Kenen kanssa David Dobrik seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Julkkis

WPR

David Dobrikin fanit ovat päivä päivältä yhä vakuuttuneempia siitä, että hänellä ja hänen pitkäaikaisella avustajallaan ja ystävällään Natalie Mariduenalla on laiton suhde YouTubessa. Heidän sosiaalisen median tilinsä ovat täynnä pariskuvia, mutta raporttien mukaan kaikki on huijausta.

Avioeroilmoituksensa jälkeen kesäkuussa 2019 David sanoi elokuussa annetussa haastattelussa olevansa 'supersinkku' (sitä myöhemmin). Uusi suhde oli kauimpana hänen mielestään. Keitä ovat nämä entiset tyttöystävät, joiden kanssa hän ei enää mene ulos? Tässä on nopea yhteenveto siitä, mitä sinun tarvitsee tietää.

Keitä ovat David Dobrikin entiset tyttöystävät?

David Dobrik Treffit

David on koskaan ollut romanttisessa suhteessa toisen YouTube-käyttäjän kanssa, Liza Koshy . Kaksi vuotta sen jälkeen, kun he tapasivat Vinellä, entinen pariskunta päätti lopettaa sen kiireisten aikataulujensa vuoksi. Kuusi kuukautta tapahtuman jälkeen he tekivät tunnepitoisen videon ilmoittaakseen erostaan.

Se oli Liza, joka aloitti eron, David sanoi tuolloin. Koska olemme olleet niin kiireisiä, hän ajatteli, että olimme kaukana toisistamme.' Vaikka en mieluummin myöntäisi sitä, minä tunsin samalla tavalla.'

Lizan mielipide oli, että ”meistä tuntui, että eläisimme erillistä elämää, mutta kumpikaan meistä ei kyennyt hyväksymään sitä… Alussa emme halunneet kertoa kenellekään, koska olimme niin raivoissamme siitä, että olimme [etä] . Eromme oli seurausta mistään, jota emme tehneet toisillemme. Parhaista ponnisteluistamme huolimatta meillä on vielä pitkä matka kuljettavana.'

Puolitoista vuotta eron jälkeen David myönsi, että he tapaavat edelleen. Viimeksi kun näin hänet, näin hänen kävelevän kadulla', hän kertoi J-14:lle toukokuussa 2019. Olemme kaksi erittäin läheisiä.' Luulen, että olemme parhaita ystäviä. Juuri sitä olin hakemassa. Hyviä uutisia: Se ei ole vielä epämiellyttävä.

Lue myös: Kenen kanssa Eiza González seurustelee? Katso hänen nykyinen poikaystävänsä, treffit ja rakkauselämä

Vuonna 2019 David meni naimisiin koomikko Jason Nashin äidin kanssa.

Hän solmi solmun pitkäaikaisen tyttöystävänsä Lorraine Nashin läsnäollessa seuraten Jasonin vihjailua, jonka mukaan David ei koskaan saisi ex-vaimoa, koska kukaan ei haluaisi viettää koko elämäänsä hänen kanssaan.

”Lähiystäväni sanoi minulle, etten koskaan löydä kumppania ja menisi naimisiin. ”Siksi lensin hänen äitinsä luokse ja menin naimisiin hänen kanssaan juuri silloin”, David twiittasi toukokuussa. Sama ystävä on nyt tytärpuoleni”, hän sanoo. Tapahtuipa mitä tahansa, 'todellinen rakkaus voittaa aina'.

David Dobrik Treffit

Suhde kesti vain kuukauden. Uutiset, että Lorraine ja minä emme ole enää yhdessä, särkyvät sydämeni. Parasta on kaikki, mitä voin sanoa hänelle. 'Kun kaksi nuorta rakastuvat, he ryntäävät asioihin', David kiusoi Twitterissä. 'Tällä hetkellä pyydämme sinua kunnioittamaan yksityisyyttämme.'

Liza oli ompelemassa koko jutun päällä. Ollakseni rehellinen, he todennäköisesti tekevät mitä tahansa vlogin hyväksi', sanoi eräs tarkkailija. Vuosi sitten hän kertoi Accessille: 'Heillä on hauskaa ja nautin sen katsomisesta.'

David lupaa kertoa tilaajille, jos Nataliesta tulee hänen tyttöystävänsä.

David Dobrik Treffit

Kyllä, lukiokaverit julkaisivat yhdessä joulukortin, mutta on selvää, että he nauttivat fanien pilkkaamisesta. Joulukuussa David kertoi Clevver Newsille: 'En todellakaan seurustele Nataliella. 'Monet ihmiset ystäväryhmässäni ovat pettyneitä siihen, ettei kukaan ryhmässämme näe [häntä] romanttisesti.

Hänen mukaansa hän on vain läheinen ystäväni. Mitä tulee siihen, seurustelemmeko vai emme, pelkään, että minulla ei ole aavistustakaan.

Hän ei aio seurustella uudelleen lähiaikoina huolimatta siitä, että hänen avioeronsa saatiin päätökseen marraskuussa. Ehkä neljän tai viiden vuoden päästä. Silloin kuvittelen palaavani', hän sanoi J-14:lle. 'Voin kertoa totuuden tai sitten sepittää.' 'En ole varma', vastasin.

Lue myös: Seurustelevatko Jordan Wiseley ja Nia Moore? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Kenen kanssa Natalie seurustelee nyt?

Kun Natalie Mordovtseva ilmestyi 90 Day: The Single Life -elokuvassa, hän aloitti uuden suhteen Johnny Vancen kanssa.

Natalie Mariduena työskenteli David Dobrikin assistenttina ennen kuin hän erosi yrityksestä vuonna 2012. Dispo on amerikkalainen valokuvienjakosovellus, joka on sittemmin eronnut tehtävästään. Natalie Mariduena kuitenkin tukee edelleen Davidia läheisenä ystävänä syytöksistä huolimatta.