yhteydessä häneen. Mitä?! Kenen kanssa hän sitten seurustelee? Onko hän koskaan seurustellut muiden näyttelijöiden kanssa? Mikä on hänen nykyinen romanttinen tilanne?

Jenna ei ole koskaan nimennyt miestä, jonka kanssa hän virallisesti seurustelee. Itse asiassa hän ei ole koskaan antanut virallista ilmoitusta seurustelevansa kenenkään kanssa. Hän oli tehnyt upeaa työtä yksityisyytensä suojelemiseksi.

Jenna Ortega esiintyi Just Between Us -podcastissa helmikuussa 2019 ja jakoi ajatuksensa treffeistä. Hän väitti, että oudoin asia, jonka hän oli koskaan lukenut verkossa, olivat ihmisten huhut hänen suhteistaan.

Jenna ihmetteli, kuinka niin monet ihmiset suostuivat huhuun, vaikka mikään niistä ei ollutkaan totta.

Aiheeseen liittyvä: Lili Reinhartin treffit: Hänen Coachella-ilmeensä herättää deittailuhuhuja Spencer Nevillen kanssa

Asher Angel ja Jenna Ortega seurustelivat?

Katso tämä postaus Instagramissa

Jenna Ortegan (@jennaortega) jakama viesti

Asher Angel, joka on ollut elokuvissa, kuten Shazam! ja Jolene, oli viimeisimmän hänestä huhujen kohteena. Syytös alkoi sen jälkeen, kun he näyttivät seurustelevan, kun he ilmestyivät Just Jaredin vuosittaiseen Halloween-juhliin.

He pukeutuivat Halloweeniksi Ariana Grandeksi ja Pete Davidsoniksi, ja he näyttivät vain arvokkailta.

Jenna Ortega ja huhuttu poikaystävä Asher Angel

He jatkoivat esiintymistä yhdessä. Vuonna 2018 Asher Angel ja Jenna Ortega löydettiin osallistumasta muotinäytökseen ja myrkkyä elokuvan ensi-ilta.

Sitten Asher julkaisi kuvan vuorovaikutuksestaan ​​Jennan kanssa Instagramissa kuvauksella 'tämä' ja punaisella sydänemojilla. Asher tunnetaan ilmeisyydestään. Emme tietenkään voineet olla kuvittelematta niitä yhdessä!

kenen kanssa jenna ortega seurustelee

Koska he jakoivat usein iloisia hetkiään yhdessä ja varmistivat, että yleisö ei jäänyt huomaamatta mitään, heidän loistava kemiansa voitiin havaita myös heidän Instagram-tarinoissaan. Molemmat olivat luultavasti täysin ihastuneet toisiinsa.

He yksinkertaisesti välttelivät tekemästä sitä viralliseksi suhteeksi tai myöntämästä sitä avoimesti. Lisäksi, etkö usko, että he ovat vielä liian nuoria sitoutuneeseen suhteeseen? Hänen suorassa lähetyksessään Asher enkeli paljastaa vahingossa parisuhteensa.

Asher suoratoi live-syötteen Instagramissaan pian sen jälkeen, kun he esiintyivät ensi-illassa. Sitten, kun yksi hänen seuraajistaan ​​kysyi häneltä, oliko hänellä tyttöystävää, hän sanoi tahattomasti 'kyllä' ennen kuin lopulta korjasi vastauksensa.

'No ei. Minä en. Olen pahoillani, mutta olen jotenkin uupunut”, näyttelijä selventää.

Hänen kannattajansa ajattelivat kuitenkin, että hän todella tarkoitti ensimmäistä vastaustaan, ja nainen, johon hän viittasi, oli Jenna Ortega . Nämä kaksi eivät kuitenkaan olleet asia, ja Jenna vahvisti myöhemmin, että Asher oli tehnyt virheen. Asherilla olisi voinut olla tyttöystävä, mutta hän ei ollut Jenna.

Koska Jenna on vielä nuori, hän ei näytä olevan kiinnostunut seurustelemaan kenenkään kanssa, vaan haluaa asettaa ammattinsa etusijalle.

Lisäksi hän ei näyttänyt välittävän hänen romanttisesta elämästään kiertävistä huhuista ja keskusteluista. Vaikka Jenna oli hylännyt sen, jotkut tiedotusvälineet väittivät edelleen, että heidän yhteys oli aito.

Asherin lisäksi Jennan poikaystäväksi kerrottiin myös tunnettu laulaja Jacob Sartorius. Koska he näyttivät olevan todella rakastava pari ja näyttivät kauniilta yhdessä, hänen seuraajansa olivat innoissaan heidän suhteestaan! Mutta oliko se todellisuutta vai olivatko ne vain muiden odotuksia heiltä?

Jenna Ortega ja ex Bf Jacob Sartorius

Kaikki, mitä he tekivät tarinan leviämisen jälkeen, näytti kääntyvän kohti sitä, mitä todellinen pariskunta tekisi. Jacob myös twiittasi, että hän 'oli ihastunut', vaikka jätti pois tytön nimen.

Sitten yksi hänen seuraajistaan ​​vastasi: 'Onko se Jenna Ortega?' mikä viittaa siihen, että tarinat kulkivat nopeammin kuin Jaakob oli odottanut.

kenen kanssa jenna ortega seurustelee

No, jos näin oli, se oli järkevää, koska Jacob twiittasi sen vain muutama päivä sen jälkeen, kun hänet kuvattiin Jennan kanssa New Yorkissa. Yhdessä he poseerasivat useissa kuvissa. He näyttivät selvästikin olevan nuori pari, joka nautti seurustelustaan.

Kävi ilmi, että Jenny oli yhden Jacobin kappaleen, nimeltään Chapstick, laulaja. Nähtyään heidän jakavan suudelman videolla, katsojat olivat vielä vakuuttuneempia ja totesivat, että heidän kemiansa oli yksinkertaisesti liian intensiivistä ollakseen jotain, joka tehtiin vain kameraa varten.

Kun Chapstick-musiikkivideo ilmestyi, oli selvempää, että kohtaus oli todella kuvattu New Yorkissa. Tarkoittaako tämä sitä, että he nauttivat yhteisestä ajastaan ​​kulkiessaan New Yorkissa vain kappalevideon vuoksi?

Valitettavasti vastaus on myönteinen. Siksi jotkut muut ajattelivat, että Jacob ja Jenna eivät itse asiassa viettäneet ulkona työhön liittyvistä syistä.

Chapstickin jälkeen emme myöskään enää kuule niistä uutisissa. Se on erittäin kauheaa, koska myös Jennan kannattajat todella rakastivat häntä ja Jacobia, aivan kuten Asherin fanit.

Toistaiseksi on ollut epäselvää, ovatko Jacob ja Jenna edelleen läheisiä ystäviä. Huolimatta siitä, että molemmat ovat melko aktiivisia Instagramissa, he molemmat pitävät henkilökohtaisen elämänsä hyvin salassa. Heidän täytyy olla melko selkeitä siitä, mitä tietoa he haluavat jakaa kannattajiensa kanssa ja mitä he eivät, eikö niin?

Aiheeseen liittyvä: Kenen Chantel seurustelee nyt? Huhutaanko Chantel Everettin tapaavan toisen tosi-tv-tähden!

Jenna Ortegalla ja Isaak Presleyllä on hyvä suhde

Huhuttiin, että Jenna näki myös näyttelijänä. Hänet havaittiin lähestyvän Isaak Presleyä kuvauksissa, kun hän soitti Harley Diaz TV-ohjelmassa Stuck in the Middle.

Showssa Isaak näytteli Jennan vanhempaa veljeä. Sisaruksina näytöllä esitettyjen hahmojen lähettäminen tuntuisi oudolta, eikö niin? Mikä sai monet uskomaan, että Isaak ja Jenna seurustelivat tuolloin?

Heidän erinomainen kemiansa ja läheisyys kuvauksissa toimi katalysaattorina kaikelle. Lisäksi Isaak ei ajatellut kahdesti näyttääkseen ystävyyttään julkisesti sosiaalisessa mediassa. Kun Jenna täytti seitsemäntoista, hän antoi hänelle sydämelliset syntymäpäiväterveiset.

kenen kanssa jenna ortega seurustelee

Isaak kuvasi kuvaesityksen diaesityksestä heidän suloisesta vuorovaikutuksestaan: 'Voi poika, pikkusiskoni on 17.'

'Jenna, sinulla on epäilemättä ollut merkittävä vaikutus elämääni', hän jatkoi. Olen erittäin ylpeä sinusta, koska olet kovin ja voimakkain tyttö jonka tiedän. Olet voittanut monia haasteita niin nuorena ja ylittänyt kaikkien odotukset.

Olet poikkeuksellinen kaikessa mitä teet. Olen aivan älyttömän ylpeä sinusta, että käytät ääntäsi muutoksen ja positiivisuuden edistämiseen. Nauti 17-vuotiaana ja pysy sellaisena kuin olet. Junebug, rakastan sinua. Minulla on kovasti ikävä sinua. Nauti näistä klassikoista, p.s.

Sitten Jenna vastasi kommenteissa: 'Pahimmat kuvat. Mutta olen kiitollinen, cowboy. Olen erittäin iloinen voidessani kutsua sinua veljekseni ja nähdä sinua joka päivä lähes neljän vuoden ajan. Ihailen sinua eniten!

Katso tämä postaus Instagramissa

Jenna Ortegan (@jennaortega) jakama viesti

Eivätkö ne ole kaikkien aikojen söpöimpiä asioita? Se osoittaa, kuinka syvästi ja aidosti he välittivät toisistaan. Ratkaiseva kysymys jäi kuitenkin edelleen: seurustelivatko Jenna ja Isaak tosielämässä?

Valitettavasti he pysyivät parhaina ystävinä eivätkä koskaan kehittäneet romanttista suhdetta. Ottaen kuitenkin huomioon, kuinka rakastava ja vilpitön heidän ystävyytensä on, emme ole järkyttyneitä siitä, etteivät he ole pari.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR