Kenen kanssa Jay Park seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Julkkis

WPR

Korealaistaustainen Park Jae Beom syntyi 25. huhtikuuta 1987 Edmondsissa Washingtonin osavaltiossa Yhdysvalloissa. Hän on 32-vuotias räppäri, laulaja, lauluntekijä, malli ja yrittäjä, joka tunnetaan paremmin taiteilijanimellään Jay Park.

Hän on myös tanssija ja koreografi sekä levy-yhtiön omistaja. Vuodesta 2008 lähtien hän on työskennellyt.

Ystävällinen muistutus siitä, että tämän artikkelin on kirjoittanut biographytribune.com ja sen omistaa.

Artikkelia ei voida julkaista uudelleen muilla verkkosivustoilla tai muissa muodoissa. DMCA suojaa tekijänoikeuksia. Kaikki löydetyt kopiot ilmoitetaan.

Kuka on Jay Parkin tyttöystävä?

Jay Park , joka tunnetaan myös nimellä Park Jae-beom, on amerikkalais-korealainen laulaja ja AOMG:n ja hänen uuden globaalin yrityksensä H1GHR Musicin luoja. Hänen äänensä ja melodiansa houkuttelivat suuren yleisön. Puhumattakaan siitä, että Jay Park on viehättävä persoona. Ei ole yllätys, että kaikki haluavat tietää, kuka hänen tyttöystävänsä on.

Kenen kanssa Jay Park seurustelee

Jay Park sitä vastoin ei ole debyyttinsä jälkeen koskaan tunnustanut yhteyttään kenenkään kanssa julkisesti. Ei ole kuin Jay Park olisi ollut sinkku koko ajan. Hän todennäköisimmin haluaa pitää henkilökohtaiset ongelmansa yksityisinä sen sijaan, että paljastaisi ne julkisuuteen.

Olemme kuitenkin keränneet tietoa Jay Parkin deittailuhuhuista sekä täydellisestä naisesta, jota hän pitää parempana. Katsotaanpa seuraava artikkeli!

Lue myös: Seurustelevatko Carla Marie ja Anthony? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Kiista ja paluu Yhdysvaltoihin

Parkin ura kääntyi huonompaan suuntaan vuoden 2009 lopussa hänen ensimmäisen voittonsa jälkeen. Media löysi hänen entisen Myspace-tilinsä, ja siellä oli paljon englanninkielisiä viestejä, joita pidettiin kiistanalaisina, koska niissä väitettiin olevan halventavia huomautuksia Etelä-Koreaa vastaan.

Huolimatta siitä, että media käänsi ja tulkitsi sanat väärin, jotkut yleisön jäsenet olivat raivoissaan ja pyysivät Parkia poistumaan ryhmästä.

Park pyysi anteeksi ja pahoitteli huomautuksiaan, mutta hänen mielestään paine oli liian suuri ja päätti palata Yhdysvaltoihin.

Jay Parkin pikatreffit: Millaista on seurustella Jay Parkilla?

Kenen kanssa Jay Park seurustelee

Pikatreffeillä Jay Park on seurustellut monien naisten kanssa. Nainen, joka tällä hetkellä seurustelee Jay Parkilla, on fani, ei taiteilija tai muusikko.

Jay Parkilla on juuri ollut mahdollisuus viettää aikaa fanien kanssa iHeartRadio virallinen YouTube-kanava, vaikka viidelle onnekkaalle fanille se olisi vain minuutin ajan.

Faneille annettiin mahdollisuus seurustella hänen kanssaan minuutin ajan ja kysyä häneltä mitä tahansa kysymyksiä. Jay Park antoi seuraajiensa halata häntä, kunnes erityinen pyyntö suudella häntä tuli. Hän valitsi yhden viidestä eniten suosimasta fanista treffin päätyttyä.

Toistaiseksi Jay Parkia ei ole liitetty yhteenkään näyttelijään tai idoleihin. Toivotaan, että hän ilmoittaa pian rakkauselämäänsä koskevat hyvät uutiset! Tutustu Channel Korea -artikkeleihimme pysyäksesi ajan tasalla Jay Parkista ja muista korealaisista kuuluisuuksista.

Lue myös: Kenen kanssa Sarah Catherine Hook seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Muut yrityshankkeet

Jay Park on monilahjakas taiteilija, yrittäjä ja malli. Hän esiintyi kahdessa elokuvassa: ensimmäinen oli vuoden 2011 'Mr Idol', jossa hän näytteli Jioa, ja toinen vuoden 2014 'Hype Nation 3D', jossa hän näytteli Darknessia.

Hän perusti kaksi itsenäistä levy-yhtiötä, 'H1ghr Music' ja 'AOMG', sen lisäksi, että hän teki sopimuksen Roc Nationin kanssa.

Kenen kanssa Jay Park seurustelee

Hän on allekirjoittanut mallinnussopimuksia sellaisten yritysten kanssa, kuten 'Take HD', 'Adidas' ja 'Umbro Korea'. Park oli myös tuomarina AXN-ohjelmassa Asia's Got Talent.

Henkilökohtainen elämä

Jay Parkin seuraajat ovat aina olleet uteliaita hänen henkilökohtaisesta elämästään, erityisesti hänen parisuhteestaan, sen jälkeen, kun hän nousi kuuluisuuteen. Park puolestaan ​​ilmoitti haastattelussa, että hän ei halua keskustella henkilökohtaisesta elämästään.

Samassa haastattelussa hän kertoi, että hän tapasi ensimmäisellä Korean-matkallaan naisen, jonka kanssa hänellä oli myöhemmin puolitoista vuotta kestänyt suhde.

Kenen kanssa Jay Park seurustelee

Park osallistui yhteen G.Nan albumeista, ja monet ajattelivat, että hän oli salasuhteessa hänen kanssaan. Hän puolestaan ​​kiisti väitteet sanomalla, että he olivat vain kavereita. Median parhaista yrityksistä huolimatta Parkin suhteen tila on edelleen mysteeri.