Kenen kanssa Jeffree Star seurustelee tällä hetkellä? Jeffree Star Gay -huhut ja muut viimeaikaiset uutiset

Treffit

WPR

Jeffree Star syntyi Jeffrey Lynn Steininger Jr. 15. marraskuuta 1985 ja on YouTuber, yrittäjä, kosmetiikkataiteilija ja entinen laulaja-lauluntekijä. Hänen yrityksensä on Jeffree Star Cosmetics.

Starin kolmas studioalbumi, Beauty Killer, julkaistiin vuonna 2009, ja se sisälsi kappaleita, kuten ”Lollipop Luxury”, jossa oli mukana Nicki Minaj. Hän kävi useilla ulkomailla edistääkseen työtään. Vuosina 2007–2010 Konvict Muzikin omistaja oli mukana useissa juridisissa ongelmissa, mikä johti hänen eläkkeelle musiikkiteollisuudesta vuonna 2013.

Star perusti Jeffree Star Cosmeticsin marraskuussa 2014. Forbesin mukaan hänen tulonsa pelkästään YouTubesta olivat yli 18 miljoonaa dollaria vuonna 2018, mikä tekee hänestä vuoden kuudenneksi parhaiten palkatun YouTube-käyttäjän.

Alkuvuosina

Jeffree Lynn Steininger Jr. syntyi 15. marraskuuta 1985 Los Angelesin piirikunnassa Kaliforniassa ja varttui Orange Countyssa Kaliforniassa. Hän kertoo, että yläasteella hän suostutteli äitinsä sallimaan hänen käyttää kosmetiikkaansa koulussa sen jälkeen, kun hän oli kokeillut sitä lapsena.

Katso tämä postaus Instagramissa

Jeffree Starin (@jeffreestar) jakama viesti

Star osallistui Pacifica High Schooliin Garden Grovessa, Kaliforniassa, ja valmistui vuonna 2002. Lukion jälkeen hän muutti nimensä Jeffree Stariksi ja työskenteli meikkitaiteilijana, mallina ja jopa muusikkona.

Hänen kehittymisvuodet kuluivat Hollywoodin klubeilla käymällä väärennetyn henkilötodistuksen varjolla, missä hän työllistyi henkilökohtaisena meikkitaiteilijana julkkiksille, jotka halusivat näyttää parhaalta.

Aiheeseen liittyvä: Jasonin ja Chrishellin treffit: Miksi Chrishell Stause ja Jason Oppenheim erosivat ja kuinka kauan he seurustelivat?

Ura

Star käytti MySpacea sekä musiikki- että muotisuunnitteluhankkeisiinsa. Star käytti MySpacea blogina keskustellakseen henkilökohtaisesta elämästään sekä tunteistaan ​​'itsekuvaan ja itseluottamukseen', suosioon ja fyysiseen kauneuteen.

Starin MySpace-profiili täyttyi pian huomattavasta määrästä faneja, jotka olivat aiemmin seuranneet häntä muilla sosiaalisen verkostoitumisen sivustoilla hänen laajan online-läsnäolonsa ansiosta. Hänen MySpace-valokuvauksensa sai usein yli 50 000 kommenttia. MySpacen päivittäisen rankingin mukaan hän on suosituin riippumaton muusikko.

Katso tämä postaus Instagramissa

Jeffree Starin (@jeffreestar) jakama viesti

Peachesin rumpali Samantha Maloney rohkaisi Staria jatkamaan uraa elektroniikka- ja popvokalistina.

Häntä mainostettiin osaksi True Colors Tour 2007 -kiertuetta, joka kiersi 15 kaupungissa eri puolilla Yhdysvaltoja ja Kanadaa kesällä 2007. Kiertueen sponsoroi LGBT Logokanava aloitti 8. kesäkuuta 2007 Pride-kuukauden aikana.

Kun hänen ainoa studioalbuminsa, Beauty Killer, julkaistiin vuonna 2009, se debytoi sijalla seitsemän US Billboard Top Electronic Albums -listalla, mikä merkitsi Starin debyyttiä.

Albumi sisälsi kappaleen 'Lollipop Luxury', jossa esiintyi Nicki Minaj. Hän kävi useilla ulkomailla edistääkseen työtään. Vuonna 2010 Konvict Muzikin luonut Akon kutsui Staria 'seuraavaksi Lady Gagaksi', ja hän allekirjoitti levy-yhtiön aikeissaan julkaista toinen albumi vuonna 2011.

Selittämättömissä olosuhteissa Star jätti äkillisesti musiikkiteollisuuden vuonna 2013. Myöhemmin hän myönsi, että sopimuksen tekeminen Akonin levy-yhtiön kanssa oli 'suurin virhe, jonka olen koskaan tehnyt'. Vuonna 2010 hän teki toisen cameonsa Keshan 'Take It Off' -videossa.

Star on työskennellyt useiden artistien kanssa, mukaan lukien Blood on the Dance Floor, Deuce, Millionaires ja Larry Tee. Starin kanssa käydyssä keskustelussa tatuoija Kat Von D syytti häntä 'huumeiden käytöstä, rasismista ja kiusaamisesta'.

Katso tämä postaus Instagramissa

Jeffree Starin (@jeffreestar) jakama viesti

Tati Westbrook (joka väitti, että Star ja Shane Dawson pakottivat hänet lataamaan videon, jossa hyökkäävät kaunotar YouTuber James Charlesia vastaan), jonka veljeä Ian Jeffreyä myös Star kiusattiin Twitterissä; 29. Kylie Jenner , jonka tuotteita Star kritisoi; 30. Kim Kardashian ja 31. Jerrod Blandino, Too Faced Cosmeticsin perustaja.

Star viittasi Blood on the Dance Floor -jäseneen Dahvie Vanityyn, joka vangittiin vuonna 2009 seksuaalisesta väkivallasta syytettynä, vuonna 2010 'lasten kusipääksi' ja twiittasi, että hän oli nähnyt Vanityn 'tuovan alaikäisiä tyttöjä hänen hotellihuoneeseensa […] 100 % LAITONTA.'

Tähti väitti nähneensä Vanityn toiminnassa vuonna 2012:

Muissa twiiteissä Star kehottaa faneja 'päästämään yli myrkystä', joka on suunnattu Vanitylle ja mainostaa Blood on the Dance Floor -albumia. Häntä syytettiin yhteydenpidosta Vanityn kanssa, kun hän oli tietoinen häntä vastaan ​​nostetuista seksuaalisesta väkivallasta, jotta hän voisi hyötyä Vanityn pitkittyneestä suosiosta.

kuka on jeffree star dating

To Catch a Predator's Chris Hansen aloitti tarinan käsittelemisen sen jälkeen, kun HuffPost-postaus paljasti 21 seksuaalista väkivaltaa ennen ja jälkeen 2010, joista useissa oli lapsia.

Star kertoi Hansenille YouTubessa, ettei hän tiennyt mitään viasta heidän työskennellessään yhdessä, ja että hänen twiittinsä perustuivat kuulopuheisiin.

Jeffree Star Cosmetics, hänen online-kauneusyrityksensä, debytoi vuonna 2014:

Lauluuransa menetyksen jälkeen Star paljasti viisiosaisessa Shane Dawson -dokumentissa, että hän käytti jäljellä olevia resurssejaan meikkibrändinsä lanseeraamiseen.

Starin YouTube-kanavan suosio kasvoi sen jälkeen, kun hän alkoi tuottaa videoita yhtiölle, jolla oli 17,4 miljoonaa jäsentä ja yli 2,4 miljardia katselukertaa lokakuussa 2020.

Bustlen mukaan YouTuben kosmetiikkatutoriaalin ihmelapsi on 'muusikko ja entinen MySpace-julkkis, joka rakensi itsensä uudelleen'.

Velour nestemäiset huulipunat olivat ensin, sen jälkeen huulikoorinta, luomiväri ja vaatesetit sekä meikkitarvikkeet, kuten peilit. Morphe Cosmetics avasi ensimmäisen East Coast -myymälänsä Westfield Garden State Plazassa Paramusissa, New Jerseyssä 11. elokuuta 2018. Star on äskettäin saavuttanut menestystä 'Blue Blood' -meikkipalettillaan ja muilla kokoelmillaan.

Vuonna 2022, kuka on Jeffree Star Dating?

Jeffree Star saattaa näkeä näyttelijä Sean van der Wiltin, jonka Trisha Paytas julkisesti esitti ex-poikaystävänsä kyseenalaisena YouTube-videossa.

28.2.2021 samaan pyyhkeeseen, johon mies oli kääritty, julkaistiin outoja valokuvia alaston miehen vartalosta ja punaisesta peruukista. 'Hän rakastaa sitä, kun käytän punaista', sanoi kuvateksti. Rakastan sitä, kun hän riisuu vaatteensa.

kuka on jeffree star dating

Pian tämän jälkeen Perez Hilton, tunnettu mediapersoona ja juorukolumnisti, twiittasi epäilivänsä taikamiehen olevan Sean van der Wilt, ja lisäsi, että nämä kaksi olivat 'helvetissä tehty ottelu'.

Pojana syntynyt Star ilmestyi kolmikymppisenä homona. Hän kuitenkin pitää androgyynistä lookista ja nauttii ulkonäön muuttamisesta meikillä ja kampauksilla. Star esiintyi transsukupuolisena OUT Magazinen haastattelussa vuonna 2009.

'Jätä Britney rauhaan', yksi Crockerin kuuluisimmista iskulauseista, oli tuolloin hilpeän ennakoiva.

Crockerin väitetään seurusteleneen Starin kanssa vuosina 2005–2009, ennen kuin sana 'vaikuttaja' luotiin. Jotkut olettavat, että he olivat vain kavereita, koska he eivät koskaan ilmoittaneet yhteyttään.

Ex-poikaystävä Jeffree Star

Jeffree Starin entinen poikaystävä oli Nathan Schwandt . Star ja Nathan jakoivat kalifornialaisen kartanon pommerilaisen perheen kanssa koko viisivuotisen suhteensa ajan, joka kesti tammikuusta 2015 tammikuuhun 2020.

Katso tämä postaus Instagramissa

Nathan Schwandtin (@theschwandtone) jakama viesti

Jeffree Star ja Nathan Schwandt erosivat 33 miljoonan ihmisen edessä YouTubessa yli vuosi sitten. Hänen ehdotuksensa oli, että Schwandt ei tarvinnut huomiota ja että heidän avioeronsa oli perheasia. Hänen seuraajilleen ilmoitettiin myös, että yksi heidän lemmikkinsä oli kuollut.

Lisäksi Nathan Schwandt, Jeffree Starin entinen poikaystävä, oli uutisissa kahdesta syystä: sosiaalinen media ja Jeffree Starin poikaystävä. Nathanista erottuaan Jeffree Starin kerrottiin seurustelevan YouTuber Mitchell Hallidayn kanssa.

Jeffree on kuulemma siirtynyt eteenpäin ja seurustelee jonkun muun kanssa, erityisesti Mmmmitchellin kanssa, vain kuukausi sen jälkeen, kun hän ja Nathan rikkoivat suhteensa (alias Mitchell Halliday). PopBuzz-tarinan mukaan, kun Mitchell esiintyi yhdessä Jeffreen videoista, hän kiisti syytteet välittömästi.

Useiden tiedotusvälineiden mukaan Jeffreen paluu on mahdollista, koska Mitchell ja Star katselivat auringonnousua auringonlaskun sijaan. Vaikka hän vitsailee, hän ei ajattele parisuhteessa olemista. Star selvensi myöhemmin, että he ovat vain ystäviä.

Aiheeseen liittyvä: Mr. Beast Girlfriend: Onko Mr. Beast vielä seurustellut Maddyn kanssa? Kuka on Mr. Beastin nykyinen tyttöystävä?

Jeffree Starin poikaystävä

Maaliskuussa 2021 Jeffree Starin kerrottiin seurustelevan uuden miehen kanssa. Nimensä mukaan mies on Sean VanderWilt.

Van der Wilt on tunnettu tanssija, sanoittaja, näyttelijä ja laulaja. Jos Trisha Paytas on Jeffree Starin uusi poikaystävä, heillä on paljon yhteistä.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Sean van der Wilt (@seanvanderwilt)

Hänellä oli aiemmin rakkaussuhde Van der Wiltin kanssa. Maaliskuussa 2021 Hilton twiittasi, että he olivat 'helvetissä luotu pari' ja että heidän ei pitäisi olla yhdessä. Emme ole varmoja, oliko se siunaus vai kirous.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR