Kenen kanssa Jacob Bertrand seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Julkkis

WPR

Nuoruudestaan ​​huolimatta Jacob Bertrand on saanut paljon tunnustusta ja kriitikoiden suosiota. Nousevan tähden laaja kokemus media-alalta ansaitsee kaiken kunnian. Hän esiintyi Thomas Wilkinsin roolissa 'Duress' -elokuvassa televisio-ohjelmissa, mukaan lukien 'The Cape' ja 'The Middle', vierailevana tähtenä.

Bertrand nousi myöhemmin kuuluisuuteen Nickelodeonissa näytetyään päähenkilönä Marvin Marvinissa ja päähenkilön äänenä Bubble Guppiesissa vuonna 2012.

Bertrandin nouseva ura nousi huimasti, kun hän näytteli samannimisenä hahmoa Disney XD -seikkailukomediasarjassa 'Kirby Buckets' vuonna 2014. Toistuvasta roolistaan ​​Eli 'Hawk' Moskowitzin Cobra Kai -sarjan 1. kaudella näyttelijä liittyi päärooleihin. kaudella 2.

Hänen erinomainen suoritusnsa taistelulajien komedia-draamassa on kerännyt hänelle miljoonia faneja, mutta entä hänen henkilökohtainen elämänsä? Tässä on kaikki, mitä sinun tulee tietää onnekkaasta naisesta, joka on valloittanut hänen sydämensä!

Kenen kanssa Jacob Bertrand seurustelee?

Kenen kanssa Jacob Bertrand seurustelee

Jacob Bertrand seurustelee ja hänellä on vakaa suhde Serena Pullenin kanssa. Serena Pullen ja Jacob Bertrand ovat olleet yhdessä yli neljä vuotta.

Tällä hetkellä Jacob Bertrand asuu Los Angelesissa. Hän pitää vaeltamisesta, surffauksesta, kalliokiipeilystä, kitaran soittamisesta, luistelusta ja puupajatyöstä. Tämän seurauksena Jacob Bertrand on seurustellut Serena Pullenin kanssa yli neljä vuotta. He olivat edelleen vakaassa suhteessa.

Peyton List on tällä hetkellä sinkku. Hän seurusteli näyttelijätoverinsa kanssa Cameron Monaghan vuodesta 2017 vuoteen 2019.

Cameron Monaghan ja PeytonList tapasi Teini-ikäisen profeetan hymniä kuvattaessa. Sitten vuonna 2019 he sanoivat sen huomaamattomasti lopettamiseksi. Peyton List ei ole julkisesti seurustellut tai ollut suhteessa heidän eronsa jälkeen, mutta matkalla on ollut huhuja tietystä Netflix-tähdestä.

Lue myös: Kenen kanssa Nina Hartley seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Jacob Bertrand vahvisti treffityttöystävä Peytonin listan

Kenen kanssa Jacob Bertrand seurustelee

Heidän toistuvien julkisten esiintymistensä jälkeen Hollywood-tapahtumissa vuoden 2022 alussa, huhut Bertrand-treffilistasta alkoivat kiertää.

Helmikuussa 2022 heidät nähtiin yhdessä Critics Choice Awards -gaalassa ja Vanity Fair -tapahtumassa.

Kaiken huipuksi he jakoivat kuvia itsestään sosiaalisessa mediassa koskettavilla huomautuksilla ja toistensa syntymäpäiville omistetuilla viesteillä.

Huolimatta ilmeisen kasvavasta vetovoimasta, kumpikaan heistä ei ollut puhunut mitään suhteestaan.

Mutta kaikki muuttui 22. maaliskuuta 2022, kun TMZ sai heidät yhteen Los Angelesin kansainvälisellä lentokentällä.

He olivat 'seurustellut jonkin aikaa', Bertrand paljasti. Hän jatkoi, ettei ollut koskaan seurustellut näyttelijätoverinsa kanssa ja että heidän suhteensa oli 'melkein tulitesti'.

Samassa haastattelussa nuori näyttelijä kertoi, että hän ja hänen tyttöystävänsä viihtyivät Cobra Kai -elokuvan kuvauksissa ennen kuin 'hengailevat paikan päällä'.

Hänen tyttöystävänsä vahvisti heidän suhteensa toisessa TMZ:n haastattelussa. Kun kysyttiin, oliko seurustelu jonkun kanssa, jonka kanssa hän työskenteli, ongelmallista, List vastasi: 'Joo, oletan niin. Mieti sitten seurauksia myöhemmin!”

Lue myös: Kenen kanssa Elin Nordegren seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Jacob Bertrandin tyttöystävä

Kenen kanssa Jacob Bertrand seurustelee

Jacob Bertrand on yksi harvoista henkilöistä, joilla oli onni löytää todellinen rakkaus varhaisessa iässä. Hän on ollut vuosia onnellisessa suhteessa Serena Pullenin kanssa.

Toukokuussa 2018 hän kutsui häntä 'parhaaksi ystäväkseen', mutta saman vuoden heinäkuun 25. päivänä hän toivotti hänelle hyvää vuosipäivää. Hänen ihastuttava tyttöystävänsä seurasi häntä loppuvuoden tanssiaisiin, ja he näyttivät upeilta!

Jotkut Bertrandin faneista alkoivat uskoa, että hän meni naimisiin harjoittaessaan näyttelijän ammattiaan. Hän kuitenkin korostaa edelleen, kuinka paljon hän kaipaa Serenaa päivittäin, joten tämä vaikuttaa epätodennäköiseltä. Hän pursuaa siitä, että hänen lady-rakkautensa näkyy hänen sarjoissaan, ja ne kaksi ovat kiistatta viehättäviä!

Lue myös: Kenen kanssa Jay Park seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Huhut Jacob Bertrandin ja Serena Pullenin erosta

Bertrand lopetti kuvien jakamisen morsiamensa kanssa vuoden 2019 lopulla, ja ajanjakson edetessä jotkut arvelivat, että hän ja Pullen olivat eronneet.

Kaikki huhut ovat vääriä, koska pariskunta on edelleen yhdessä. Näyttää siltä, ​​että he ovat vasta hiljattain lopettaneet suhteensa julkistamisen. Ehkä siksi Pullen on tehnyt Instagram-tilinsä yksityiseksi.

Bertrand on myös ollut vähemmän aktiivinen sosiaalisessa mediassa kuin ennen, ja hän on julkaissut vain valokuvia urastaan ​​tai roolitovereistaan.

Toinen merkki heidän suhteestaan ​​on näyttelijä ja näyttelijä Xolo Mariduena podcast, Lone Lobos Xolo Mariduenan ja Jacob Bertrandin kanssa.

Kuka Jacob Bertrand seurustelee`

Kaksi näyttelijää keskustelivat ensin monista hämmästyttävistä Netflix-ohjelmista, mukaan lukien uusimmasta menestysohjelmasta Squid Game, 12. lokakuuta 2021 podcastin jaksossa, jonka otsikko on The Neighbors Know Our Name.

Bertrand mainitsi, että hän ja hänen tyttöystävänsä katsoivat Squid Game -elokuvaa, ja Pullen sanoi äkillisesti, että näyttelijä HoYeon Jung - joka esittää Kang Sae-byeokia - oli viehättävä.

'Se on asia, jonka minä sanon', hän sanoi. Kun katson jotain, en koskaan sano, että uskon, että ohjelmassa oleva tyttö on viehättävä. Odotan, että hän [Pullen] huomauttaa: 'Vau, tuo tyttö on upea', ja sitten on hyvä sanoa kyllä, se tyttö on melko söpö.'

Kaksi ystävää keskustelivat myös siitä, kuinka Bertrand matki kerran Pullenin ääntä Atlantassa, Georgiassa, ja kuinka tämä raivostutti Pullenin, vaikka Mariduenan mielestä se oli 'hauskin asia koskaan'.

Kenen kanssa Jacob Bertrand seurustelee

Kaiken tämän huomioon ottaen on turvallista olettaa, että Bertrand ja Pullen seurustelevat edelleen, vaikkakin hiljaa.