Kenen kanssa Dale Moss seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Julkkis

WPR

Hän on entinen amerikkalaisen jalkapallon laajavastaanotin ja tosi-tv-tähti Dale Moss (s. 24. syyskuuta 1988). Hän oli South Dakota State Jackrabbits -jalkapallojoukkueen jäsen yliopistossa. National Football Leaguen (NFL) Green Bay Packers, Tampa Bay Buccaneers, Chicago Bears ja Carolina Panthers olivat kaikki saaneet hänet harjoitusjoukkueisiinsa kesän aikana. Vuonna 2014 hän liittyi Los Angeles Kiss of the Arena Football League (AFL) -joukkueeseen. ABC:n The Bachelorette -sarjan 16. kaudella, jossa esiintyi Clare Crawley, hän oli yksi voittajista.

Aikainen elämä

Dale Mossin treffit

Neljän sisaruksen kanssa, Moss varttui Brandonissa Etelä-Dakotassa, missä hän kävi Brandon High Schoolia. Hän on rotujenvälisen avioliiton poika, Delores ja Dale Sr. Moss Rodgers, Johnny Rodgersin veljenpoika, vuoden 1972 Heisman Trophy -voittaja, oli kolmen urheilun tähti Brandon Valley High Schoolissa.

Moss opiskeli kuluttaja-asioita ja yritystaloutta South Dakota State Universityssä. Etelä-Dakotan osavaltiossa hän kuului koripallo- ja jalkapallojoukkueisiin neljän vuoden ajan.

Lue myös: Kenen kanssa Victoria Pedretti seurustelee? Sisäinen tarina hänen suhteestaan ​​Dylan Arnoldiin!

Hämmentynyt ja hämmentynyt Dale Moss on tapaillut satunnaisesti Florencia Galarzaa Clare Crawleyn eron jälkeen.

Dale Mossin treffit

Tuore kipinä Firenze Galarza on Dale Mossin uusi rakkauskohde neljä kuukautta sen jälkeen, kun hän erosi entisestä morsiamestaan ​​Clare Crawleystä.

Us Weeklyn mukaan 33-vuotias Bachelorette-aluna ja malli seurustelevat lähteen mukaan 'erittäin epävirallisella' tavalla. Virallisesti he eivät ole alkaneet tavata toisiaan.

New Yorkissa aiemmin tässä kuussa Etelä-Dakotalainen ja jalkapallotähti havaittiin kävelemässä yhdessä. Sivun kuudennessa otoksessa Galarza piti Mossin kädestä, kun he menivät ostoksille.

Lue myös: Seurustelevatko Kate Moss ja Johnny Depp? Täydelliset tiedot täältä!

Aiemman yhdistymisen jälkeen entinen NFL-pelaaja ja Crawley 40-vuotias lopetti suhteensa syyskuussa 2021. Vuonna 2020 esitellyn The Bacheloretten kausi 16 toi heidät yhteen. Heidän viimeisessä jaksossaan kampaaja erosi tunnetusti ABC-sarjasta kaatuttuaan Mossiin.

Tammikuussa 2021 Us julkisti uutisen, että pariskunta oli sytyttänyt romanssinsa uudelleen kuukautta myöhemmin. 'He ovat kihloissa, mutta he työskentelevät edelleen vakaan suhteen kehittämiseksi', lähde väitti heinäkuussa 2021. He eivät kuitenkaan ole ryhtyneet järjestämään häitä. Heillä ei ole kiirettä naimisiin.'

Dale Mossin treffit

Seitsemän kuukauden kuluttua pari erosi lopullisesti. Heidän oli 'parempi erota tällä hetkellä', sisäpiiriläinen kertoi Usille tuolloin. 'He ovat aina olemassa toisilleen, tukevat ja rakastavat toisiaan tapahtuipa mitä tahansa.'

Bachelor Winter Gamesin alumnien mukaan hän ei noudattanut hänelle antamiaan sitoumuksia lokakuussa 2021. Jossain vaiheessa podcastia hän tunnustaa uskoneensa mahdolliseen kosijaan, että hän oli se, joka hän väitti olevansa ja että hän pitäisi sanansa, kun hän laskeutui polvilleen. Haluamme tulla rakastetuksi niin kuin haluamme rakastetuiksi on vaikea käsittää, kun sitä ei palauteta tai sitä ei tehdä samassa määrin tai samalla tavalla.

Jeff Dye, 38-vuotias koomikko, on sittemmin yhdistetty Crawleyyn, vaikka hän myöhemmin kertoi meille, että he eivät olleet vakavassa suhteessa. Marraskuussa 2021 annetussa haastattelussa hän sanoi: 'Tapasin Claren ja hän on fantastinen, mutta jos jonkun viereen istuminen Lakers-ottelussa tarkoittaa, että seurustelen jonkun kanssa, luulen, että minulla ja ystäväni Richardilla on ollut suhde vuosia.'

Bachelor in Paradise alum ja edellinen kosija Blake Monar havaittiin yhdessä aiemmin tässä kuussa. Crawleyn Bachelorette-kauden toisella viikolla 31-vuotias entinen baseball-pelaaja putosi.

Liiketoiminnassa tulin pois upeimmista muistoista! Hänen Instagram-tililleen julkaistiin video hänen ajastaan ​​Indyssä ja kuvateksti: 'Indy, olit todella ihana ja juuri sitä, mitä henkeni tarvitsi.' Nauhalla oli video hänen käymisestä ostoksilla ja keilailussa Monarin kanssa.