Kenen kanssa Halsey seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Julkkis

WPR

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Halsey on saanut meidät epävarmaksi, mutta meillä ei ollut aavistustakaan hänen olevan raskaana, kun hän ilmoitti asiasta tammikuussa 2021. Meillä, kuten melkein kaikilla muillakin, oli sama reaktio. Aluksi olen erittäin innoissani! Halsey, ota vastaan ​​sydämelliset onnitteluni hänen upeista uutisistaan.

Kenen kanssa Halsey seurustelee?

Onneksi Halsey itse tarjosi meille tässä asiassa merkittävän vihjeen: hän tägäsi poikaystävänsä Alev Aydinin sekä raskaus- että synnytysilmoituksiinsa Instagramissa, mikä auttoi ratkaisemaan ainakin puolet pulmasta. Tiedämme hänestä seuraavaa:

Halsey merkitsi kumppaninsa (ja vauva-isänsä) Alev Aydinin yllätysraskausilmoituksessaan.

Kenen kanssa Halsey seurustelee

Alev Aydin on Halseyn poikaystävä ja lapsen isä. Hän on käsikirjoittaja ja tuottaja, joka tunnetaan eniten työstään Small Shotsissa (jonka hän perusti) ja lyhytelokuvassa HipMen: Los Angeles (jonka hän kirjoitti ja ohjasi). Hän näytteli myös vuoden 2018 trillerissä Cruel Hearts ja esiintyi näyttelijänä muutamissa Yleissairaalan jaksoissa.

Alev on hieman arvoitus sinänsä. Sosiaalisessa mediassa hän ei näytä olevan äärimmäisen aktiivinen (vaikka hänellä on Instagramissaan joukko erittäin suloisia kuvia nuoruudestaan). Halsey ei ole sanonut paljon yhteydestään Justin Bieberiin (no, paitsi lapsen olemassaolosta, joka ilmeisesti on seurausta siitä). Mutta tietysti toivomme molemmille kaikkea hyvää!

Lue myös: Sophia Bushin treffihistoria: täydellinen suhteen aikajana täällä!

Halsey ja Alev toivottivat vauvansa tervetulleeksi heinäkuussa 2021.

Halsey jakoi yllä olevan kuvan itsestään Alevista ja heidän vauvastaan ​​Ender Ridley Aydinista 19. heinäkuuta 2021. 'Kiitollisuus. Kaikkein hurmioituneimmille ja 'epätavallisimmille' synnytyksille. Kuvatekstissä Halsey kirjoitti: 'Rakkauden voimana.'

Halsey palasi sosiaaliseen mediaan lokakuussa 2021, tällä kertaa tarjotakseen päivityksen synnytyksen jälkeisestä kehostaan ​​eikä perheestään. Hän kirjoitti Instagramissa: ”Kehossani tuntui pitkään kuin jonkun muun. Monet ihmiset eivät tiedä, että näytät raskaana jonkin aikaa synnytyksen jälkeen.

'Se muuttuu edelleen, ja minä sallin sen.' hän jatkoi. Tällä hetkellä minulla ei ole halua harrastaa liikuntaa. Olen liian uupunut ja huolissani suloisesta nuorestani.'

Halsey oli aiemmin yhteydessä entisen uuden poikaystävänsä tyttöystävänsä exään ennen kuin tapasi Alevin. (Ymmärsitkö kaiken?

Kenen kanssa Halsey seurustelee

Kyllä, Hollywood on pieni kaupunki, ja kuuden erotusasteen käsite kutistuu merkittävästi. Halsey ja räppäri G-Eazy, jonka kanssa hän oli seurustellut yli vuoden, päättivät suhteensa vuonna 2018, ja se oli sotkuinen ero. Hän näyttää kertoneen suoraan, että hänen entinen poikaystävänsä oli pettänyt häntä.

Näyttelijä Ashley Benson ja supermalli Cara Delevingne alkoivat seurustella samana kesänä, kun Halsey ja G-Eazy erosivat. Ashleyn ja Caran suhde kesti toukokuuhun 2020 asti, jolloin paljastui heidän eronneensa. Ashley jäi kiinni kenenkään muun kuin G-Eazyn kanssa pian sen jälkeen, kun ero tuli julkisuuteen.

Elokuussa spekulaatiot Ashleysta ja hänen G-suhteestaan ​​Eazysta räjähtivät räjähdysmäisesti sen jälkeen, kun 30-vuotias jäi kiinni räpparin kanssa supermarketissa, jolla oli yllään iso timanttisormus. Huolimatta siitä, etteivät he olleet koskaan julkisesti vahvistaneet suhdettaan, kihlahuhut alkoivat kiertää.

Samaan aikaan Cara yhdistettiin malleihin Kaia Gerberiin ja Margaret Qualley molemmat ovat Pete Davidsonin entisiä vaimoja, koska Hollywood on pieni. Cara toisaalta ei koskaan käsitellyt huhuja kummassakaan tapauksessa, ja on epäselvää, olivatko ystävyyssuhteet jotain muuta.

Cara ja Halsey tulivat kuitenkin yhteen, The Sunin lähteiden mukaan. Spekulaatioiden mukaan Halsey oli koukussa entisen poikaystävänsä tyttöystävänsä exään.

Lue myös:Kenen kanssa Rosalia seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Caran ja Halseyn huhutun suhteen ei kerrottu olevan liian vakava.

Kenen kanssa Halsey seurustelee

Halseyn ja Caran suhde näyttää olevan vähemmän vakava kuin G-Eazy ja Ashleyn. 'Cara on ollut tekemisissä Halseyn kanssa viime viikkoina ja heillä on ollut hauskaa yhdessä', sisäpiiriläinen, joka väittää olevansa yhteydessä Carnival Row -tähteen, lisäsi. Kaikki on todella rentoa ja kevyttä.'

'Kumpikaan heistä ei halua olla sidottu, eivätkä he välitä nähdä muita ihmisiä', he selvensivät. He ovat samalla sivulla, koska he ovat molemmat olleet avoimia seksuaalisuudestaan ​​​​ja haluavat vain pitää hauskaa. He ovat yleensä niin kiireisiä matkustaessaan ympäri maailmaa, mutta viime kuukausien jumissa Los Angelesissa on antanut heille mahdollisuuden tavata toisiaan.

'Cara suuteli häntä ystävien ja muiden edessä.' Lähde sanoi: 'Se ei ole iso asia kenellekään heistä.' – Heidän mielestään on huvittavaa, että heidän entiset kumppaninsa ovat nyt yhdessä, eikä katkeria tunteita ole.