Kenen Kali Uchis seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Julkkis

WPR

Voittaakseen Grammyn Kali Uchisin täytyi äänittää ja asua autossaan. Hän on saanut useita Grammy-palkintoja muusikkona ja lauluntekijänä.

Drunken Babble, hänen ensimmäinen menestynyt mixtapensa, julkaistiin vuonna 2012 ja siitä tuli nopeasti hitti musiikkituottajien keskuudessa. Por Vida, hänen debyytti-EP:nsä, julkaistiin vuonna 2015 ja siitä tuli välitön muisto. Vuonna 2018 julkaistiin Isolation, Uchisin debyyttistudioalbumi, joka sai ylistäviä arvosteluja.

Vuonna 2020, pandemian vuonna, hän julkaisi toisen studioalbuminsa ja ensimmäisen espanjankielisen teoksensa, Sin Miedo. ”Telepatia” oli Kalin ensimmäinen Yhdysvaltain Billboard Hot 100 -listalla oleva kappale sooloartistina ja albumin ensimmäinen kappale.

Kali Uchisin treffit

Kaytranada ja Kali Uchis tekivät yhteistyötä kappaleessa '10 prosenttia', joka on korostamisen arvoinen. Tämä duetto ansaitsi Kali Uchisille ensimmäisen Grammy-palkinnon.

Teini-iässä Kali Uchi oli vahvasti kiinnostunut musiikista. Hänellä oli lapsena pianon ja saksofonin oppitunteja. Hän oli jazzbändin jäsen ennen valmistumistaan. Kun hän ei ollut valokuvalaboratoriossa, hän oli koulussa ja työskenteli lyhytelokuviensa parissa.

Kenen Kali Uchis seurustelee?

Don Toliver ja Kali ovat molemmat tunnettuja artisteja, ja heidän yhteistyömahdollisuutensa on ilahduttanut monia faneja.

Donin vuonna 2021 julkaistu kappale Drugs N Hella Melodies herätti spekulaatioita, että heillä oli suhde.

Kali Uchisin treffit

Hän esiintyy vaaleanpunaisessa vaahtokylvyssä Kalin kanssa lauluvideossa. Fanit eivät voineet olla kyseenalaistamatta, oliko heidän välinen yhteys todellinen höyryävässä videossa.

Fanit hämmentyivät vielä enemmän videosta, joka ei tuolloin puhunut suhteesta. Viime aikoihin asti monet fanit eivät tienneet, että he olivat suhteessa kahden näyttelijän kanssa.

Lue myös: Deittailevatko Clank ja Bobble? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Räppäri vahvisti, että hänellä oli Gf

Ei kulunut kuin kuukausi julkaisun jälkeen Huumeet N Hella Melodies kesäkuussa 2021, että Don ilmoitti Kalin olevan hänen tyttöystävänsä.

Kun häneltä kysyttiin mahdollisesta romanssista Kalin kanssa hänen W Magazinen haastattelussaan, räppäri ei epäröinyt.

Sen seurauksena, että lehti raportoi, että 'Kali Uchis on itse asiassa hänen tyttöystävänsä', hän antoi lausunnon, jossa todettiin: 'Emme ole hulluja julkisia tai mitään sellaista. 'Me vain menemme yhdessä.'

Kuvattaessa musiikkivideota Kolumbiassa hänen uskotaan tavanneensa naisen perheenjäseniä.

Lue myös: Kenen kanssa Peri Gilpin seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Fanit ovat vasta oppimassa suhteestaan

Fanit ovat ryntäneet sosiaalisessa mediassa paljastaakseen, että he ovat vasta nyt saaneet tietää Kalin ja Donin seurustelun. On epäselvää, mikä sai aikaan nykyisen Internet-keskustelun Kalista ja Donista.

Hei, koska minulla ei ollut aavistustakaan, että Kali Uchis ja Don Toliver seurustelevat???', yksi henkilö sanoi Twitterissä.

”Olen täytynyt asua kiven alla siitä lähtien, kun sain juuri tietää, että Don Toliver ja Kali Uchis seurustelevat', kolmas henkilö lisäsi.

Listalle lisättiin seuraava twiitti: ”En minä juuri tajunnut, että Kali Uchis seurustelee Don Toliverilla. Jopa vuosi sitten syntymäpäivänäni he ottivat meistä yhteiskuvan.

Lue myös: Kenen kanssa Rebbie Jackson seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Kali Uchisin uusin viesti

Katso tämä postaus Instagramissa

@kaliuchis jakama viesti