Kenen kanssa Jared Leto seurustelee? Sisäinen tarina hänen suhteestaan ​​Valery Kaufmaniin!

Julkkis

WPR

Kun on kyse hänen henkilökohtaisesta elämästään, Jared Leto ei ole aivan julkinen henkilö, mutta hän on seurustellut malli Valery Kaufmanin, 26, kanssa nyt useita vuosia.

Opimme Kaufmanista ja Letosta paljon sen jälkeen, kun heidät havaittiin Malibu-vaelluksella kesäkuun 2020 alussa. Heidät kuvattiin jälleen kalliokiipeilemässä syyskuussa 2020.

Lue lisää Kaufmanin elämästä ja urasta mallina sekä hänen romanssistaan ​​Leton kanssa.

Kaufman - venäläinen malli

Jared Leto seurustelee

Models.com nimesi Kaufmanin alan 50 parhaan mallin joukkoon. Saint Laurent -mainoksen alla jo vuonna 2014 Kaufman oli matkalla kohti suuria asioita mainonnassa. Olen aina tiennyt, että tekisin tätä [mallinnusta].' Kaufman kertoi i-D:lle marraskuussa 2014. Lapsina isosiskoni ja minä osallistuimme useisiin kauneuskilpailuihin.

9-vuotiaasta lähtien olen tanssinut lakkaamatta peilin edessä. Tapahtuipa kuinka tahansa, oletin aina olevani esiintyjä tai malli. Kuvani lähetettiin useille virastoille, mutta minua ei tiedusteltu. Joten lensin New Yorkiin, kun sain puhelun Fordilta, ja kiertuttuani kaupungin eri virastoissa asettuin Marilyniin ennen matkaani The Societyyn, jossa olen nyt edustettuna.

Oli vain ajan kysymys, milloin minut kutsuttiin osallistumaan New Yorkin muotiviikkoon. Sen jälkeen on ollut neljä vuodenaikaa. Se on järjetöntä, mutta ei voi olla imemättä. Sovituksia ja valuja tapahtuu joka päivä, mutta kun ne hidastuvat, tuntuu, ettei mitään tapahdu. Melkein pakko jatkaa, koska olet niin tottunut siihen.

Lue myös: Kenen kanssa Matt Kaplan seurustelee? Katso hänen nykyinen tyttöystävänsä, treffit ja rakkauselämä

Kaufman syntyi ja kasvoi Moskovassa

Jared Leto seurustelee

Hän avasi i-D:lle varhaisista kasvuvuosistaan. Hän huomautti: ”Kasvu Venäjällä oli uskomatonta. Minun mielestäni kaupunkini on maailman paras paikka olla. Olen vaikuttunut ihmisistä ja heidän asenteestaan. Se kehittyy aina. Moskovalle tämä on uuden aikakauden alku, jolle on ominaista huimaa mittasuhteiden pilvenpiirtäjien rakentaminen.

Aiemmin se oli hieman erilainen, melkein kuin pieni kylä. Aiemmin suuria toimistorakennuksia oli vain muutama, mutta nyt niitä on lukuisia pienempiä. Sen historiallisia ja kulttuurisia puolia kehitetään edelleen. Loistava paikka kasvattaa perhettä!”

Leto ja Kaufman aloittivat ystävyytensä ystävinä

Alussa he eivät kokoontuneet yhteen. Ensi silmäyksellä 'he näyttivät olevan kavereita', lähde kertoi sanomalehdelle. Heille oli tavallista mennä ulos ryhmissä ja seurustella. Kun he menivät treffeille, he eivät menneet yksin.

Vuosien ajan Leto ja Kaufman ovat olleet päällä, taas pois

Jared Leto seurustelee

'Asiat näyttävät muuttuneen romanttisemmiksi ajan myötä', lähde sanoi kesäkuussa 2020. On raportoitu, että he ovat viettäneet enemmän aikaa yhdessä viime aikoina muutaman vuoden seurustelun jälkeen.

Vuosien varrella nämä kaksi on kuvattu yhdessä vain muutaman kerran. Jokainen niistä on kuvattu samaan aikaan heinäkuussa 2017, helmikuussa 2018, helmikuussa 2020 ja syyskuussa 2020.

Lue myös: Kenen kanssa David Dobrik seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Kaufman, joka syntyi 30. toukokuuta ja on Kaksoset, on 26-vuotias

Hän julkaisi kuvan itsestään lapsena Instagramissa syntymäpäiväänsä vuonna 2020. Kauris, Leton horoskooppi, on mielenkiintoinen astrologinen parisuhde.

Tässä on Instagram-postaus valerykaufman

Instagramissa Kaufmanilla on yli 509 000 seuraajaa

Hän julkaisee Instagram-tililleen pääasiassa kuvia mallityöstään ja satunnaisia ​​selfieitä koiransa kanssa. Hänen suhdettaan Letoon ei ole julkistettu verkossa.

Tässä on Instagram-tili valerykaufman

Kaufman on kommentoinut intohimoaan näyttelemiseen, musiikkiin (erityisesti Michael Jacksonin) ja taiteeseen

Jared Leto seurustelee

Vaikka Kaufman ei ole vuosien varrella antanut montaa syvällistä haastattelua, hän puhui vuonna 2014 intohimoistaan ​​i-D:n kanssa. Hänen omien sanojensa mukaan hän varttui kuuntelemalla artisteja, kuten ' Michael Jackson ja Bob Marley . He ovat molemmat musiikin kuninkaita minun silmissäni, he ovat molemmat idoleini.' Kappaleet, kuten 'Billie Jean', 'Bad' ja 'Thriller' (joiden kanssa tanssin ennen), ovat kaikkien aikojen suosikkejani.

Kaufman sanoi: 'Olen suuri taiteen fani ja käyn monissa gallerioissa.' Suosikkipop-artistini ovat Andy Warhol ja Keith Haring. Myös Damien Hirstin perhoset herättävät kiinnostukseni! Ihailen hänen muotitajuaan. New Yorkin elokuvaakatemiassa opiskelen myös näyttelemistä. Katsotaan, miten New Yorkin teatterin yliopistossa käy ensi vuonna.