Kenen kanssa Allison Stokke seurustelee? Sisäinen tarina hänen suhteestaan ​​Rickie Fowleriin!

Julkkis

WPR

Allison Rebecca Stokke Fowler syntyi Newport Beachissä Kaliforniassa 22. maaliskuuta 1989. Allison aloitti voimistelunsa vanhemman veljensä menestyksen seurauksena kansallisen tason voimistelijana.

Hän aloitti seiväshypyn ensimmäistä kertaa lukiossa ja rakastui lajiin. Hänestä tuli yksi maan suurimmista nuorista hyppääjistä, ja hän voitti kansallisen mestaruuden vuonna 2004.

Hän sijoittui toiseksi kansallisessa lukion rankingissa useiden ennätysten rikkomisen jälkeen. Hän sijoittui myös seitsemänneksi kansallisissa nuorten mestaruuskilpailuissa seniorivuotensa aikana.

Kenen kanssa Allison Stokke seurustelee?

Kenen kanssa Allison Stokke seurustelee

Allison Stokke seurustelee tällä hetkellä Rickie Fowlerilla. He aloittivat seurustelun vuonna 2017 ja ovat olleet yhdessä 5 vuotta, 5 kuukautta ja 2 päivää.

22. maaliskuuta 1989 amerikkalainen seiväshyppääjä syntyi Kalifornian osavaltiossa. Seiväshyppääjä, joka tuli tunnetuksi ratatapahtumassa 17-vuotiaana otetun kuvan jälkeen, levisi virukselle vuonna 2007. Siitä lähtien hän on kerännyt valtavasti seuraajia sosiaalisessa mediassa Instagramissa ja Twitterissä.

Lue myös: Kenen kanssa Adam Demos seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Kuinka Rickie Fowler ja Allison Stokke tapasivat?

Vaikka on epäselvää, kuinka he tapasivat, ensimmäiset valokuvat heistä ilmestyivät vuonna 2017 MotoGP-tapahtuman aikana Austinissa, Texasissa, kun he molemmat jakoivat kuvia Instagram-tileillään.

Rickie Fowler jätti heidän tiimikokouksensa väliin viettääkseen aikaa uuden tyttöystävänsä kanssa Jason Day , golfarit.

Myöhemmin samassa kuussa Rickie teki siitä virallisen valokuvan heistä kahdesta yhdessä ja hashtagilla #RickFoundAChic.

Rickie on miellyttävä mies, ja vaikka hän ei ole vielä voittanut major-turnausta, näyttää siltä, ​​​​että se on vain ajan kysymys Allisonin rinnalla, koska hän liittyy nyt hänen kanssaan joka kierroksella.

Kenen kanssa Allison Stokke seurustelee

Hänellä oli tapana valottaa yksinoloaan poseeraamalla kaikkien puolisoiden ja muiden pelaajien kanssa jokaisen pääaineen jälkeen eräänlaisena humoristisena vitsinä.

Pilkkaa lukuun ottamatta pari kihlautui vuonna 2018. Rickie kosi rannalla Southamptonissa New Yorkissa, ja Allison sanoi kyllä ​​jakaessaan uutisen Instagramissa.

Rickie Fowlerin ja Allison Stokken avioliitto

Pari meni naimisiin salahäissä merenrantapaikalla lokakuussa 2019 ihanissa häissä, joissa oli läheisiä ystäviä ja hauskaa kaikilla oli.

Lue myös: Kenen kanssa Chloe Bailey seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Kuka on Rickie Fowlerin vaimo?

Kenen kanssa Allison Stokke seurustelee

Rickie Fowler ja hänen vaimonsa Allison Stokke ovat tällä hetkellä suosikki golfparimme. Rickie Fowler on erittäin taitava golfaaja, joka on kilpaillut PGA Tourilla ja Master’s Tourilla, ja hän on Masters’ Tourin säännöllinen pelaaja upealla urallaan kymmenissä miljoonissa dollareissa.

Rickie ja Allison aloittivat seurustelun vuonna 2016, kihlautuivat vuonna 2018 ja menivät naimisiin lokakuussa 2019 Jupiterissa, Floridassa.

Hänen vaimonsa Allison Stokke nousi suureen suosioon seiväshyppääjänä, joka levisi yli kymmenen vuotta sitten hämmästyttävän ulkonäöstään. Hän koki paljon kipua ja painetta kaiken ei-toivotun huomion seurauksena, mutta hän tuli vahvempana toisella puolella.

Tietoja Suhteesta

Rickie Fowler on Allison Stokken poikaystävä vuonna 2022. He alkoivat seurustella vuonna 2017. Hän on Jousimies, kun taas hän on Oinas. Vesimies, Kaksoset ja Vaaka ovat parhaiten yhteensopivia merkkejä Oinaan kanssa, kun taas Kalat, Syöpä ja Skorpioni ovat vähiten yhteensopivia merkkejä Härän kanssa.

Rickie Fowler ja Allison ovat molemmat 33-vuotiaita. Hän ei ole koskaan ollut naimisissa.

Rickie Fowler ja Allison Stokke ovat seurustelleet 5 vuotta, 5 kuukautta ja 2 päivää.

Lue myös: Kenen kanssa Kat Dennings seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Kuka on Allison Stokke ja kuinka vanha hän on?

Kenen kanssa Allison Stokke seurustelee

Allison Stokke syntyi Newport Beachissä Kaliforniassa 22. maaliskuuta 1989.

Yhdysvaltalainen seiväshyppääjä nousi tunnetuksi, kun kuvat hänen kilpailijoistaan ​​vuonna 2007 17-vuotiaana levisivät virukseen.

Valokuvat kiinnittivät urheilublogin 'With Leather' huomion, joka palvelee pääasiassa mieslukijakuntaa, ja kuvat levisivät nopeasti ympäri maailmaa The Washington Postin, Los Angeles Timesin, Der Spiegelin ja jopa BBC:n kommentin myötä.

Stokke oli tyytymätön uuteen julkkikseensa ja kertoi The Washington Postille: ”Se kaikki on hyvin nöyryyttävää.

”Olen panostanut niin paljon seiväshyppyyn ja kaikkeen muuhun, ja melkein kuin sillä ei olisi väliä.

'Se jää huomaamatta. Kukaan ei huomaa minua.'

Stokke saavutti henkilökohtaisen ennätyksensä 4,36 metriä vuonna 2012, mutta häntä ei valittu Yhdysvaltain olympiajoukkueeseen.

Huolimatta siitä, että hän sijoittui korkealle sarjataulukossa, hän jatkoi kilpailua ja työskentelyä urheiluvaatemallina.

Stokke alkoi seurustella golfaaja Rickie Fowlerin kanssa vuonna 2017, ja he menivät naimisiin tämän vuoden lokakuussa.

33-vuotias nainen on huomattu hurraavan aviomiehelleen golfkentällä, ja hän julkaisee säännöllisesti kuvia itsestään golflegendan kanssa.