Kenen kanssa Adam Demos seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Julkkis

WPR

Adam Demos on australialainen näyttelijä, joka näytteli Brad Simonina Netflix-sarjassa Sex/Life ja Jake Taylorina Netflix-elokuvassa Falling In Love.

Näyttelijä seurustelee tällä hetkellä Sex/Life-toverin Sarah Shahin kanssa, joka syntyi 24. toukokuuta 1985.

Molemmat näyttelijät eivät ole pitäneet suhdettaan hiljaa eivätkä ole pitäneet sitä julkisen valokeilan ulkopuolella. He jatkavat edelleen vahvasti, ja niissä on useita julkaisuja sosiaalisessa mediassa ja julkinen ihastuttavien anekdoottien jakaminen. Molemmilla on suloinen ja rakastettava tarina.

Suhde näyttää olevan erittäin kiehtova sarjan katsojille. Aloitetaan siis tämä keskustelu ilman pitkiä puheita.

Lue myös: Kenen kanssa Madison Bailey seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Kenen kanssa Adam Demos seurustelee?

Kuka on Adam Demosin treffit

Adam Demos tapasi nykyisen morsiamensa töissä, kuten monet muutkin ihmiset. Toisin kuin monet muut, Adamin työ sisälsi huomattavan määrän seksikohtauksia naisen kanssa, josta myöhemmin tuli hänen nainen.

Adam Demos seurustelee Sarah Shahi , hänen Sex/Life-kumppaninsa. Ollakseni rehellinen, aika-avaruuden jatkumossa täytyy olla repeämä, kun kaksi yhtä kaunista ihmistä kuin nämä pääsevät toistensa luo. Tämä olemassaolon valtakunta ei kestä sitä enää.

Adam jakoi kuvan heistä kahdesta Sex/Life -sarjan kuvauksissa Instagram-sivullaan syyskuussa 2020. Adamin ja Sarahin kerrotaan seurustelevan kesäkuussa 2021, ET Canadan mukaan. 'Olen hyvin kiitollinen, että tapasin hänet', Sarah kertoi ET Canadalle, 'menemättä liian yksityiskohtiin, koska suhtaudun osaan, jota suojelen ja se on vain minulle ja hänelle.'

Saatat tunnistaa Sarahin The L Wordin alkuperäisestä versiosta, jossa hän näytteli Carmen de la Pica Moralesia, olettaen, että et ole vielä katsonut Sex/Life -elokuvaa, koska pelkäät kiihtyvän liikaa. Jos et muista niin kauas menneisyydestä, ajattele häntä Saseen Shawna Person of Interest -sarjassa tai Jessica Russona The Rookie -sarjassa.

Sarah debytoi pian Isisin roolissa DC-elokuvassa Musta Adam , joka saattaa olla hänen tärkein osansa tähän mennessä. Hän näyttelee yhdessä elokuvassa The Rockin kanssa, jonka avulla hän voi kuvata erityyppistä sankaria.

Sarah puhui hahmostaan ​​ja siitä, miksi edustus on tärkeää Hollywood Reporter -lehden haastattelussa. 'Pelaan Adriannaa, vapaussoturia, joka johtaa suurta vastarintaa ilkeää, ilkeää Intergang-ryhmää vastaan', hän selitti.

Kuka on Adam Demosin treffit

Sen jälkeen Sarah jatkoi: ”Olen persialainen ja Lähi-idän kansalainen. Ja Lähi-idästä ei ole juurikaan edustettuna… Muut tuntemani Lähi-idän näyttelijät ovat joko terroristirooleissa tai heidät leimataan yksinkertaisesti ulkonäön vuoksi.

Joten jollain tavalla toivon, että Black Adam osallistuu tuon karikatyyrin kumoamiseen.'

Mikä loistava tilaisuus kuuntelijoille saada uusi näkökulma.

Lue myös: Kenen kanssa Alev Aydin seurustelee? Täydellinen aikajana tässä!

Adamin Netflix-elokuva 'Täydellinen parisuhde' näyttää täydellisen suloiselta.

Victoria Justicen tyypillinen omituinen suloisuus tuo epäilemättä A Perfect Pairingiin, mikä tietysti heittää Adam Demosin hänen tielleen.

Se on klassinen skenaario: ahkera nainen, joka on tuomittu kuolemaan yksin, koska hän rakastaa ammattiaan, lähetetään Australiaan suuren viiniasiakkaan luo, jossa hän tapaa yhtä ahkeran, mutta ei yksinäisen herrasmiehen.

Kuka on Adam Demosin treffit

He rakastuvat useiden onnettomuuksien jälkeen ja melkein varmasti kaatuvat jossain vaiheessa. Rom-comissa hahmot ovat hankalia.

Jos tämä ei herätä kiinnostuksesi, tässä on lainaus Varietyn elokuva-arvostelusta, jonka uskomme saavan. Käsikirjoittajat 'rajaavat herkkää linjaa ja osuvat naisen katseeseen kiiltävillä kuvilla hikoilevasta, alastomasta miehestä', kirjoittajan mukaan. Courtney Howard .

Sarah Shahin ja Adam Demosin suhde

Vuonna 2020 he tapasivat Sex/Life -elokuvan kuvauksissa ja osuivat siihen heti. Molemmat ovat tehneet toisilleen ihania postauksia sosiaalisessa mediassa korostaen rakkauttaan toisiaan kohtaan.

Sarah Shahi julkaisi ystävänpäivänä 2022 suloisen Instagram-julkaisun, jossa hän kuvailee, kuinka Adam Demos saa sydämensä hyppäämään tänään ja joka päivä.

Adam Demos on myös ollut avoin suhteestaan ​​Sarah Shahiin, mistä on osoituksena hänen äskettäinen Instagram-viestinsä, joka muisteli Sarahin syntymäpäivää tammikuussa.

'Teet jokaisesta päivästä minun syntymäpäiväni', Shahi sanoi kuvailtuaan Shahia kotikseen.

Lue myös: Kenen kanssa Victoria Pedretti seurustelee? Sisäinen tarina hänen suhteestaan ​​Dylan Arnoldiin!

Sarah Shahin ja Adam Demosin tarina

Kuka on Adam Demosin treffit

Demos paljasti hahmojensa nimet kahdessa kulissien takana olevassa valokuvassa, jotka otettiin Shahin kanssa 22. syyskuuta 2020. Hän allekirjoitti kanssa 'Billie ja Brad'.

Shahi puhui alkuperäisestä kemiasta, jonka hän tunsi tapaaessaan Demosin Sex/official Lifen Instagram-sivulla julkaistussa videossa. 'Muistan tapaavani Adamin ensimmäisen kerran trailerissa, ja hän on pitkä, viehättävä ja hyvännäköinen.' 'Ja minä olin kuin 'Oi… okei', hän selitti.

'Olin kuin 'Voi, nyt tiedän miksi olet Brad', kun teimme ensimmäisen kohtauksen yhdessä ja kuulin kuinka hän lausui sanat.

Hän toimii ikään kuin hän olisi arvoituksen yksinomistaja. Hän on yön herra, mutta hän on myös valo. Uskon, että näyttelijän on vaikea tehdä molempia yhtä aikaa. Adam onnistuu tekemään sen helposti. Hänessä on luonnollinen kylmyys.'