Kenen kanssa Berrettini seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Julkkis

WPR

Tämän vuoden Australian Open on MATTEO BERRETTININ ensimmäinen mahdollisuus voittaa Grand Slam.

Ajla Tomljanovic, paikallinen tyttö, jonka hän on tavannut viime vuodesta, on myös paikalla kannustamassa häntä.

Kuka on Matteo Berrettinin tyttöystävä Ajla Tomljanovic?

Katso tämä postaus Instagramissa

Matteo Berrettini (@matberrettini) jakama viesti

7. toukokuuta 1993 Tomljanovic syntyi Zagrebissa, Kroatiassa.

Hän oli edennyt Grand Slam -turnauksen toisen kierroksen jälkeen vain kerran ennen vuotta 2021, vuoden 2014 Ranskan avoimissa.

Toisaalta hänen uransa korkein arvosana 39 saavutti huhtikuussa 2019.

Vaikka Tomljanovic ei ole vielä voittanut WTA-titteliä, hän on päässyt neljään finaaliin, mukaan lukien Hua Hinin mestaruuskilpailut, joissa hän hävisi Dayana Yastremskalle tämän vuoden helmikuussa.

Vuoden 2014 US Openin jälkeen tennistähti alkoi kilpailla australialaisista ja siirsi kansallisen uskollisuuden Kroatiasta Australiaan.

Saadakseen täyden Australian kansalaisuuden tammikuussa 2018 pysyvän aseman saamisesta huolimatta hänen täytyi edustaa Kroatiaa muissa kuin Grand Slam -turnauksissa.

Lue myös: Kenen kanssa Kodak Black seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Kuka on Matteo Berrettini?

Berrettini-treffit

italialainen tennispelaaja Matteo Berrettini on tällä hetkellä yhdeksännellä sijalla maailmassa (kesäkuu 2021).

Hänen vuoden suurin grand slam -sijoituksensa tuli US Openissa, jossa hän hävisi välierissä suorilla sarjoilla Rafael Nadalille.

Mitä tulee vuoteen 2021, italialainen Gianluigi Buffon on hyvässä kunnossa, sillä hän on päässyt Australian avointen neljännelle kierrokselle ennen kuin hänen oli pakko vetäytyä loukkaantumisen vuoksi.

Sen jälkeen hän pääsi viime kuussa Ranskan avointen puolivälieriin, kun hän kohtasi Novak Djokovicin ennen putoamista neljän erän trillerissä.

Djokovicin nähtiin huutavan ilosta ottelun päätyttyä.

Seurustelevatko Berrettini ja Tomljanovic?

Pariskunta oli jäänyt kiinni ostoksilla yhdessä Itävallassa, mikä sai aikaan spekulaatioita heidän lähentymisestä.

Tomljanovicin WTA-kausi päättyi, kun Berrettini saapui Wieniin turnaukseen.

Tennispelaaja Maria Sakkari vastasi Instagram-julkaisuun joukolla sydämenmuotoisia hymiöitä varmistaakseen, että kaikki tietävät.

Ja nyt kun he ovat julkistaneet suhteensa, kaksi pelaajaa havaitaan usein toistensa peleissä osoittaakseen tukensa kumppaneilleen.

Katso tämä postaus Instagramissa

Matteo Berrettini (@matberrettini) jakama viesti

Hänen ottelunsa katsominen on kymmenen kertaa stressaavampaa kuin minun otteluni pelaaminen, Berrettini huomautti. Mitä enemmän pelaamme yhdessä, sitä hauskempaa se on minulle.

'Lopetin kaikkia muita noin viidellä minuutilla.' Jos hän voitti, en tiennyt, koska tulosta ei näkynyt minun paras viidestä -ottelussani. Silloin aloin ajatella: 'Ehkä hän lopetti ennen minua, joten hän tulee tänne tapaamaan minua.'

Kun lopetin elokuvien kuvaamisen, mietin, oliko hän hävinnyt vai järkyttynyt. Juuri kun olin lähdössä kentälle, valmentajani huusi tuloksen: 5-1. Kun huomasin vaihteluvälin olevan 15–40, ajattelin heti: 'voi ei!'. 'Pelaan mieluummin kuin katson hänen otteluaan', vastasin.

Lue myös: Kenen kanssa T'yanna Wallace seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Seurusiko Ajla Tomljanovic Nick Kyrgiosin kanssa?

Berrettini-treffit

Nick Kyrgios ja Tomljanovicilla oli kahden vuoden suhde ennen kuin he katkaisivat sen vuonna 2017.

Tennispahapoika Nick Kyrgios, joka on tunnettu toistuvista esiintymisistä kentällä, jakoi kuvia hänestä ja Tomljanovicista aina, kun he olivat yhdessä, olivatpa he sitten lomalla tai kilpailemassa.