Kenen kanssa Gavin Casalegno seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Julkkis

WPR

'The Summer I Turned Pretty' -remake-version pääosaa edustava Gavin Casalegno on saanut erinomaista kiitosta Jeremiah Fisherin esittämisestä.

The Summer I Turned Pretty -elokuvan käsikirjoituksen ovat kirjoittaneet yhdessä Jenny Han ja Gabrielle Stanton, ja se perustuu Hanin vuoden 2009 samannimiseen romaaniin. Belly, 16-vuotias poika, viettää kesää vanhempiensa kanssa merenrantakiinteistössä.

Conrad ja Jeremiah Fisher, yhden hänen äitinsä lähimpien tuttavien pojat, ovat hänen tapaamiaan. He ovat myös hänen äitinsä ystäviä.

Kenen kanssa Gavin Casalegno seurustelee

Lopulta molemmat veljet ymmärtävät, kuinka paljon he rakastavat Bellyä. Tämän vuoksi hän ei pysty tekemään päätöstä vaarantamatta menettää ystävänsä.

Vaikka tämä ei ole Gavinin ensimmäinen esiintyminen näytöllä, hän on saavuttanut kulttiseuraa, koska hän esitti ikääntymisen elokuvassa.

Monet näyttelijän fanit ovat uteliaita hänen henkilökohtaisesta elämästään ja ammatillisesta urastaan. Oletko kiinnostunut Gavin Casalegnon rakkauselämästä? Tässä on kaikki tieto, joka meillä on tähän mennessä.

Kenen kanssa Gavin Casalegno seurustelee?

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Gavin Casalegno (@gavincalegno)

Gavin on kihloissa Larsen Thompson , jonka kanssa hän on tavannut pitkään ja jolla on oma vaikuttava ura. Hän on näytellyt elokuvissa, kuten 'Pearl' ja 'The Midnight Club', mallina, näyttelijänä ja tanssijana. Kun hän oli neljävuotias.

Hän aloitti klassisesta ja stepptanssista ja siirtyi nopeasti moderniin ja hip-hopiin ensimmäisillä tanssitunteilla. Mitä tulee tanssiin, hän on työskennellyt Katy Perryn, P!nk:n, Janet Jacksonin ja Sian kanssa. Larsen ja Gavin löytyvät Los Angelesista.

Lue myös: Kenen kanssa Royce Reed seurustelee? Tiedä täydelliset tiedot hänen poikaystävästään!

Gavin Casalegno Bio

Kenen kanssa Gavin Casalegno seurustelee

Gavin Casalegno syntyi 2. syyskuuta 1999, ja hän syntyi Lewisvillessä, Teksasissa, Yhdysvalloissa. Tutkimme hänen vanhempiensa yksityiskohtia juuri nyt. Ashlyn Casalegno, hänen nuorempi sisarensa, on myös näyttelijä. Tämä mies on 21-vuotias ja hänen syntymäpäivänsä mukaan on Neitsyt.

Hän on Yhdysvaltain kansalainen ja kansallisuuden perusteella valkoisia. Mitä tulee hänen koulunkäyntiinsä, hän meni pieneen yksityiskouluun kotikaupungissaan, josta hän lopulta ansaitsi tutkintotodistuksen vuonna 2017.

Lue myös: Kenen kanssa Jacob Bertrand seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Työelämä

Useissa merkittävissä elokuvissa ja televisiojaksoissa esiteltiin Gavinin työtä nuorena näyttelijänä. Varhaisesta show-bisneksen urastaan ​​hän kertoi Photobook Magazinelle, että hän 'arvostaa sitä, mitä teen, ja tietää, että juuri tätä haluan tehdä juuri nyt'.

Chase, hänen ensimmäinen televisioroolinsa, sai ensi-iltansa vuonna 2010. Gavin D. McIntyre esiintyy sekä elokuvassa Nine Seconds että The Unhealer. Televisiosarjasta Walker tuttu kasvo, näyttelijä Trevor Strand vieraili.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Gavin Casalegno (@gavincalegno)

Nuori Damon Vampyyripäiväkirjassa ja Noah's Young Shem jälkimmäisessä ovat vain kaksi Gavinin monista merkittävistä suorituksista. Tämä ammatti on tuottanut lahjakkaimpia henkilöitä, joiden kanssa minulla on koskaan ollut tilaisuus työskennellä. Ensinnäkin olisin iloinen mahdollisuudesta työskennellä Robert Pattinsonin kanssa.

Koska 'hänen energiansa on sähköistävää' ja 'sen kanssa olisi niin hauskaa työskennellä', näyttelijä sanoi työskentelevänsä hänen kanssaan uudelleen, jos sille annetaan mahdollisuus.

Esitysten lisäksi Next Model Management työllistää Gavinin mallina. Näyttelijäuransa lisäksi nuori mies aikoo ryhtyä tulevaisuudessa kiinteistönvälittäjäksi.

Lue myös: Kenen kanssa Sarah Catherine Hook seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Gavin Casalegnon aikaisemmat suhteet tutkitaan

Kenen kanssa Gavin Casalegno seurustelee

Gavin Casalegno näytti olevan sinkku ennen Larsen Thompsonin tapaamista. Hänen aiempi suhteensa on jätetty kokonaan pois keskustelusta.

Toistaiseksi näyttää siltä, ​​​​että Larson on hänen yksi ja kuolematon rakkautensa. Heillä on hyvä suhde ja he haluavat lähteä lomailemaan yhdessä silloin tällöin. Parin molemmilla Instagram-sivuilla on paljon kuvia, joissa he pitävät hauskaa yhdessä.

Lisäksi he esiintyvät rutiininomaisesti yhdessä punaisilla matoilla ja tapahtumissa, koska he ovat molemmat viihdealalla. Ne näyttävät siltä kuin ne olisi suunniteltu toisilleen moitteettoman pukeutumisensa vuoksi.

Hän on esiintynyt useissa televisio-ohjelmissa, mainoksissa ja tuotesuosituksissa. Gavinin Instagram-käyttäjänimi on @gavincasalegno, kun taas Larsenin on @larsenthompson. Larsenin on @larsenthompson.

Vuodesta 2016 lähtien Gavin ja Larsen ovat olleet yhdessä hauskanpitoa rakastavana parina.