Kenen kanssa Cara Delevingne seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää, on täällä!

Julkkis

WPR

Cara Delevingnen ihailijat ovat olleet uteliaita hänen henkilökohtaisesta elämästään siitä lähtien, kun hän tuli kuuluisaksi. Jaden Smithin asiat näyttävät paranevan helmikuussa 2021. Caran ja Jadenin epäiltiin seurustelevan, kun Daily Mail julkaisi kuvia heistä suutelemassa suuren kukka-asetelman takana. Emme ole varmoja, mitä näille kahdelle tapahtuu, mutta kannustamme heidän menestyvän suhteensa.

Malli on liitetty lukuisiin tunnettuihin hahmoihin vuosien varrella! Päätimme tutkia jokaista hänen suhdettaan, koska hänet on liitetty joihinkin Hollywoodin suurimpiin nimiin, kuten Miley Cyrus , Ashley Benson, Harry Styles ja muut.

Seurustelevatko Jaden Smith ja Cara Delevingne?

22-vuotias näyttelijä/muusikko ja 28-vuotias supermalliksi tullut näyttelijä olivat pitkäaikaisia ​​ystäviä ennen tapaamista. Ennen kuin he yhtyivät Life In A Year -dokumenttiin vuonna 2010, he eivät olleet koskaan ruokkineet suhdehuhuja koko yhteisen aikansa.

Lehdistötiedote, jotka yhdistävät nämä kaksi, eivät olleet yllättäviä, sillä mies- ja naistähtien liittämisen yhteen kauan debyyttielokuvansa jälkeen sanotaan olevan yleinen käytäntö elokuvateollisuudessa. Kumpikaan taiteilija ei ole käsitellyt raportteja romanttisesta suhteesta tätä kirjoittaessa.

Kuitenkin seuraavalla viikolla Daily Mail julkaisi artikkelin, jossa oli kuvia kahdesta West Hollywoodin kujalla, jossa heidät nähtiin yhdessä. Kuvatuissa kuvissa After Earth -näyttelijä tervehtii Carnival Row -tähteä punaisilla kukkakimpulla.

Kuka seurustelee Cara Delevingnen kanssa

Parin kuvat on tiettävästi otettu ystävänpäivänä. Toisessa kyseisen lehden saamassa valokuvassa kaksi henkilöä suutelee julkisesti, mikä tulkitaan myöntymykseksi romanttisessa suhteessa. Ei kuitenkaan kumpikaan Cara Delevingnen Instagram-kuvat tai Jaden Smithin sosiaalisen median toiminta heijastelee tätä.

Lue myös: Kenen kanssa Post Malone seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää täältä!

Jake Bugg

Cara ja brittimuusikko aloittivat seurustelun vuonna 2013 yhteisen ystävän esittelyn jälkeen Rita Ora . Heidän molempien työpaikkansa oli tällä hetkellä kukoistavaa, joten he erosivat keskittyäkseen työhön.

Miley

Miley ja Cara imivät toistensa kieltä vuonna 2013. Popdiiva oli tuolloin tauolla uudesta poikaystävästään Liam Hemsworthista, joten on mahdollista, että he olivat jonkin aikaa enemmän kuin ystäviä, vaikka kumpikaan ei puolue on myöntänyt huhut.

Rodriguez Michelle

Kuka seurustelee Cara Delevingnen kanssa

Cara alkoi seurustella Fast and Furious -näyttelijän kanssa seuraavana vuonna. Pariskunnalla näytti olevan hauskaa lyhyen romanssinsa ajan.

Kuusi viikkoa sen jälkeen, kun he alkoivat seurustella, Michelle kertoi The Mirrorille: 'Se menee erittäin hyvin.' 'Hän on todella siisti. Minusta hän oli hämmästyttävä, kun aloimme viettää aikaa, ja meillä on hauskaa yhdessä. Mutta hän on kova. Taistelussa et halua sotkea hänen kanssaan.' He erosivat kuuden kuukauden jälkeen yhdessä.

Lue myös: Kenen kanssa Tom Pelphrey seurustelee? Ota selvää Kaley Cuocon uudesta poikaystävästä

Vincent

Caran suhde St. Vincentiin vaikutti hänen vakavimmalta Ashleyn tapaamiseen asti. Vuodesta 2015 vuoteen 2016 nämä kaksi olivat erottamattomia.

'Olen todella järkyttynyt... 'En tiennyt ennen, mitä todellinen rakkaus on', Cara kertoi brittiläiselle Voguelle vuonna 2016. 'Minulla ei ollut aavistustakaan, kuinka vakavaa se oli. Luulin ennen, että olet maailmaa vastaan. Nyt ymmärrän, mistä elämässä on kyse: rakkaudesta. Jos se on itsellesi, maailmalle tai rakastajallesi.'

Puolentoista vuoden seurustelun jälkeen entiset rakastajat erosivat, mutta onneksi hyvissä väleissä.

Ashley Benson on näyttelijä.

Kuka seurustelee Cara Delevingnen kanssa

Ashley ja Cara esiintyivät ensimmäisen kerran yhdessä viime vuoden toukokuussa, vaikka on epäselvää, milloin he aloittivat seurustelun. Ensimmäisestä treffeistään lähtien Ashleya ja Caraa on kuvattu ympäri maailmaa. Huhtikuussa 2019 Cara kutsui Ashleya 'todelliseksi rakkaudekseen' Instagramissa. Kaikki olivat innostuneita, kun hän vastasi joillekin Internet-trolleille, jotka kritisoivat hänen ja hänen poikaystävänsä suhdetta.

'Sinä likainen rotta!' 'Tule sanomaan tämä paska naamalleni', hän sanoi 'säälittävän vihaamisen' sijaan Instagramissa. Elämäsi on selvästi tyytymätön ja sinulla on paljon vapaa-aikaa. Kyse ei ole vain homofobisuudesta ja ihmisten vihaamisesta sen vuoksi, että he ovat iloisia.

'En tiedä', hän sanoi viitaten Stonewalliin, joka tapahtui 50 vuotta sitten. 'Se on Pride, enkä ole varma, mitä se tarkoittaa.' Joten miksi ei? Olemme seurustelleet noin vuoden.

Toukokuussa 2020 he ilmoittivat erostaan ​​yli kahden vuoden oltuaan yhdessä.

'Tämä avioero ei tule yllätyksenä Ashelyn ja Caran tiiviille piirille', lähde kertoi Life & Style -lehdelle tuolloin. He muodostivat mahtavan joukkueen, ja kaikki, jotka tunsivat heidät, ihailivat heitä.' Siksi se on niin haastavaa.'

Sisäpiiriläisen mukaan pariskunta oli alkanut 'kasvata erilleen' ja 'tietää, ettei se ollut helppo päätös' heille erota.