Kenen kanssa Eric Mabius seurustelee? Sisäinen tarina hänen suhteestaan ​​Ivy Shermaniin!

Julkkis

WPR

Eric Mabius syntyi 22. huhtikuuta 1971 Harrisburgissa, Pennsylvaniassa. ABC:n Ugly Bettyssä hän näytteli itsevarmaa Daniel Meadea. Hän oli myös näyttelijänä Showtimen The L Wordissa.

Ugly Betty -sarjassa hän näytteli America Ferreran näytön pomoa. Saatuaan lukiossa 'dramaattisimman pojan' tunnustuksen hän meni Sarah Lawrence Collegeen New Yorkiin opiskelemaan elokuvaa.

Hän on suositun elämäkertansa mukaan yksi menestyneimmistä TV-näyttelijöistä. Hän on yksi merkittävimmistä 22. huhtikuuta 1971 syntyneistä henkilöistä. Hän on yksi maailman rikkaimmista tv-näyttelijöistä, koska hän on syntynyt Pennsylvaniassa. Hän on myös suosituimpien tv-näyttelijöiden listalla. Eric Mabius on 48-vuotias tunnettu henkilö tietokannassamme.

Kenen kanssa Eric Mabius seurustelee?

Kenen Eric Mabius seurustelee

Eric Mabius on tällä hetkellä naimisissa Ivy Shermanin kanssa. Pari on ollut yhdessä yli 21 vuotta, 5 kuukautta ja 4 päivää, ja se alkoi seurustella vuonna 2001.

22. huhtikuuta 1971 amerikkalainen televisionäyttelijä syntyi Harrisburgissa Pennsylvaniassa. ABC:n Ugly Bettyssä hän näytteli itsevarmaa Daniel Meadea. Hän oli myös näyttelijänä Showtimen The L Wordissa.

Lue myös: Kenen kanssa Chloe Bailey seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Tietoja Suhteesta

Eric Mabiuksen vaimo on Ivy Sherman vuodesta 2022. He alkoivat seurustella vuonna 2001. Hän on Kaksoset, ja hän on moniselitteinen merkki. Syöpä, Neitsyt, Kauris ja Kalat ovat yhteensopivimpia merkkejä Härän kanssa, kun taas Leijona ja Vesimies ovat vähiten yhteensopivia merkkejä.

Eric Sherman on 51-vuotias, kun taas Ivy Sherman on N/A-vuotias. CelebsCouplesin mukaan Eric Mabiuksella oli ainakin yksi aikaisempi suhde. Hän ei ole koskaan ollut naimisissa ennen.

Ivy Sherman ja Eric Mabius ovat seurustelleet 21 vuotta, 5 kuukautta ja 4 päivää.

Kuinka Ivy Sherman ja Eric Mabius tulivat yhteen?

Kenen Eric Mabius seurustelee

Eric ja Ivy kasvoivat samalla alueella ja kävivät samaa koulua. He tapasivat ensimmäisen kerran terveyskasvatustunnilla. 'Jos joku olisi kertonut minulle, että menen naimisiin lukiolaisen kanssa, olisin kertonut heille, että he ovat hulluja', Eric Mabius kertoi kerran yhdysvaltalaiselle lehdelle.

Eric Mabius meni naimisiin Ivy Shermanin kanssa. Pari aloitti seurustelun vuonna 2001 ja meni naimisiin vuonna 2006. He menivät naimisiin kauniissa seremoniassa perheensä, ystäviensä ja rakkaidensa edessä.

Ivy Sherman ja Eric Sherman ovat olleet naimisissa viisitoista vuotta ilman huhuja avioerosta tai muusta vastaavasta. Heillä on vahva, rakastava perhe, johon kuuluu kaksi ihanaa pientä poikaa.

Lue myös: Kenen kanssa Adam Demos seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Eric Mabius & Ivy Shermanin avioliitto ja elämä siitä

Toisin kuin monet muut parit viihdemaailmassa, Eric Mabiusilla ja Ivy Shermanilla on ollut pitkät ja onnelliset avioliitot. Kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla he ovat pitäneet henkilökohtaisen elämänsä ja avioliittonsa poissa valokeilasta ja kameroista.

Kenen Eric Mabius seurustelee

Pariskunta asuu Topangassa, Kaliforniassa, talossa, josta on vuoristo- ja merinäkymät edestä ja takaa. Talossa on viisi makuuhuonetta, kolme kylpyhuonetta, uima-allas ja cabana. Heillä on lemmikkeinä koira ja kolme pupua. Perheen takapihalla Eric hoitaa hedelmätarhaa.

Talo sijaitsee suurella tontilla, jossa on noin 50-60 puuta. Eric nauttii lialla leikkimisestä ja hedelmien ja vihannesten tuottamisesta. He käyttävät puutarhan persikoita piirakoiden ja jäätelön valmistamiseen.

Eric teki ammattielokuvadebyyttinsä vuonna 1995 itsenäisen synkän komedian Welcome to the Dollhouse -elokuvalla. Hän nousi kuuluisuuteen Daniel Meadena ABC-komediassa 'Ugly Betty'.

Hän on esiintynyt useissa elokuvissa, mukaan lukien Cruel Intentions, Resident Evil ja muut. Hän on ollut Showtime-sarjassa The L Word sekä useissa muissa televisiotuotannoissa.

Ivy Shermanin aviomies kuului US Luge -joukkueeseen 1980-luvulla ja valittiin yhdeksi joukkueen kunniakapteeniksi vuoden 2010 olympialaisiin. Vuonna 2008 Eric esiintyi elokuvassa Will. i.amin ”We Are the Ones”, Barack Obamaa kannattava musiikkivideo.

Eric nauttii ajan viettämisestä kahden poikansa kanssa ja pyrkii pysymään mahdollisimman lähellä heitä. Hän viettää paljon aikaa ulkona.

Eräässä artikkelissa hän sanoi, että hän ihailee Topanga-kotinsa päämakuuhuonetta. Siinä on takka ja parveke, jolta on näköala merelle. Neljän hengen perhe viihtyy yhdessä.

Ivy Sherman ei ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Kuten näyttää siltä, ​​hän pitää parempana ja pitää henkilökohtaisena elämänsä yksityisenä. Ericillä taas on Instagram-tili, jolle hän jakaa ajoittain kuvia.

Lue myös: Kenen kanssa Allison Stokke seurustelee? Sisäinen tarina hänen suhteestaan ​​Rickie Fowleriin!

Kenen Eric Mabius on seurustellut?

Kenen Eric Mabius seurustelee

Eric Mabius, kuten muutkin julkkikset, haluaa pitää henkilökohtaisen ja rakkauselämänsä yksityisenä, joten palaa usein, kun päivitämme tälle sivulle uusia treffiuutisia ja spekulaatioita.

Eric Mabiuksen vaimot: Ennen Ivy Sherman , hänellä oli ainakin yksi suhde. Eric Mabius ei ole koskaan ollut naimisissa. Keräämme parhaillaan tietoa aikaisemmista päivämääristä ja yhteyksistä.

Verkkotreffiraportit Eric Mabiussin historiasta voivat olla ristiriitaisia. On melko helppoa saada selville, kuka seurustelee Eric Mabiuksen kanssa, mutta hänen näkemyksensä, yhteydenottojensa ja erojensa pitäminen on vaikeampaa. On vielä vaikeampaa seurata jokaista julkkisten treffisivustoa ja suhdehistoriaa.