Kenen kanssa Bradley Steven Perry seurustelee? Täydelliset suhdetiedot. Tässä!

Julkkis

WPR

Gabe Duncanina Disneyn Good Luck Charlie- ja Sharpayn Fabulous Adventure -elokuvissa Bradley Steven Perry on amerikkalainen näyttelijä. Mighty Med on toinen show, jossa hän on esiintynyt.

23. marraskuuta 1998 oli päivä, jolloin Bradley Steven Perry syntyi Kaliforniassa, Yhdysvalloissa. Perry syntyi Sagittariusissa ja on tällä hetkellä 20-vuotias. Kolmen vanhemman sisarensa lisäksi; Madison, Makenzie ja Justine, hänet kasvattivat hänen vanhempansa, Emery Emmanuel (isä) ja Brenda Joyce (äiti).

Hän valmistui Quartz Hill High Schoolista Lancasterissa, Kaliforniassa, kandidaatin tutkinnolla liiketaloudessa.

Varhaiskasvatus ja koulutus: Varttuminen Etelä-Kaliforniassa

Bradley Steven Perry

Isä Emery Emanuel ja äiti – nimi tuntematon – molemmat tuntemattomia ammatteja – kasvattivat Bradleyn kaupungissa, jossa hän syntyi. Bradleyn äiti Kimberly Perry ei ole The Band Perryn pop-country-laulaja, kuten useat verkkosivustot, erityisesti Internet Movie Database (IMDB) väittävät. Molemmat esiintyivät vuoden 2011 'Good Luck Charlie: Return to Super Adventure Land' -sarjassa näyttelijöinä, mutta heillä ei kuitenkaan ole tunnettuja biologisia siteitä toisiinsa.

Sisarusten Caitlinin, Jessen ja Lee Perryn kanssa hän on neljän hengen perheen ainoa poika. Koulutukseltaan hän on yksi harvoista näyttelijöistä, jotka saivat kotiopetuksen, koska hän ei voinut käydä koulua esiintyjäuransa vuoksi.

Jossain vaiheessa tulevaisuudessa hän kuitenkin pystyi suorittamaan tarvittavat kokeet päästäkseen Oak Park High Schooliin Kaliforniaan ja valmistuakseen vuonna 2017. Bradley näyttää hakevan korkeakoulututkintoa, mutta yliopisto, johon hän opiskelee, on edelleen mysteeri tälle päivä.

Lue myös: Kenen kanssa Nnamdi Asomugha seurustelee? Sisäinen tarina hänen suhteestaan ​​Kerry Washingtoniin!

Ura

Katso tämä postaus Instagramissa

Bradley Steven Perryn (@bradley_s_perry12) jakama viesti

Kymmenenvuotiaana, Perry aloitti ammattiuransa. Valitse Connor ja Magnificent Max esittivät hänet pienissä rooleissa.

Ilman jälkiä, CBS:n rikosdraama toimi myös näyttelijän televisiodebyyttinä. Kaz näytteli Disney XD -ohjelmassa Mighty Med Jake Shortin ja Paris Berelcin kanssa myös vuonna 2013.

Zevon, hahmo elokuvassa Descendants: Wicked World, sai hänen äänensä vuonna 2017. Kun hän esiintyi Gabe Duncanina sekä vuonna 2011 että 2012, Perry oli ehdolla Young Artist Award -palkinnon saajaksi.

Lue myös: Kenen kanssa Judah Lewis seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Kenen kanssa hän nyt seurustelee? Seurusteleeko hän tällä hetkellä kenenkään kanssa?

Näyttää siltä, ​​​​että Bradleyn varhaiset rakkaussuhteet ovat hyvin tunnettuja, vaikka ne alkoivatkin lapsitähtinä. Bradley ei koskaan ollut huolissaan näiden näkökohtien tukahduttamisesta. Hän otti yhteyttä 'The Thundermans' -näyttelijä Ryan Newmaniin vuonna 2010 12-vuotiaana, vaikka yhteyttä ei tuolloin löydetty.

Hänen ensimmäinen dokumentoitu tyttöystävänsä oli Genevieve Hannelius , joka näytteli elokuvassa 'Good Luck Charlie', mutta he kestivät vain muutaman kuukauden ennen kuin he erosivat seuraavana vuonna.

bradley steven perry seurustelee

Näyttelijä ja laulaja Sabrina Carpenter , joka näytteli Maya Hartia Disney Channel -sarjassa 'Girl Meets World', alkoi seurustella Bradleyn kanssa kolmen vuoden naimattomana.

Fanit olivat iloisia, kun kaksi esiintyjää alkoi jakaa tietoja suhteestaan ​​sosiaalisessa mediassa, koska he olivat molemmat samassa näytelmässä. He kuitenkin lopettivat suhteensa vuonna 2015 syistä, joita ei koskaan paljastettu yleisölle, joka jäi ihmettelemään, mitä todella tapahtui.

Heidän romanssinsa fani spekuloi Twitterissä, että Bradley lopetti sen, koska Sabrinan isä poisti hänet nopeasti Instagramista ja Twitteristä saatuaan tiedon heidän erostaan.

Bradleyn rakkauselämä Sabrinan jälkeen

Vuoden 2016 loppuun mennessä useiden muiden naisten huhuttiin olevan Bradleyn uusi rakkauskohde. Se tapahtui vasta sen jälkeen, kun Bradley jakoi kuvan itsestään Disney Channel -tähdelle Sarah Gilman tekstillä 'Ma Boo', että kaikki ymmärsivät, että hän oli enemmän kuin vain kaveri.

bradley steven perry seurustelee

Fanit olettivat, että he seurustelivat, koska Sarah julkaisi samanlaisen postauksen samalla selityksellä, mutta pari ei ole koskaan tunnustanut yhteyttään. Paris Berelcin äiti torjui sosiaalisessa mediassa väitteet Bradleyn ja Parisin seurustelusta väittäen, että he olivat vain ystäviä ja että he eivät olleet koskaan olleet romanttisessa suhteessa. Bradleyä ei ole tavattu kenenkään kanssa sen jälkeen. Hänen katsotaan nyt olevan naimaton.