Kenen kanssa Chris Martin seurustelee? Dakota Johnson jakaa epätavallisia yksityiskohtia suhteestaan ​​Chris Martinin kanssa!

Treffit

WPR

Christopher Anthony John Martin, englantilainen laulaja-lauluntekijä ja muusikko, syntyi 2. maaliskuuta 1977. Hänet tunnetaan parhaiten vokalistina, rytmikitaristina, pianistina ja rock-yhtye Coldplayn perustajana.

Hän osallistui University College Londoniin käytyään Exeterissä Devonissa, ja siellä yhdessä luokkatovereidensa Jonny Bucklandin, Guy Berrymanin ja Will Championin kanssa hän perusti Starfish-yhtyeen.

Yksityiselämä

Martinin ennustettu nettovarallisuus on 132 miljoonaa puntaa The Timesin toukokuussa 2022 julkaiseman raportin mukaan. Martin myönsi kärsineensä tinnitusta nuorena aikuisena Daily Mirrorin haastattelussa vuonna 2012, mutta hän väitti huomanneensa oireet jo nuorena 'kuunnellessaan kovaa musiikkia'.

kuka seurustelee chris martin

Martin on niin painostanut bänditoverinsa käyttämään erikoistuneita korvamonitoreita tai erittäin suodatettuja korvatulppia toimiessaan ennaltaehkäisevänä varotoimenpiteenä. Samoin hän on kehottanut lapsiaan tuomaan kuulolaitteita konsertteihin.

Martin on tehnyt yhteistyötä Royal National Institute for Deaf People -instituutin kanssa edistääkseen tietoisuutta kuulon heikkenemisestä. PETA kruunasi Martinin maailman seksikkäimmäksi kasvissyöjäksi vuonna 2005. Kuitenkin hänen eronsa jälkeen Gwyneth Paltrow , hän alkoi syödä lihaa uudelleen.

Aiheeseen liittyvä: Seurustelevatko Kofi Siriboe ja Bianca Lawson? Selitetty!

Martin on Exeter Cityn kannattaja

Hän on myös kaksikätinen. Martinin entinen luokkatoveri löysi kasetin helmikuussa 2020. Se sisälsi 12-vuotiaan Martinin Exeterin katedraalikoulusta sävellyksen 'Electric Thunder', joka kesti kolme minuuttia.

kuka seurustelee chris martin

Martin soitti koskettimia, kun muut oppilaat ryhmässä nimeltä Grandisson Yhtye esiintyi radalla. Huutokaupassa kasetin arvioitiin noutavan 600 puntaa. Jay-Z ja Beyoncé ovat hyviä ystäviä Martinin kanssa.

Aikainen elämä

Martin, vanhin viidestä lapsesta, syntyi 2. maaliskuuta 1977 Exeterissä, Devonissa, Englannissa. Hänen äitinsä Alison Martin on zimbabwelainen musiikinopettaja, ja hänen isänsä Anthony John Martin on eläkkeellä oleva laillistettu kirjanpitäjä Whitestone Housesta Exeteristä.

John BesleyMartin CBE, hänen isoisänsä, perusti Martin's of Exeterin, perheomisteisen asuntovaunu- ja matkailuautojen myyntiyhtiön, vuonna 1929. (yli sheriffi, myös Exeterin pormestari vuonna 1968).

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Chris Martin (koomikko) (@chrismcomedy)

Vuonna 1999 hänen isänsä myi sen entiselle työntekijälle. Martinin isoisoisoisä oli William Willett, joka edisti ja vahvisti kesäaikaa tunnustetuksi käytännöksi. Elisabeth Jane, John Besley Martinin isänpuoleinen täti, naim.

Julian George Winston Sandys , konservatiivinen poliitikko ja Winston Churchillin tyttären Diana Churchillin ja Duncan Sandysin jälkeläinen. Hänen isän puoleinen setänsä on konservatiivinen poliitikko David Martin.

Aiheeseen liittyvä: Jake Paulin treffit: kenen kanssa se YouTuber seurustelee?

Milloin he alkoivat seurustella?

Chris Martin Coldplaysta ja Dakota Johnson ovat seurustelleet vuodesta 2017, mutta he eivät puhu siitä paljon julkisesti. Johnson tarjosi lukijoille pienen katsauksen pariskunnan kotielämään torstaina Elle UK -lehden haastattelussa.

Olemme seurustelleet jonkin aikaa, ja vaikka käymme joskus ulkona, hän lisäsi: 'Teemme molemmat niin kovasti töitä, että on ihanaa pysyä kotona ja olla kodikas ja yksityinen.' 'Suurin osa juhlimisesta tapahtuu asunnossani.'

kuka seurustelee chris martin

Malibu talo maksaa 12,5 miljoonaa dollaria pariskunta asui äskettäin, ja he muuttivat tämän vuoden tammikuussa. Yli 5 338 neliömetrin kokoisessa kodissa on kuusi makuuhuonetta ja yhdeksän kylpyhuonetta.

Johnsonin mukaan hän pysyy mieluummin kotona. Hänellä on usein vaativa työaikataulu, joten vaikka hänestä joskus tuntuu, että hänen 'pitäisi olla hieman närkästynyt' perjantai-iltana, hän pitää 'teen juomista ja television katsomista houkuttelevana'.

Tottumuksistaan ​​hän kommentoi: 'Tunnen itseni sekä 48- että 26-vuotiaiksi.' 'Olen kokenut paljon elämää. Luulen, että tunnen itseni vanhemmaksi, koska elin paljon elämää nuorempana.

Pariskunta ei ole tunnustanut joulukuussa 2020 alkaneita huhuja heidän olevan salaa kihloissa.

Lontoon Shepherd’s Bush Empiren lavalla lokakuussa Martin kertoi tyttöystävästään ja omisti laulunsa. 'Minun universumini' Johnsonille.

Bändi alkoi soittaa, ja hän sanoi: 'Tämä on minun universumistani, ja hän on täällä.' K-Pop-ryhmä BTS osallistui kappaleen säveltämiseen.

Peoplen mukaan Johnsonin ja Martinin entinen vaimo Gwyneth Paltrow tulevat hyvin toimeen ja viettävät usein aikaa yhdessä. Vuonna 2020 Paltrow ilmoitti Harper's Bazaarille, että hän 'rakastaa' Johnsonia.

Paltrow sanoo hänestä: 'Ihailen häntä todella.' ”Joka kerta, kun alan tuntea oloni epäröiväksi tai epävarmaksi, ajattelen välittömästi et-merkkiä: mitä muuta voit tuoda sisään? Johonkin sellaiseen nojaamisessa on niin paljon mehua.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR