Kenen kanssa Ferne Mccann seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Julkkis

WPR

Televisioruuduillamme nähdään Ferne McCannin First Time Mum -elokuvan kahdeksas tuotantokausi.

Tosi-tv-tähti McCannin tytär Sunday on havainnoiva dokumentti, joka on ollut ITV:ssä vuodesta 2017 lähtien.

Kuka on Ferne McCannin poikaystävä Lorri Haines, ja mitä fanit voivat odottaa First Time Mom -elokuvan uudelta kaudelta?

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää, on täällä.

Kuka on Ferne McCann?

Fern McCannin treffit

Kaukana Alice McCann teki nimensä ITVBe-tosi-showssa TOWIE, johon hän liittyi vuonna 2013 ja lähti vuonna 2016.

Hän sijoittui kolmannelle ITV:n I'm a Celebrity… Get Me Out of Here -sarjan 15. kaudella! vuonna 2015.

Hän alkoi esiintyä säännöllisesti Rylan Clarkin Channel 5 -chat-ohjelmassa Up Late with Rylan vuoden 2016 alussa, missä hän alkoi raportoida show-bisneksen maailmasta.

Kuvaaessaan Ferne McCann: First Time Mum -elokuvaa hän esiintyi E4:n Celebs Go Dating -elokuvassa helmikuussa 2017.

Kuka on Ferne McCannin poikaystävä Lorri Haines?

Fern McCannin treffit

Lorri Haines , 30-vuotias Dubaissa asuva kiinteistönvälittäjä, seurustelee tällä hetkellä Ferne McCannin kanssa. Lukuun ottamatta Instagram-valokuvaa siellä täällä, hän on yksityinen mies, jolla on nuori poika.

Instagram väittää olevansa myös yrittäjä ja osa-aikainen korujen valmistaja. Hänellä on suuri kokoelma Rolex-kelloja sekä Ferrari, joten hän on selvästi erittäin varakas.

Koska Lorri näyttää tulevan niin hyvin toimeen Fernen tyttären Sundayn kanssa, jonka huoltaja hän jakaa vangitun entisen poikaystävän Arthur Collinsin kanssa, näyttää siltä, ​​​​että Ferne on löytänyt 'täydellisen parinsa'.

Lue myös: Kenen kanssa Nia Long seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Tosi-tähden ystävät olivat innoissaan siitä, että hän vihdoin sai tarvitsemaansa hoitoa edellisen sydänsurunsa jälkeen. Lämpö-lehdelle puhuneen lähteen mukaan hänen tapaamansa miehet eivät ole olleet parhaita.

Hänen pelkonsa vahvistuivat, kun vanha video hänen uudesta poikaystävästään Lorrista näytti, että hän pitelee ketamiinipussia, joka oli 'tuhottanut Fernen', ja hän oli sotkeutunut huumeskandaaliin.

Ferne ja hänen uusi liekkinsä, joka on sittemmin pyytänyt anteeksi Instagram-tilillään, julkaisevat edelleen tarinoita yhdessä tileilleen, mikä viittaa siihen, että he ovat edelleen hyvissä väleissä.

Onko Lorri Hainesilla ja Ferne McCannilla suhde?

Fern McCannin treffit

Huhuista huolimatta, että pariskunta on kihloissa, he eivät ole vielä antaneet virallista ilmoitusta yhteisestä tulevaisuudestaan.

Uuden poikaystävänsä Lorin tapaamisen jälkeen hän on avannut Closerille tulevaisuudensuunnitelmistaan. Ajatus naimisiinmenosta on asia, jota mietin jatkuvasti.

Kun aloin seurustella, en ajatellut avioliittoa ollenkaan, mutta nyt kun olen tavannut jonkun, jonka kanssa todella haluan mennä naimisiin, harkitsen sitä.' Joku, jonka kanssa voin nähdä tulevaisuuden, on tullut elämääni.

Lue myös: Kenen kanssa Dani Dyer seurustelee? Sisäinen tarina hänen suhteestaan ​​Jarrod Boweniin!

Kuka on Ferne McCannin tyttären Arthur Collinsin isä?

Arthur Collins , sunnuntain isä, pidätettiin ja häntä syytettiin huhtikuussa 2017 happohyökkäyksestä Lontoon yökerhossa.

Itä-Lontoossa Mangle E8 -yökerhossa 2017 pääsiäisviikonloppuna tapahtuneen happohyökkäyksen seurauksena nyt 29-vuotias Collins istuu 20 vuoden vankeustuomiota.

Kaikkiaan 16 ihmistä loukkaantui kemiallisissa palovammoissa, joista kolme sokeutui tilapäisesti.

Collins, entinen liikemies ja rakennustelineet, oli seurustellut McCannin kanssa vuodesta 2016 lähtien ennen hyökkäystä ja Collinsin myöhempää vangitsemista.

Kun McCann oli ilmoittamassa julkisesti raskaudestaan ​​Collinsin kanssa, poliisin vetoomus paljasti, että heillä oli pidätysmääräys.

Entinen Only Way on Essex-tähti, joka oli juuri kertonut OK! Lehti, jonka mukaan he suunnittelivat muuttavansa yhteen ja menevänsä naimisiin hänen osallistumisensa hyökkäykseen, jätti hänet, kun paljastui, että hän oli ollut mukana.

McCann ilmoitti raskaudestaan ​​kaksi päivää pidätyksen jälkeen.

Muutaman viikon välein McCann tuo vaimonsa sunnuntain tapaamaan Collinsia vankilassa.

Milloin First Time Mum -sarjan uusi sarja on televisiossa?

Fern McCannin treffit

Fern McCann: Ensikertalainen äiti julkaistiin ITVBe:lle keskiviikkona 4. toukokuuta klo 21. kahdeksas kausi.

ITV Hubilla on tällä hetkellä ensi-ilta katsottavissa oleva jakso.

Tämän sarjan jaksojen lukumäärää ei tiedetä, mutta ne kaikki esitetään ITVBe:ssä samaan aikaan useiden viikkojen aikana.

ITV Hubin odotetaan julkaisevan jokaisen jakson pian sen jälkeen, kun ne on esitetty televisiossa.