Kenen kanssa Angela Yee seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Treffit

WPR

Angela Yee on amerikkalainen radiojuontaja, joka syntyi 3. tammikuuta 1976. Hän isännöi aamuohjelmaa The Breakfast Club DJ Envyn ja Charlamagne Tha Godin kanssa, joka nähtiin kaikkialla maassa.

Hän on We Are Family Foundationin johtokunnassa ja American Foundation for the University of the West Indies -säätiön hallituksessa. Hän on myös ensimmäinen henkilö, joka on koskaan toiminut New Yorkin julkisen kirjastojärjestelmän lähettiläänä.

Hän on toiminut BSE:n maailmanlaajuisen monimuotoisuuden, osallisuuden ja yhteisön sitoutumisen lähettiläänä tammikuusta 2019 lähtien.

Pikafaktoja Angela Yeestä

Ikä 46
Syntymäaika 3. tammikuuta 1976
Syntymäpaikka Brooklyn, New York City, Yhdysvallat
Ammatti Radiopersoonallisuus
Etnisyys Afrikkalais-amerikkalainen
Kansallisuus amerikkalainen
Instagram @angelayee

Kenen kanssa Angela Yee seurustelee?

Angela kertoi Essencelle vuoden 2019 haastattelussa, että hän seurustelee jonkun kanssa, mutta hän ei kertonut kenen kanssa. Vuodesta 2021 lähtien emme vieläkään tiedä, kuka hän on.

'Kyllä, minulla on poikaystävä', hän kertoi heille tuolloin. 'Hän ei halua kaikkien tietävän, kuka hän on, mutta heti kun menemme naimisiin tai jotain, saat tietää ensimmäisenä!'

kuka seurustelee angela yee

Angela sanoi: 'Puhutaanpa hyvistä asioista salaisen poikaystäväni kanssa olemisessa.' 'Poikaystäväni on mahtava, koska hän on aina tukenani eikä tee mistään suurta numeroa.

Mistä pidän todella, koska olen samanlainen… Minulla on paljon meneillään, mistä haluan ihmisten tietävän, mutta yritän vain tehdä työni ja pysyä poissa muiden tieltä. Tykkään pitää asiat yksinkertaisina.”

Aiheeseen liittyvä: Kenen kanssa Malachi Barton seurustelee? TikTok Starin tyttöystävä vuonna 2022!

Millaista on Angela Yeen treffihistoria?

Angela ei ole kertonut paljoakaan aiemmista tai nykyisistä suhteistaan, eikä myöskään muista suhteistaan. Angelan ainoa tunnettu suhde oli New Yorkissa asuvan räppäri Vadon kanssa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Angela Yee (@angelayee) jakama viesti

Useat lähteet kertovat, että he alkoivat seurustella 2010-luvun alussa, mutta jonkin ajan kuluttua he alkoivat ajautua toisistaan. Itse asiassa Vado puhui tilanteesta Angelan haastattelussa, jonka hän teki myöhemmin. Siinä hän sanoi, että he erosivat muun muassa siksi, että hän oli tuolloin erittäin kiireinen.

'Mies, minulla oli kiire. Yritin saada kaiken irti ympärilläni olevasta 'Hän kertoi radiojuontajalle, miksi he eivät enää olleet yhdessä.

Vado sanoi myös, että kun hänen maineensa kasvoi, myös hänestä kiinnostuneiden naisten määrä kasvoi. 'He tietävät, että hän on aina radiossa. He tulevat näkemään hänet. Heidän täytyy olla janoisia. Kaikki haluavat juoda. Kaikki ovat sinun puolellasi. Naiset ovat perässäsi, ja voin sanoa vain: 'Tule tänne.' 'hän sanoi. Silti he ovat sopineet, ja nyt he ovat jopa ystäviä.

Katso tämä postaus Instagramissa

Angela Yee (@angelayee) jakama viesti

”Olemme Vadon kanssa olleet ystäviä melkein kymmenen vuotta. Joten menimme ulos useammin kuin kerran? Siitä on aikaa noin yhdeksän vuotta. Eikä sillä ollut paljon väliä ”, hän kertoi Essencelle haastattelussaan. 'En edes usko, että se on ex-poikaystäväni tai mitään sellaista.

Meillä ei ole koskaan ollut ongelmaa. Siitä ei vain tullut mitään. Meillä on aina ollut hauskaa. Minusta hän on todella hieno kaveri.' Angelaa on myös yhdistetty räppäriin Gucci Maneen ja Pliesiin, mutta kumpaakaan suhdetta ei ole koskaan vahvistettu.

Angela saa The Breakfast Clubin kuuluisat ihmiset keskustelemaan monista asioista, mutta on selvää, että hän ei aina ole halukas puhumaan rakkauselämästään.

Aiheeseen liittyvä: Evan Petersin treffit: Milloin hänen suhteensa Halseyyn päättyi?

Angela Yeen nettoarvo

Angela Yee tekee noin 3 miljoonaa dollaria vuosi. Tämä johtuu siitä, että hän on ollut radiojuontaja pitkään ja hänellä on paljon kokemusta markkinoinnista ja johtamisesta. Mutta kaikkien tekemiensä asioiden takia hän on sen arvoinen 6 miljoonaa dollaria.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR