Kenen kanssa Cynthia Daniel seurustelee? Sisäinen tarina hänen suhteestaan ​​Cole Hauserin kanssa!

Julkkis

WPR

Cynthia Lynn Daniel (s. 17. maaliskuuta 1976) on valokuvaaja ja entinen näyttelijä Yhdysvalloista. Hänet tunnetaan parhaiten roolistaan ​​Elizabeth Wakefieldinä 1990-luvun syndikoidussa teinidraamassa Sweet Valley High. Hän on näyttelijä Brittany Danielin kaksoissisko.

Aikainen elämä

Cynthia on viisi minuuttia nuorempi kuin kaksoissisarensa Brittany, joka syntyi Gainesvillessä, Floridassa. Brad, heidän vanhempi veljensä, on heidän ainoa sisaruksensa. Carol ja Charlton B. Daniel, Jr. ovat heidän vanhempansa (jotka kuolivat syöpään vuonna 2008). Cynthia sai Homecoming Queen -tittelin lukiossaan.

Tytöt aloittivat mallintyön 11-vuotiaana ja solmivat sopimuksen Ford Agencylle, jossa he esiintyivät YM- ja Sassy-lehdissä. Heidät tunnettiin myös Doublemint-kaksosina Doublemint-kumien mainoksissa.

Ura

Cynthia Daniel treffit

Vuoden 1987 The New Leave It to Beaver -sarjan jaksossa molemmat kaksoset debytoivat televisiossa. Daniel valittiin Elizabeth Wakefieldiksi televisiosarjassa Sweet Valley High vuonna 1994, joka perustui Francine Pascalin romaanisarjaan (hänen sisarensa Brittany näytteli Elizabethin kaksosta, Jessica Wakefieldiä). Tytöt tekivät elokuvadebyyttinsä vuoden 1995 draamassa The Basketball Diaries Sweet Valley Highin aikana.

Daniel jätti näyttelemisen ja aloitti valokuvauksen sen jälkeen, kun Sweet Valley High peruttiin vuonna 1997. Hän on esiintynyt sen jälkeen vain yhdessä jaksossa That 80s Showssa, vuonna 2002 jaksossa kaksoissisar Brittanyn kanssa. Hän ja Brittany näyttelivät yhdessä Cheaper By The Dozenin vuoden 2022 versiossa, joka oli hänen ensimmäinen esiintymisensä sitten vuoden 2002.

Lue myös: Kenen kanssa Judah Lewis seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Cynthia Daniel Aviomies: Cole Hauser

Cynthia Daniel treffit

Tietojemme mukaan 46-vuotias amerikkalainen näyttelijä on nyt naimisissa Cole Hauser . Cynthia Daniel pitää matalaa profiilia henkilökohtaisen elämänsä paljastamisessa ja haluaa pysyä poissa valokeilasta.

Emme voi koskaan olla varmoja Cynthia Danielsin aviomiehistä ja aiemmista suhteista, koska heidän yksityiskohdat ovat erilaisia. Varmistaaksemme, että treffitietomme ja tilastomme ovat luotettavia, hyödynnämme useita online-lähteitä, kuten DatingRumor.com ja muita julkisesti saatavilla olevia tietoja.

Tavoitteemme on pitää treffitietomme oikein ja ajan tasalla. Tämä sivu on viimeksi päivitetty kesäkuussa 2022 uusimmilla treffiuutisilla ja tiedoilla. Lähetä meille sähköpostia, jos tiedät tuoretta tietoa Cynthia Danielin nykyisestä suhteesta.

Lue myös: Kenen kanssa Erik Per Sullivan seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Cynthia Danielin seurusteluhistoria

Cynthia Daniel treffit

Cynthia Daniel oli mukana ainakin yhdessä romanttisessa suhteessa. Cynthia Danielin aikaisemmat suhteet ja kumppanit ovat tuntemattomia. Cynthian tapaamisen saaminen selville on yleensä yksinkertaista, mutta kaikkien hänen näkemyksiensä, yhteyksiensä ja erojensa seuraaminen on vaikeampaa. Jopa vuonna 2022 julkkikset hämmästyttävät meitä salaisuudella, jolla he suojelevat henkilökohtaista elämäänsä.

Cynthia Daniel ei ole koskaan ollut naimisissa. Tutkimusten mukaan yli 40 % miehistä sanoo 'rakastan sinua' ensimmäisen kerran puolisolleen ensimmäisen parisuhteen kuukauden aikana, mutta miehet odottavat keskimäärin 90 päivää, kun taas naiset keskimäärin 134 päivää. Hän on kolmen lapsen äiti.