Kenen kanssa Javon Walton seurustelee? Coco Quinn ja Javon Walton Spark deittailuhuhut kävellen käsi kädessä!

Treffit

WPR

Amerikkalainen näyttelijä Javon Walton tunnetaan parhaiten Tuhkakupin roolista HBO:n Euphoria-sarjassa. Euphoria-työnsä jälkeen hän alkoi tuottaa jaksoja TV-ohjelmasta Utopia.

Pikatiedot

Koko nimi Javon 'Wanna' Walton
Nimimerkki Javon
Ikä (vuodesta 2022) 16 vuotta vanha
Syntymäaika 23 heinäkuuta 2006
Syntymäpäivä 23 heinäkuuta
Syntymäpaikka Atlanta, Georgia, Yhdysvallat
Kotikaupunki Los Angeles, Kalifornia, Yhdysvallat
Horoskooppi-merkki Leo
Kansallisuus amerikkalainen
Sukupuoli Uros
Kuuluisa näytteleminen
Uskonto kristillinen
Ammatti Näyttelijä & nyrkkeilijä

Kuka on Javon Walton?

Lapsinäyttelijä ja nyrkkeilijä Javon “Wanna” Walton tunnetaan upeista nyrkkeilytaidoistaan. Hän on myös voimistelija. Hän käyttää Instagram-tiliään ensisijaisesti muodikkaissa pukeutumisissaan ja mallikuvissaan.

Hän syntyi kristilliseen perheeseen 23. heinäkuuta 2003 Atlantassa, Georgiassa, ja hän täyttää 15 vuonna 2021. Hän on Yhdysvaltain kansalainen.

Aiheeseen liittyvä: Kenen kanssa Rachel Hollis seurustelee? Kaikki motivoivan puhujan henkilökohtaisesta elämästä

Kenen kanssa Javon Walton seurustelee?

Javon Walton ei seurustele kenenkään kanssa, koska hän on vasta 16-vuotias eikä hänellä ole laillista lupaa tehdä niin. Hän on nyt naimaton eikä ole koskaan ollut naimisissa. Huolimatta suuresta ja omistautuneesta fanijoukosta, hän ei ole koskaan antanut hänen sydäntään kenellekään.

Katso tämä postaus Instagramissa

Javon 'Wanna' Waltonin (@onwardwanna) jakama viesti

Keskittyäkseen työhönsä ja uraansa hän saattaa etsiä ihanteellista kumppania – jotakuta, joka rakastaisi häntä ja välittäisi hänestä. Vaihtoehtoisesti hän ei ehkä halua rakastua.

Javon Waltonin ikä

Vuodesta 2022 lähtien 23. heinäkuuta 2006 syntynyt Javon Walton on 16-vuotias. syntynyt ja kasvanut vakiintuneessa kristillisessä perheessä Atlantassa, Georgiassa. Hän on Yhdysvaltain kansalainen ja harras kristitty.

Hän sai lukion tutkintotodistuksensa naapuruston koulusta Atlantassa, Georgiassa, Yhdysvalloissa. Hän on harrastanut urheilua ja muita koulun ulkopuolisia harrastuksia pienestä pitäen.

Katso tämä postaus Instagramissa

Javon 'Wanna' Waltonin (@onwardwanna) jakama viesti

Hän aloitti verkkouransa nuorena, koska hän on aina halunnut nyrkkeilyä nuorten olympialaisissa.

Coco Quinn ja Javon Walton kävelevät käsi kädessä

Näyttää siltä, ​​​​että fani sai vilauksen Kookos ja Javon Jurassic World -teemapuistossa. Laajalti jaetussa TikTok-videossa kaksi julkkista kävelevät käsi kädessä unohtamatta muita ympärillään olevia.

He olivat pukeutuneet mukaviin, ympäristöön sopiviin vaatteisiin. Javonin nähtiin pukeutuneena harmaalla printillä olevaan t-paitaan ja sinisiin farkuihin, kun taas Cocolla oli valkoinen crop toppi ja punaiset leggingsit.

Tapa, jolla he reagoivat videolla, viittaa siihen, että he eivät odottaneet kenenkään huomaavan heidät, mutta he eivät myöskään näyttäneet yllättyneiltä. HITC on ottanut yhteyttä Cocoon ja Javoniin palautetta varten. He eivät kuitenkaan ole vielä vastanneet.

Perhe, tyttöystävä ja ihmissuhteet

Javon Waltonin äiti on rouva Jessica Walton, kotiäiti, ja hänen isänsä on herra DJ Walton, ammatiltaan liikemies.

Hänellä on myös kolme sisarusta. Hänellä on isosisko nimeltä Jayla Cookie Walton ja kaksoisveli nimeltä Jaden Walton. Toisin kuin Jaden, joka pelaa pesäpalloa ammattimaisesti, Jayla on sekä nyrkkeilijä että lentopalloilija.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Coco Quinn (@cocoquinn3)

Daelo Jin Walton, Waltonin sisaruksista nuorin, aloitti baseballin ja nyrkkeilyn harjoittelun hyvin nuorena.

Javon Waltonilla ei tällä hetkellä ole puolisoa. Hän on sinkkuna eikä seurustele tällä hetkellä kenenkään kanssa. Hänen aikaisemmista kumppanuuksistaan ​​ei ole tietoa.

Javon Waltonin ura

Walton on tunnettu nuori amerikkalainen näyttelijä, nyrkkeilijä, voimistelija, YouTuber, Instagrammer ja sosiaalisen median vaikuttaja. Hän on erittäin tunnettu uskomattomista nyrkkeilytaidoistaan.

Hänet tunnetaan parhaiten Sam Clearyn roolista Sylvester Stallonen kanssa supersankaritrillerissä 'Samaritan'. Muilla sosiaalisen median sivustoilla, kuten YouTubessa, Instagramissa ja muilla, hän on myös melko hyvin pidetty.

Aiheeseen liittyvä: Kenen kanssa Whitney Thore seurustelee? Seurusteleeko hän edelleen ranskalaisen poikaystävänsä kanssa| Katso tästä saadaksesi lisätietoja!

Javon Walton Networth

Suurin osa Javon Waltonin tuloista tulee hänen näyttelijätyöstään. Javon Walton, Yhdysvaltain kansalainen, syntyi Atlantassa, Georgiassa. On selvitetty, mikä Javon Waltonin omaisuus, nettovarallisuus, raha, palkka ja tulot ovat. Javon Waltonin taloudellinen tilanne on erinomainen.

Katso tämä postaus Instagramissa

Javon 'Wanna' Waltonin (@onwardwanna) jakama viesti

Hän ei ole vielä liittynyt kapitalistiklubiin, mutta hän on menossa siihen suuntaan. Analyysimme viittaa siihen, että Javon Waltonin nykyinen nettovarallisuus on alueella 1 ja 3 miljoonaa dollaria.

Jollekin, josta on vasta äskettäin tullut menestyvä esiintyjä, tämä on upea saavutus. Javon todellakin kerää vähintään miljoonan dollarin arvosta omaisuutta, jos hän pysyy tällä kurssilla.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR