Kenen kanssa Amanda Kloots seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Julkkis

WPR

Pitkän taistelun jälkeen COVID-19-komplikaatioita vastaan ​​Broadway-näyttelijä Nick Cordero kuoli heinäkuussa 2020 jättäen taakseen vaimonsa Amanda Klootsin ja heidän 2-vuotiaan poikansa Elvisin.

Kunto-ohjaajana ja The Talkin isäntänä Amanda käyttää Instagramia muistoillakseen edesmenneen puolisonsa ja puhuakseen siitä, millaista on menettää rakas niin odottamatta. Hänen kuolemansa jälkeen hän on kirjoittanut hänelle useita sydämellisiä kunnianosoituksia blogiinsa, ja hän tekee kaikkensa pitääkseen hänen muistonsa elossa.

Kaunis video Nickistä ruokkimassa Elvistä julkaistiin tammikuussa 2022.

Jotkut Amandan seuraajista ovat kysyneet, onko hän pohtinut tai onko hän jo palannut deittailumaailmaan, vaikka on selvää, että hän tulee aina kantamaan häntä, rakas, sydämeensä. Kaikki Amanda Klootsin rakkauselämästä saamamme tiedot on koottu tähän raporttiin.

Amanda Klootsin treffit

Onko Amanda Kloots alkanut seurustella uudelleen Nick Corderon kuoleman jälkeen?

Tällä hetkellä ei ole merkkiäkään Amanda Kloots ottaa suhdetta. Nickin kuoleman jälkeen vuonna 2021 hän kertoi Accessille, että hän oli hiljattain alkanut 'seurustella uudelleen'. Nämä treffit, vaikka ne eivät johtaneet minkäänlaiseen suhteeseen tai mahdolliseen kumppaniin, osoittivat faneille yksinhuoltajaäidin innokkuuden uuteen alkuun.

Dancing With the Stars -sarjan kausi 30 näytteli hänet syyskuussa 2021. Ammattitanssija Alan Bersten hänet määrättiin kumppaniksi hänen kanssaan kilpailun aikana. Fanien spekulaatio, että nämä kaksi olisivat esine, oli väistämätöntä.

Amanda Klootsin treffit

Amandalla ei kestänyt kauan hälventää väärät huhut, että hän oli raskaana. Hän kuitenkin ilmaisi lyyrisen Us Weeklyn haastattelussa läheisestä siteestään Alanin kanssa. Olemme hyviä ystäviä, hän lisäsi ja lisäsi, että 'Hyödynnämme kaiken yhdessä, koska tiedämme, että nämä tavarat on vietävä kotiin.'

Pari selviytyi neljän finaaliin asti ennen kuin heidät poistettiin esityksestä. Heidän 'Live Your Life' -inspiroima nykytanssinsa sai heille virheettömät pisteet yhden kilpailuviikon ajan. Amanda arvosti tätä laulua, koska Nick oli kirjoittanut sen vain muutama päivä ennen kuolemaansa.

Lue myös: Kenen kanssa Chris Collette seurustelee? Sisäinen tarina hänen suhteestaan ​​Alyssa Ellmaniin!

Huhut siitä, että Amanda Kloots seurustelee Michael Allion kanssa, on kumottu.

Viime joulukuussa 'The Talk' -julkaisija julkaisi kuvan itsestään ja 'Bachelorette'-alunasta, mikä herätti huhuja heidän seurustelemisesta.

Kysyttäessä, näkivätkö he toisiaan romanttisesti, esiintyjä myöntää, että hän 'ei olisi kuin… ottaisi kuvaa ja julkaisee sen'.

Kloots tunnustaa väitteet, joiden mukaan olettamus 'tulee hyvästä paikasta'.

Katso tämä postaus Instagramissa

AK:n jakama viesti! (@amandakloots)

”Tapasin vihdoin tämän tyypin henkilökohtaisesti, kun olin ollut Instagram-ystävä vuoden ajan! Paljon paistettua ruokaa, juomia, mahtavia keskusteluja ja naurua”, Amanda kirjoitti kuvatekstissä.

Kommenttiosio täytti rakkautta faneilta, jotka olivat iloisia siitä, että Amanda oli löytänyt jonkun, jonka kanssa voisi olla tekemisissä. 'Minä vain… rakastan tätä ystävyyttä, tai mitä se sitten onkaan', yksi fani kirjoitti kommenteissa.

Lue myös: Kenen kanssa Natasha Lyonne seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Ei Amanda eikä Michael Allius ovat vahvistaneet seurustelevansa ja näyttävät olevan vain ystäviä tällä hetkellä.

Katso tämä postaus Instagramissa

AK:n jakama viesti! (@amandakloots)

Amanda Kloots ystävystyy Kelly Rizzon kanssa.

Kenen kanssa Amanda Kloots seurustelee

Bob Saget Täyden talon tähti ja koomikko kuoli 9. tammikuuta 2022. Hänen ensimmäinen vaimonsa Sherri Kramer ja kolme lasta, Aubrey, Lara ja Jennifer, jäivät kaikki jälkeen.

Amanda julkaisi Instagramissa helmikuussa 2022, että hän oli saanut uuden ystävän Kelly .

Hän julkaisi kuvan heistä yhdessä sosiaalisessa mediassa. 'Amanda lisäsi kuvatekstissä: 'Olen niin kiitollinen, että tunnen nyt tämän vahvan naisen. Olen niin iloinen, että olen tavannut hänet.' Henkilökohtaisten kokemustemme jakaminen auttaa meitä selviytymään tämän vuoristoratamatkan ylä- ja alamäistä.' Jos aion olla tässä seurassa, olen kiitollinen siitä, että minulla on vierelläni kaltaisiasi aitoja välittäviä ihmisiä. Kelly kirjoitti valokuvaan.

Nickin kuoleman jälkeen Amanda on solminut uusia, romanttisia tai platonisia suhteita.