Kenen kanssa Ariana Grande seurustelee? Kaikki mitä sinun tulee tietää hänen aviomiehestään

Treffit

WPR

Ariana Grande (s. 26. kesäkuuta 1993) on laulaja, lauluntekijä ja näyttelijä Yhdysvalloista. Hänen neljän oktaavin laulualue on saanut kriitikoiden suosiota, ja hänen henkilökohtainen elämänsä on saanut laajaa mediakuvaa.

Hän on uransa aikana kerännyt lukuisia palkintoja, mukaan lukien kaksi Grammya, yhden Brit Awardin, yhden Bambi Awardin, kaksi Billboard Music Awards -palkintoa, kolme American Music Awards -palkintoa, yhdeksän MTV Video Music Awards -palkintoa ja 27 Guinnessin maailmanennätystä.

Alkuvuosina

Ariana Grande -Butera syntyi Boca Ratonissa, Floridassa 26. kesäkuuta 1993. Hän on Hose-McCann Communicationsin, jonka Grande perhe on toiminut vuodesta 1964 lähtien, Brooklynissa syntyneen toimitusjohtajan ja Edward Buteran tytär. Boca Ratonin graafisen suunnittelun yritys.

Katso tämä postaus Instagramissa

Ariana Granden (@arianagrande) jakama viesti

Grande on italialaista alkuperää ja on määritellyt itsensä italialaiseksi amerikkalaiseksi, jolla on sisilialaiset ja abruzzelaiset esi-isät. Hänellä on vanhempi velipuoli, viihdyttäjä ja tuottaja Frankie Grande, ja hänellä on läheinen suhde äitinsä isoäitiinsä Marjorie Grandeen.

Hänen vanhempansa erosivat hänen ollessaan kahdeksan tai yhdeksänvuotias, ja hänen perheensä muutti New Yorkista Floridaan ennen hänen syntymäänsä.

Aiheeseen liittyvä: Seurustelevatko Kofi Siriboe ja Bianca Lawson? Selitetty!

Suhteet

Grande tapasi näyttelijä Graham Phillipsin työskennellessään Broadwayn 13-tuotannon parissa vuonna 2008 ja seurusteli hänen kanssaan vuoteen 2011 asti. Elo-joulukuussa 2013 hän seurusteli englantilaisen laulajan Nathan Sykesin kanssa, ja lokakuusta 2014 huhtikuuhun 2015 hän seurusteli räppäri Big Seanin kanssa.

He alkoivat seurustella vuonna 2016 julkaissut 'The Way' Mac Millerin kanssa vuonna 2012. He työskentelivät yhdessä kappaleessa 'My Favourite Part', joka julkaistiin syyskuussa 2016 osana Millerin albumia The Divine Feminine (2016).

Katso tämä postaus Instagramissa

Ariana Granden (@arianagrande) jakama viesti

Toukokuussa 2018 heidän suhteensa oli päättynyt. Miller kuoli vahingossa huumeiden yliannostukseen saman vuoden syyskuussa, ja Grande ilmaisi surunsa sosiaalisessa mediassa ja kutsui häntä 'rakaimmaksi ystäväkseen'.

Grande alkoi seurustella näyttelijä ja koomikko Pete Davidsonin kanssa toukokuussa 2018, ja he menivät naimisiin seuraavassa kuussa. Lokakuussa 2018 he peruivat kihlauksensa ja lopettivat romanssinsa.

Grande alkoi seurustella kiinteistönvälittäjä Dalton Gomezin kanssa

Vaikka heidän suhteensa pidettiin ensisijaisesti yksityisenä, se julkaistiin hänen ja Justin Bieberin hyväntekeväisyyskappaleen 'Stuck With U' musiikkivideossa. 11 kuukauden seurustelun jälkeen Grande ilmoitti kihlauksestaan ​​20. joulukuuta 2020.

kuka seurustelee ariana grande

He menivät naimisiin 15. toukokuuta 2021 yksityisessä seremoniassa hänen talossaan Montecitossa, Kaliforniassa, jossa hän käytti erityistä Vera Wang -pukua. Hänen hääkuvansa olivat tykätyin julkkis Instagram-postaus lähes 25 miljoonalla tykkäyksellä.

Ariana Granden aviomies

Ariana Grandella on ollut useita kuuluisia suhteita, mutta hänen seurustelunsa ja lopullinen avioliitto luksuskiinteistönvälittäjä Dalton Gomezin kanssa ovat olleet merkittäviä hillityn luonteensa vuoksi. Lähes kaksi vuotta sen jälkeen, kun laulaja erosi koomikko Pete Davidsonin kanssa vuonna 2018, laulaja jäi kiinni suutelemasta salaperäistä miestä Los Angelesissa, joka lopulta tunnistettiin Gomeziksi.

Sisäpiiriläinen ilmoitti IHMISET joulukuussa 2020, että pari alkoi seurustella tammikuussa 2020 ja vietti paljon aikaa yhdessä Granden talossa New Yorkissa. Kun koronavirusepidemia iski Yhdysvaltoihin maaliskuussa, 'hän ymmärsi, että hän on hyvin erikoinen', ja hän seurasi Gomezia takaisin Los Angelesiin, kun tämä palasi töihin.

'Heidän oli yhä vaikeampaa nähdä toisiaan, joten hän päätti ottaa riskinsä', sisäpiiriläinen jatkoi. 'Kesäkuussa hän osti kodin Hollywood Hillsiltä eikä ole koskaan katsonut taaksepäin. He ovat melko tyytyväisiä.'

kuka seurustelee ariana grande

He ovat pitäneet suhteensa yksityisenä siitä lähtien, ja Gomez esiintyi toisinaan Granden sosiaalisen median sivustoilla. Pariskunta ilmoitti kihlautumisestaan ​​joulukuussa 2020 ja meni naimisiin yksityisessä seremoniassa Montecito-kodissaan toukokuussa 2021.

'He sopivat loistavasti yhteen', lähde kertoi PEOPLE-lehdelle heidän häiden jälkeen. ”Daltoniin ei vaikuta hänen suosionsa, ja se toimii hänelle vankana perustana. Hän on nuori mutta viisas, ja hän tietää, mitä haluaa elämältä.'

Gomezilla on toinen lähde: ”Hän on uskomattoman omistautunut ja päättäväinen. Hän on pidättyväinen ja ei halua olla huomion keskipisteenä. Julkkikset eivät tee häneen vaikutusta. Hän on ihanteellinen hänelle.'

Joten kuka näyttää olevan Ariana Granden ihanteellinen pari? Tässä on kaikki mitä sinun tulee tietää Dalton Gomezista ja hänen suhteestaan ​​Grandeen pandemian aikaisesta seurustelusta naimisiinmenoon.

Toisin kuin Grande ja useimmat hänen kuuluisat entiset tyttöystävänsä, Gomez työskentelee kiinteistönvälittäjänä Los Angelesissa. Tällä hetkellä hän toimii Aaron Kirman Groupin kiinteistöliiketoiminnan johtajana, jossa hän työskentelee A-listalla olevien asiakkaiden kanssa.

Yrityksensä verkkosivujen mukaan Gomezilla on seitsemän vuoden kokemus luksuskiinteistömarkkinoilta ja hän toimi Aaron Kirman Groupin toimintajohtajana kolmen ensimmäisen toimintavuotensa aikana, 'johtien kaikki päivittäiset toiminnot yhdelle Los Angelesin parhaat luksuskiinteistötiimit.”

Aiheeseen liittyvä: Seurustelevatko Clare Crawley ja Blake Monar? Selitetty!

Milloin he menivät naimisiin?

Dalton Gomez, Arianan uusi aviomies kosi häntä virallisesti vuonna 2020 ja meni naimisiin vuonna 2021! Parin uskotaan aloittaneen seurustelun vuoden 2020 alussa.

Kun hän oli kotonaan COVID-19-epidemian aikana maaliskuussa 2020, fanit näkivät ensin mysteerimiehen joidenkin hänen Instagram-tarinoidensa taustalla. Hän vahvisti myöhemmin heidän suhteensa asemansa sisällyttämällä hänet musiikkivideoonsa kappaleeseen 'Stuck with U'.

Katso tämä postaus Instagramissa

Ariana Granden (@arianagrande) jakama viesti

Myöhemmin pariskunta siirtyi voimasta toiseen, vietti romanttisia lomia ja esitteli PDA:taan suloisissa sosiaalisen median kuvissa. Alle vuoden seurustelun jälkeen '7 Rings' -hittitekijä ilmoitti hyvästä uutisesta Instagramissa 20. joulukuuta 2020.

'ikuisesti n sitten jotkut', hän kuvasi kuvan upeasta kihlasormuksestaan. Ainutlaatuista korua koristaa valtava timantti ja pieni helmi, joita hän loisti henkeäsalpaavassa peiliselfiessä.

Ariana ja Dalton pääsivät otsikoihin 17. toukokuuta 2021, kun he menivät salaa naimisiin edellisenä viikonloppuna väitetysti 'epävirallisissa' häissä. Yli vuosi yllätyshäänsä jälkeen pariskunta näyttää olevan todella onnellinen yhdessä, ja he nauttivat selvästi olostaan, mistä todistavat heidän upeat Halloween-asunsa lokakuussa 2021.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR