Kenen kanssa Demi Lovato seurustelee? Tarkista tästä saadaksesi lisätietoja hänen henkilökohtaisesta elämästään!

Treffit

WPR

Demetria Devonne Lovato, yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä, näyttelijä ja hyväntekijä, syntyi 20. elokuuta 1992. Lovato esiintyi ensimmäisen kerran Barney & Friends -elokuvassa (2002–2004), mutta hänen roolinsa televisioelokuvissa Camp Rock (2008) ja Camp. Rock 2: The Final Jam auttoi häntä saamaan lisää mainetta (2010).

'This Is Me', kappale, jonka Lovato ja Joe Jonas lauloivat yhdessä, esiintyi ensimmäisessä Camp Rock -elokuvassa. Billboard Hot 100 sisällytti tämän kappaleen sen suosion vuoksi.

'Substance'-laulaja ja -säveltäjä joutui oppimaan kantapään kautta, että itsensä rakastaminen oli avain terveisiin ihmissuhteisiin, kun hän oli teini-ikäinen Disneyn Sonny With a Chance -elokuvassa ja hänestä tuli täysi megatähti valokeilassa.

Hänen tuolloin pisin suhde oli hänen vuoden 2017 dokumenttinsa aiheena Demi Lovato : Simply Complicated, jossa tarkasteltiin myös oppitunteja, joita hän siitä oppi.

Olen havainnut, että salaisuudet ovat epäterveellisiä, opettelen puhumaan sen sijaan, että olisin hiljaa, seksi on normaalia, rakkaus on elintärkeää, suru on väistämätöntä ja yksinäisyys on kauheaa 'Hän puhui. ”Olen ymmärtänyt, että onnen salaisuus on kertoa totuus ja hyväksyä, että aina ei välttämättä ole ratkaisua.

Aiheeseen liittyvä: Lili Reinhartin treffit: Hänen Coachella-ilmeensä herättää deittailuhuhuja Spencer Nevillen kanssa

Mitä pronomineja Demi Lovato käyttää?

Hän/hän ja he/he ovat Lovaton suosimia pronomineja, hän sanoi kesällä 2022. Lovato väitti olevansa ei-binäärinen ja vain suosi heidän/heidän pronomineja vuosi sitten.

Katso tämä postaus Instagramissa

Demi Lovaton (@ddlovato) jakama viesti

Hän sanoi Spout-podcastissa: 'Viime vuonna energiani oli tasapainossa mies- ja naisenergiassani. Olen niin liukas ihminen sukupuoleni, seksuaalisuuteni, musiikini ja luovuuteni suhteen. Lovato myönsi aiemmin, että hän pitää itseään panseksuaalina.

The Joe Rogan Experiencessa hän väitti: 'Olen nyt niin nestemäinen, ja osa syy siihen, miksi olen niin nestemäinen, on se, että olin erittäin sulkeutunut. 'Kuulin jonkun leimaavan LGBTQIA+ -yhteisön kirjemafiaksi. Olen iloinen saadessani olla aakkosmafian jäsen.'

Onko Demi Lovato sinkku?

Näyttää siltä, ​​​​että Lovato saattaa olla pois markkinoilta elokuussa 2022. PEOPLElle puhuneen lähteen mukaan Lovatolla on uusi rakastaja, ja he pitävät asiat hienovaraisina.

Katso tämä postaus Instagramissa

Demi Lovaton (@ddlovato) jakama viesti

Sisäpiiriläisen mukaan tämä liitto 'Se on erittäin tyytyväinen ja terve suhde. Hän on todella kiltti kaveri.' Sen lisäksi, että hän on muusikko, onnen miehen henkilöllisyys on tuntematon.

Onko Demi Lovatolla miestä?

Lovato ei ole koskaan ollut naimisissa eikä hänellä ole miestä. Kuitenkin nopean romanssin jälkeen hän oli hetken kihloissa näyttelijän kanssa Max Ehrich vuoden 2020 alussa.

Heidän suhteensa julkistettiin virallisesti kuitenkin vasta maaliskuussa 2020. Pari vietti suurimman osan COVID-19-pandemian sulkemisesta yhdessä, ja heinäkuussa he ilmoittivat kihlauksesta.

kuka demi lovato seurustelee

Ehrich kosi Lovatoa Instagram-viestissä, joka on sittemmin poistettu, ja Lovato lisäsi: 'En voi kuvailla sitä jollekulle, joka ei ole ollut paikalla, mutta onneksi sinäkin kävit.

(Paitsi vanhempani) En ole koskaan tuntenut olevani kenenkään rakastama niin ehdoitta elämässäni. Et ole koskaan pakottanut minua olemaan mitään muuta kuin se, joka olen. Ja inspiroit minua pyrkimään olemaan paras itseni.

Aiheeseen liittyvä: Kenen Chantel seurustelee nyt? Onko Chantel Everettin huhuttu seurustelevan toisen tosi-tv-tähden kanssa?

Mitä tapahtui Max Ehrichille ja Demi Lovatolle?

Ehrich ja Lovato erosivat pian kihlauksen jälkeen. Pari erosi syyskuussa 2020, ja Ehrich väitti saaneensa tiedon kihlasuhteensa hajoamisesta sanomalehden kautta.

Päiviä myöhemmin Lovato julkaisi kappaleen nimeltä 'Onko vielä minua' joka sai inspiraationsa erosta sen jälkeen, kun häntä lähellä olevat lähteet kielsivät sen. Lovato tunnusti maaliskuussa 2021, että hän uhmasi intuitiota päättäessään kihloihin Ehrichin kanssa.

kuka demi lovato seurustelee

'Kuinka voin enää koskaan luottaa? Minulla ei ollut ketään muuta syyttää kuin itseäni, koska olin jättänyt huomioimatta intuitioni kaikista ilmestyneistä varoitusmerkeistä. ”Hän puhui Glamourin kanssa.

'Sydämessäni sanoin kuitenkin: 'B**ch, sinun olisi pitänyt luottaa itseesi.' Et olisi joutunut tähän tilanteeseen, jos olisit luottanut itseesi.

Vaikka hän oli oppinut läksynsä, hän ei eristänyt itseään. ”Sydämeni on melko haavoittuvainen. Kuuntelen kovasti sisuani, enkä tarkoita sitä, että rajani tai vartiokykyni olisivat kunnossa', hän huomautti. Se tarkoittaa vain sitä, että silmäni ovat auki leveämmäksi ja korvani ovat hieman pirteämpiä.

Demi Lovaton nettoarvo

Nettovarallisuus: 40 miljoonaa dollaria
Syntymäaika:20. elokuuta 1992 (29 vuotta vanha)
Korkeus:5 jalkaa 3 tuumaa (1,61 m)
Ammatti:Näyttelijä, muusikko, tanssija, tv-persoonallisuus, laulaja-lauluntekijä
Kansallisuus:Yhdysvallat

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR