Kenen kanssa Erik per Sullivan seurustelee? Kaikki suhdehistoria!

Treffit

WPR

Erik Per Sullivan, entinen amerikkalainen näyttelijä, syntyi 12. heinäkuuta 1991. Fox-televisiosarjassa Malcolm in the Middle hän näytteli Deweyta, Malcolmin nuoremman veljen keskimmäistä lasta Frankie Munizin vastapäätä.

Erik Per Sullivanin elämäkerta

Erik Per Sullivan, joka tunnetaan myös nimellä Erik Per Sullivan, syntyi perjantaina 12. heinäkuuta 1991 Worcesterissa, Massachusettsissa. Syövän horoskooppi hallitsee niitä, jotka ovat syntyneet 12. heinäkuuta. Vuohi on hänen vuoden eläin.

Erik Per Sullivan on amerikkalainen näyttelijä, joka tunnetaan parhaiten Deweyn, Malcolmin nuoremman veljen, roolista seitsemän vuotta kestäneessä Fox-televisiosarjassa Malcolm in the Middle.

Oikea nimi Erik Per Sullivan
Syntymäaika 12. heinäkuuta 1991
Ikä 31
Syntymäpaikka Worcester, Massachusetts, Yhdysvallat
Treffitila Yksittäinen
Tyttöystävä Ei käytössä
Korkeus 5′ 9 tuumaa (1,75 m)
Paino 110 lb (50 kg)
Etnisyys Valkoinen
Kansallisuus amerikkalainen
Hiusten väri Vaalean ruskea
Silmien väri Vaalean ruskea

Lapsena hän oli kiinnostunut monenlaisista asioista, mukaan lukien saksofonista ja Tae Kwon Dosta, jossa hänellä on musta vyö.

Lue lisää: Austin Butler-treffit: Ovatko Austin ja Kaia Gerber edelleen yhdessä?

Kenen kanssa Erik per Sullivan seurustelee?

Kenen kanssa Erik Per Sullivan seurustelee?

Tietomme osoittavat sen Erik Per Sullivan ei seurustele tällä hetkellä kenenkään kanssa.

12. heinäkuuta 1991 amerikkalainen TV-näyttelijä syntyi Worcesterissa, Massachusettsissa. Hänet tunnetaan parhaiten Deweyn, nuoremman veljen, roolista suositussa televisiosarjassa Malcolm in the Middle.

Suhteiden tila

Erik Per Sullivan ei ole seurustellut kenenkään kanssa vuoteen 2022 mennessä. Erik on 31-vuotias mies. CelebsCouplesin mukaan Erik Per Sullivanilla oli ainakin yksi aikaisempi suhde. Hän ei ole koskaan ollut naimisissa.

302 päivän kuluttua Erik Per Sullivan täyttää 32 vuotta. Katso FamousDetailsin luettelo 10 parhaasta Erik Per Sullivan -fakista.

Tietoja Erik per Sullivanin tyttöystävästä

Erik Per Sullivan ei seurustele tällä hetkellä kenenkään kanssa. Käyttäjämme tarkistaa faktat ja vahvistaa kaikki treffihistoriat. Treffitilastomme ja biosimme ovat luotettavia, koska käytämme suuren yleisön helposti saatavilla olevia tietoja.

Erik per Sullivan Dating -yhteensopivuus

Syöpä, jota hallitsee Kuu-planeetta, on Erik Per Sullivan. Härkä, Skorpioni ja Kalat ovat romanttisesti yhteensopivia syövän kanssa.

Kenen kanssa Erik Per Sullivan seurustelee?

Herkkyytensä vuoksi tämän merkin alla syntyneet ihmiset sitoutuvat tyypillisesti vain sellaisiin suhteisiin, jotka takaavat heidän emotionaalisen hyvinvointinsa. Oinas ja Vaaka ovat horoskooppimerkkejä, jotka toimivat parhaiten syövän treffeillä.

Vuohi on Erikin vuoden eläin. Tunnelmallinen, luova ja kiltti vuohi on horoskoopin kahdeksas eläin.

Kiinan eläinradan yhteensopivuusohjeiden mukaan vuohen merkin romanssin ja ystävyyden mahdollisuus on suurin hevosen, sian ja kanin merkeissä. Kun etsit seuraa, sinun tulee kuitenkin vältellä niitä, joilla on härän, rotan tai koiran merkkejä.

Kenen kanssa Erik per Sullivan on seurustellut?

Kuten useimmat kuuluisat ihmiset, Erik Per Sullivan yrittää pitää henkilökohtaisen ja romanttisen elämänsä salassa. Muista siis palata usein, sillä pidämme tämän sivun ajan tasalla viimeisimmistä deittailuhuhuista ja -uutisista.

Erik Per Sullivanin aiemmissa suhteissa on ainakin yksi tyttöystävä. Erik Per Sullivan ei ole koskaan ollut naimisissa. Daveigh Chase ja Erik Per Sullivan ovat olleet romanttisessa suhteessa (2009). Keräämme parhaillaan tietoja menneistä päivämääristä ja yhteyksistä.

Verkkotreffihistorian huhut Erik Per Sullivansista voivat olla hämmentäviä. Selvittää, kenen kanssa Erik Per Sullivan seurustelee, voi tehdä melko helposti, mutta kaikkien hänen yhteyksiensä, flingseihin ja eroihinsa pitäminen on vaikeampaa.

Kenen kanssa Erik Per Sullivan seurustelee?

Jokaisen julkkisten treffisivun ja suhteen aikajanan pitäminen ajan tasalla on vielä vaikeampaa. Kerro meille, jos huomaat Erik Per Sullivanista vanhentuneita tietoja.

Palkinnot ja tunnustukset

Erikin esiintyminen 'Malcolm keskellä' ansaitsi hänelle yhdeksän ehdokkuutta useisiin palkintoihin. Yhdessä työtovereidensa kanssa hän voitti Young Star -palkinnon vuonna 2000 parhaasta televisioyhtyeestä.

Hänet nimitettiin sitten vuonna 2001 Nuoren taiteilijan palkinnon saajaksi kategoriassa Paras yhtye TV-sarjassa (komedia tai draama), paras esitys TV-sarjassa (komedia tai draama) ja paras nuori näyttelijä, jonka ikä on alle kymmenen ikäinen. Hänet oli myös ehdolla Teen Choice Award -palkinnon saajaksi TV-sarjassa Choice Sidekick.

Vuonna 2002 hän jakoi ehdokkuuden parhaasta TV-sarjan yhtyeestä (komedia tai draama) ja parhaasta TV-sarjan esityksestä (komedia tai draama): Nuori näyttelijä, 10-vuotias nuori taiteilija -palkinto.

Kenen kanssa Erik Per Sullivan seurustelee?

Lue lisää: Seurusteleeko Bree Turner Justin Salimanin kanssa? Tiedä viimeisimmät päivitykset!

Hänet oli myös ehdolla Teen Choice Awardsin TV: Choice Sidekick -kategoriaan.

Erik oli ehdolla Teen Choice -palkinnon saajaksi TV: Choice Sidekick -elokuvassa vuonna 2003, ja hän ja hänen työtoverinsa voittivat jälleen Nuoren taiteilijan palkinnon parhaasta yhtyeestä tv-sarjassa (komedia tai draama).

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR