Kenen kanssa Gaten Matarazzo seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Julkkis

WPR

Gaten Matarazzo osaa ylläpitää pitkäaikaisia ​​yhteyksiä. The Stranger Things -näyttelijä ja hänen tyttöystävänsä Lizzy Yu ovat edelleen voimissaan, ja he ovat ihastuttavia yhdessä.

Pariskunta juhlii kolmivuotisjuhlavuottaan maaliskuussa 2021. Gaten jakoi Instagram-valokuvia rakkaudestaan ​​huomautuksella: '3 vuotta? Se on mielestäni melko siistiä. 'Auringonpaiste, hyvää vuosipäivää!'

Pari tapasi ja rakastui ennen kuin Netflix-näyttelijä ilmestyi fanien suosikkisarjaan, eikä edes maine voi erottaa heitä. Lizzyllä taas on upea side Gatenin perheeseen.

”Perheeni ihailee häntä; hän on upea.' 'Veljeni ja sisareni tulevat loistavasti toimeen hänen kanssaan', hän kertoi Us Weeklylle syyskuussa 2018 ja lisäsi, että he pitävät treffi-iltojen järjestämisestä kotona. 'Meillä on biljardipeli. Asunnossani on biljardipöytä.”

Kun he tapasivat ensimmäisen kerran maaliskuussa 2018, Gaten alkoi jakaa kuvia Lizzystä sosiaalisessa mediassa. He eivät ole lakanneet osoittamasta rakkauttaan faneille aina koulutanssien osallistumisesta rannalla hengailuun.

'En voi uskoa, että olen ollut tämän kauniin tytön kanssa vuoden.' Maaliskuussa 2019 Gaten sanoi Instagramissa: 'Tuntuu kuin ensimmäiset treffimme olisivat eilen, mutta tuntuu myös siltä, ​​että siitä on kymmenen vuotta.' 'Ihailen sinua, enkä usko, että minulla on parempaa tapaa viettää viimeistä vuotta kuin sinun kanssasi.' Olen innoissani voidessani viettää enemmän aikaa kanssasi. 'Hyvää vuosipäivää, kultaseni', sanoin.

Lizzy ei ole yhtä aktiivinen sosiaalisessa mediassa kuin ennen, mutta se ei tarkoita, etteikö hän postailisi poikaystävänsä kanssa.

Kun he kaksi menivät yhdessä tanssiaisiin toukokuussa 2021, hän sanoi: 'En koskaan ajattele lukiota ajattelematta sinua.' 'Täytyy mennä tanssiaisiin tämän gooberin kanssa', Gaten kuvateksti. Broski, kiitos, että sain olla mukanasi. Palvon sinua.'

'Muokkaa: kameran laatu tässä kuvassa on todellakin moitteeton', hän sanoi pilkaten utuista kuvaa, jossa he pitävät kädestä.

Kenen kanssa Gaten Matarazzo seurustelee?

Kenen kanssa Gaten Matarazzo seurustelee

Gaten seurustelee tällä hetkellä Lizzy Yu , vanha luokkatoveri. He ovat pitkäaikaisessa suhteessa ja välittävät aidosti toisistaan.

Hän ja Lizzy ovat seurustelleet neljä vuotta ja juhlivat äskettäin neljän vuoden syntymäpäivää maaliskuussa 2022.

Lue myös: Kenen kanssa Joe Keery seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Ovatko Lizzy Yu ja Gaten Matarazzo edelleen yhdessä?

Gaten Matarazzo ja Lizzy Yu ovat edelleen suhteessa. Kesällä 2018 pari alkoi seurustella. Pari on pitänyt toisiaan kädestä siitä lähtien.

Lizzyn suosio nousi huimasti sen jälkeen, kun hän alkoi seurustella Matarazzon kanssa. Hän jakaa rutiininomaisesti kuvia itsestään ja kumppanistaan ​​mukavasta ajasta sosiaalisessa mediassa.

Yu ja Matarazzo ovat pysyneet tiukkasanaisina pitkän aikavälin tavoitteistaan. Nuori pari viihtyy parhaillaan yhdessä.

Gaten Matarazzon menneet suhteet ja tyttöystävät

Kenen kanssa Gaten Matarazzo seurustelee

Gaten Matarazzon aikaisemmat suhteet ja kumppanit ovat tuntemattomia. Vaikka on yleensä helppoa selvittää, kenen Gaten seurustelee, on vaikeampaa pitää kirjaa kaikista hänen kosketuksistaan, yhteyksistään ja eroistaan. Myös vuonna 2022 supertähdet hämmästyttävät meitä kyvyllään pitää henkilökohtaisen elämänsä piilossa.

Gaten Matarazzolla oli rajoitettu määrä deittailusuhteita. Hänellä ei ole lapsia. Gaten Matarazzo ei ole koskaan ollut naimisissa. Tutkimusten mukaan yli 40 % miehistä sanoo 'rakastan sinua' ensimmäistä kertaa puolisolleen parisuhteen ensimmäisen kuukauden aikana, vaikka miehet odottavat keskimäärin 90 päivää ja naiset keskimäärin 134 päivää.

Lue myös: Kenen kanssa Charlie Heaton seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

'Stranger Things' Näyttelijät Gaten Matarazzo Wiki/bio

Kenen kanssa Gaten Matarazzo seurustelee

Gaten Matarazzo syntyi 8. syyskuuta 2002 Connecticutissa. Hänen isänsä on italialainen, joten hänellä on jonkin verran italialaisia ​​syntyperää. Gaten Matarazzo Sr. ja Heather Matarazzo ovat hänen vanhempansa. Matarazzolla on vanhempi sisko Sabrina ja nuorempi veli Carmen, jotka ovat molemmat näyttelijöitä.

Matarazzo syntyi cleidokraniaalinen dysplasia, sairaus, joka vaikuttaa luun ja hampaiden muodostumiseen, mutta jolla ei ole vaikutusta kognitiiviseen kehitykseen. Hänen isovanhempansa omistavat Matarazzo'sin, pizzeria- ja jäätelöyrityksen Little Egg Harbor Townshipissa, New Jerseyssä, missä hän kasvoi.

Gaten meni Pinelands Regional High Schooliin Tuckertonissa, New Jerseyssä. Starlight Performing Arts Centerissä hän opiskeli myös ääntä. Matarazzo kilpaili Starpower Talent Competition Nationalsissa Uncasvillessä, Connecticutissa vuonna 2011 yhdeksänvuotiaana. Laulusoolollaan White Boy Summer hän sijoittui kolmanneksi.