Kenen kanssa 50 senttiä seurustelee? Onko Jamira 'Cuban Link' Haines 50 Centin tyttöystävä?

Treffit

WPR

50 Cent on 6. heinäkuuta 1975 syntyneen yhdysvaltalaisen räppäri, näyttelijä ja liikemies Curtis James Jackson III:n taiteilijanimi.

Häntä on kutsuttu 'lyyrisen lyhyyden herkän taiteen mestariksi', ja hänet tunnetaan hyvin vaikutuksestaan ​​hip-hop-liiketoiminnassa.

Nopeita faktoja:

Koko nimiCurtis James Jackson III
Ikä47
Syntymäpäivä6. heinäkuuta 1975
HoroskooppiSyöpä
SyntymäpaikkaNew York City, NY
AmmattiRäppäri
Nettovarallisuus 20 miljoonaa dollaria
KamppailutilaYksittäinen
Korkeus6′
EtnisyysMusta
Kansallisuusamerikkalainen

Kenen kanssa 50 senttiä seurustelee?

Tietojemme mukaan 50 Cent ei seurustele tällä hetkellä kenenkään kanssa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut 50 Cent (@50cent)

6. heinäkuuta 1975 New York Cityssä NY syntyi amerikkalainen räppäri. Rap-supertähti, joka kuuluu East Coast -yhtyeeseen G-Unit ja jonka Billboard-lehti nimesi 2000-luvun kuudenneksi parhaaksi muusikoksi.

Vuonna 2003 hänen debyyttisinglensä ”In Da Club” nousi virukselle, ja hänen vuoden 2005 albuminsa Get Rich or Die Tryin' palkittiin 8x platinalevyllä.

Suhteiden tila

50 Cent ei ole seurustellut kenenkään kanssa vuonna 2022. 47-vuotias on 50 Cent. CelebsCouplesin mukaan 50 Centillä on ollut vähintään 30 suhdetta aiemmin. Hän ei ole koskaan ollut naimisissa.

Aiheeseen liittyvä: Jay Cutler-treffit: Tapaileeko Kristin Cavallari Jay Cutleria uudelleen heidän eronsa jälkeen?

Noin 50 Centin tyttöystävä

Tällä hetkellä 50 Centillä ei ole tyttöystävää.

Kenen kanssa 50 senttiä seurustelee?

Käyttäjämme tarkistaa faktat ja vahvistaa kaikki treffihistoriat. Treffitilastomme ja biosimme ovat luotettavia, koska käytämme tietoja, jotka ovat helposti suuren yleisön saatavilla.

Kuka on 50 Centin salaperäinen tyttöystävä?

Jamira Haines, joka tunnetaan paremmin hänen Instagram-kahvastaan ​​Cuban Link, on malli, kunto-ohjaaja ja 50 Centin tyttöystävä. Monilahjakkaan julkkiksen sydän näyttää olleen lakimiehenä ja hän on myös yrittäjä.

Haines, jonka väitetään olevan 25-vuotias, on lähes 21 vuotta nuorempi kuin hänen poikaystävänsä. Huolimatta kuvitteellisesta ikäerosta ja viime aikoina The Gamen huolestuttavista syytöksistä, että Haines lähetti hänelle puhelinnumeronsa ja yläosattomassa valokuvansa itsestään, heillä näyttää olevan ihanteellinen romanssi.

50 Centin tyttöystävän Jamira Hainesin ura

Jamira 'Cuban Link' Haines pitää itsensä kiireisenä moninaisen uransa kanssa huolimatta siitä, että hän käy kursseilla saavuttaakseen tavoitteensa ryhtyä yrityksen lakimieheksi.

Hän on yrittäjä, joka myy sarjan tuotteita sosiaalisessa mediassa fitnessbrändin Cuban Fit alla. Mallille, jolla on yli 1,7 miljoonaa Instagram-seuraajaa ja 6400 YouTube-tilaajaa, tämä liiketoiminta on marginaalisesti kannattavaa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut 50 Cent (@50cent)

Hän jatkaa oikeudellisten etujensa ajamista opiskellessaan lakia Rutgersin yliopistossa. Hän aikoo jatkaa opintojaan valmistumisen jälkeen, suorittaa LSAT:t, hakea lakikouluun ja keskittyä yhtiöoikeuteen.

25-vuotias nainen työskentelee myös kunto-ohjaajana ja ohjaa useita yksityisasiakkaita samalla kun hän haaveilee yhden päivän avaamisesta oman kuntosalin. Haines pyrkii laajentamaan kaikkia näitä pyrkimyksiä suureksi taloudelliseksi imperiumiksi ja lopulta päästä televisioteollisuuteen.

Jamira Hainesin etnisyys

Monet ihmiset ovat johtaneet harhaan, kun 50 Cent on käyttänyt nimimerkkiä Kuuban linkki ja uskoa, että hän seurustelee kuubalaisen naisen kanssa. Näin tuskin kuitenkaan on.

Haines puolestaan ​​on kotoisin New Jerseystä ja on syntyperää puertoricolaista ja afrikkalaista. Liikenainen kertoi seuraajilleen sosiaalisessa mediassa, että vaikka hänen äitinsä oli Puerto Ricosta, hänen isänsä oli musta.

Hainesin ja 50 Centin välinen suhde

Suhde 50 Centin ja Jamira Haines alkoi vuonna 2019. Räppäri pitää yleensä tietyt yksityiskohdat suhteestaan ​​luottamuksellisina, joten yleisö ei ole tietoinen heidän liittoonsa liittyvistä olosuhteista.

Pari kuitenkin puhui ensimmäisestä kohtaamisestaan ​​julkisesti Instagram Live -shown aikana. Räppäri kertoi tapaavansa häntä paikassa, jonka hän antoi hänelle, tajuamatta ennen kuin hän saapui paikalle, että se oli ravintola. Hän paljasti:

Hainesin ja 50 Centin välinen suhde

'HÄN ANTOI MINULLE OSOITTEEN JA SE OLI RAVINTOLA, KUN MENIN ENSIMMÄISEN KERTOMUKSEN HÄNTÄ.'

Haines puolusti häntä sanomalla, että hän ei olisi koskaan antanut hänen tulla käymään kotonaan ilman että hän olisi ensin varmistanut henkilöllisyytensä.

Kun he esiintyivät ensimmäistä kertaa julkisesti vuoden 2019 ”Power”-ensi-illassa, maailma sai tietää heidän romanssistaan. Siitä lähtien he ovat pysyneet yhdessä ja hehkuttaneet romanssiaan kateellisia inspiroivissa valokuvissa ja videoissa sosiaalisessa mediassa.

Aiheeseen liittyvä: Kristin Cavallarin treffihistoria: entiset poikaystävät ja paljon muuta

Kuinka 50 Centin ja hänen tyttöystävänsä välinen suhde on kestänyt

Nopea katsaus heidän sosiaalisen median tileihinsä osoittaa, kuinka syvästi 50 Cent ja hänen kumppaninsa ovat rakastuneita. Pari on ollut yhdessä kolme vuotta, ja heidän rakkautensa näyttää vain syvenevän. He ovat olleet huomion keskipisteessä, koska ihmiset ovat ihmetelleet, kuinka he hallitsevat sen.

Onneksi pari ei koskaan epäröi paljastaa epätavallisia suhteensa salaisuuksia. 46-vuotias räppäri paljasti kerran haastattelussa, että hän ja Haines käyttivät kollaasien tekoa parantaakseen suhdettaan. Hän paljasti:

Kenen kanssa 50 senttiä seurustelee?

Neuvoin häntä: ”LÄHETÄ MINULLE KUVA JOSTA HALUAMISTASI 30 PÄIVÄÄN. Sitten 30 päivää myöhemmin toistin toiminnon. PÄÄSIME PÄÄSTÄ KAKSI VISIO-ALUSTAA YHTEENSÄ JA PUHUIME ERILAISTA ASIJOISTA.'

Suunnitelmassa yksilöitiin sopimus- ja parannuskohteet, jotka lopulta kannustivat vuoropuheluun. He pystyivät selviytymään tietyistä ongelmista, jotka olisivat palanneet kummittelemaan heitä myöhemmin rehellisten keskustelujensa ansiosta.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR